Horoscop zilnic: 2 iulie

Horoscop zilnic: 2 iulie

Berbec

Luna rămâne în semnul tău zodiacal și întărește unele aspecte menite să te susțină în a conștientiza felul în care relaționezi, să echilibrezi balanță Tu – Ceilalți.

Este o zi tensionată, pe care o poți aborda cu pesimism și teamă de respingere. De fapt, cel care nu acceptă ceva la tine ești chiar tu! Mergi în trecutul tău pentru a identifica suferința, iartă și cere-ți iertare pentru a rupe legătură de ea.

Taur

Luna din Berbec îți accentuează axa sănătății. La serviciu se anunță o atmosferă destul de încordată. Este posibil să nu te simți în largul tău printre colegii de muncă, să  fii nevoit să îndrepți erorile unui coleg sau să fii tras la răspundere pentru greșelile unui subaltern.

Nu lăsa stresul să pună stăpânire pe tine, extrage învățăminte din situațiile trăite și comunică clar și deschis.

Horoscopul lunii iulie 2021

Gemeni

Tu poți simți o dorință puternică de recunoaștere, de atenție și respect din partea celor din jur. Atenție la cheltuielile pe care le faci, verifică dacă în spatele lor se află o nevoie reală sau doar o investiție în capital de imagine.

Relația cu partenerul de viață sau cu copiii nu funcționează chiar cum ți-ai dori întrucât ești destul de rigid și dornic de control. Poți primi sprijin și inspirație de la o persoană influență.

Rac

Tu poți întâmpina dificultăți în exprimarea emoțiilor și sentimentelor dintr-o nevoie acută de securitate. Poți descoperi în tine unele calități și talente care să îți crească încrederea în tine și care să te sprijine să îți schimbi atitudinea față de familie sau față de felul în care te manifeșți în societate.

Se poate crea un context favorabil care să îți aducă unele câștiguri financiare din activități care țin de comunicare, scris sau alte talente care implică dexteritate.

????????????????????????????̆ ???????????????? ???????????????????????? Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus, ???? ???????????????????? ????????????????

ADVERTISING

Leu

Pentru tine această zi se anunță destul de tensionată, dar cu un foarte mare potențial de creștere. Prin izolare, intuiție, comunicare cu Divinitatea și recunoșțință, poți evalua nivelul tău de evoluție și poți atinge pacea și echilibrul interior.

Poți simți nevoia de competiție și măsurare de rezultate, iar vestea bună este că le poți găsi integrate în conștiința ta și le poți măsura prin pașii  parcurși în evoluția ta.

Fecioara

Privește această perioada de privațiuni materiale cu recunoșțință pentru tot ceea ce ai și cu înțelepciunea că ai câștigat pe altă parte. Vezi cum te-au constrâns, dar și cum te-au  condus în evoluția ta banii de care nu ai dispus: poate ți-ai dezvoltat creativitatea, ingeniozitatea, ai fost nevoit să faci apel la puterile invizibile din planuri superioare.

Poți vedea că viața este menită să fie simplă și că ești în abundență când dispui de tine?

MARTE în LEU, 11 iunie – 29 iulie. Tensiuni care grăbesc schimbarea
ADVERTISING

Balanță

Nu îți urma impulsul către conflict sau ceartă, oricât de mari ar fi provocările, căci toate acestea ți-ar putea afecta imaginea publică. Nu este nimeni vinovat, este doar o situație pe care o poți trata cu prezență și înțelepciune.

Refugiul în muncă este posibil să simți că nu mai funcționează și este momentul să îți priveșți în ochi partenerul de muncă sau de viață și să te manifeșți cu toată grația pentru a avea relații împlinite.

Scorpion

Pentru tine se anunță o zi destul de stresantă la serviciu și te poți simți slăbit și devitalizat. Dacă nu te mai regăsești în activitatea pe care o prestezi și simți nevoia de schimbare, poți profita de energia momentului pentru a vedea ce ai avut de învățat pe parcursul tău de până acum și să alegi conștient către ce îți doreșți să te îndrepți.

Bucură-te de viață și îngrijește-ți corpul pentru a-ți menține starea de sănătate.

ADVERTISING

Săgetător

Tu ai ca scop echilibrarea balanței dintre relația amoroasă și relația cu cei din anturaj. Ai cernut în ultima vreme prietenii, apropiații, grupurile și organizațiile din care faci parte, dar și proiectele în care te implici.

Ai păstrat alături puțini prieteni, dar de nădejde și pentru o lungă perioada de timp. Poți fi suspicios, radical sau poți manifesta dorința de a-i schimba pe ceilalți. Dacă ești dispus să schimbi, caută în tine acel ceva care se vrea schimbat.

Capricorn

Pe  de o parte, sufletul tău, intimitatea, și pe de altă parte cariera, imaginea ta publică se privesc față în față și își cer fiecare dintre ele drepturile. Întru armonizarea acestor aspecte este posibil să primești sprijin și inspirație de la un asociat sau partener pe care tu îl percepi că fiind de încredere, fidel și cinstit.

Ascultă-ți inima, căci ea este ghidul tău cel mai elocvent, îți cunoaște povestea și îți poate indica drumul care este cu adevărat pentru tine.

Vărsător

Dispui în continuare de imaginație și clarviziune. Poți simți o mare atracție către studiu, către domenii noi care țin de ocultism. Ai calități spirituale latente, dar care  sunt apte să fie dezvoltate.

Ar putea fi revelator să îți revezi visele, pentru că ele pot fi profetice și te pot pune în legătură cu lumi nevăzute. Poți contempla cu mare plăcere opere de artă și poți fi vrăjit de orice formă de frumos. Controlează-ți tendința de a cheltui. Pot apărea câștiguri  din domenii care au legătură cu cash-ul.

Pești

Tu ai o imaginație debordantă și o viziune transcedentală. Te poți simți atras de psihologie și poți manifesta dorința de a ridica omenirea la un alt nivel de viață.

Poți fi învăluit de o sensibilitate  emoțională extraordinară, empatizezi cu oricine, dar este posibil să manifești și tendința spre idealizare sau confuzie. Evita, pe cât posibil, cheltuielile, pentru un moment când poți fi mai econom sau mai calculat.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇