Horoscop zilnic: 19 noiembrie

Horoscop zilnic: 19 noiembrie

Berbec

Razele astrelor se oglindesc în zona carierei și a imaginii publice. Sunt posibile mici conflicte cu șefii sau autoritățile. Astfel, imaginea ta în ochii celorlalți va avea de suferit, dar sunt momente pasagere.

Atenție la segmentul financiar! Discordia se află aici, așa încât evită cheltuielile și dozează-ți eforturile. Spre sfârșitul zilei, se recomandă plimbări în aer liber.

Taur

Relațiile cu străinătatea alcătuiesc subiectul principal al zilei. Sunt momente favorabile pentru a face demersuri specifice unei călătorii departe de granițele țării, atât în scopuri de agrement, cât și în scopuri profesionale.

Pentru alții se pot ivi probleme legate de studii universitare sau pe termen lung. În a două parte a zilei, se recomandă activități culturale.

Cum să îți extinzi conștiința

Gemeni

Aspectele financiare sunt o temă importantă. Este o zi bună pentru achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Funcție de caz se pot rezolva chestiuni legate de moșteniri sau partaje specifice divorțului.

La serviciu este multă forfotă, colegii îți sunt alături, dar șefii nu. Fii prudent, dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de treburile tale. Relaxează-te mult!

Rac

Pentru tine este o zi interesantă la capitolul relații parteneriale. Sunt posibile neînțelegeri în relația de cuplu, dar cu prudență și discernământ se pot depăși momentele delicate.

Pe de altă parte, unele colaborări sau proiecte îți pot da bătăi de cap. Selectează cu atenție activitățile și ține cont de ce îți dorești cu adevărat. După-amiază, adună-i pe cei dragi la o șuetă.

LILITH în Taur (21 octombrie 2020 – 18 iulie 2021) – Supraviețuire sau întruparea imposibilului?

ADVERTISING

Leu

Multe treburi la serviciu! Cu toate că ai elan și dorință sinceră de a rezolva totul corect și la timp, sănătatea este deficitară. Relațiile colegiale lasă mult de dorit, iar șefii nu prea sunt de găsit.

Selectează-ți prioritățile și ocupă-te doar de activitățile ușoare. Vei reuși să depășești totul cu bine, dacă te concentrezi doar pe treburile tale. După-amiază, plimbă-te în aer liber!

Fecioara

Minunată zi pentru tine. Ești vesel, creativ, ai chef de viață, iar iubirea ocupă primul loc în preocupările tale. Relația cu persoană iubita poate cunoaște ceva fluctuații, dar nu sunt motive de îngrijorare.

Alții se pot ocupă de copii și de problemele lor. Evită cheltuielile extravagante.  În a două parte a zilei organizează o petrecere pentru cei dragi.

Atmosfera astrală Noiembrie 2020: Punct și de la capăt!

Balanță

Pentru tine este o zi adecvată treburilor casnice. Poți face ușor curăţenii generale, reparații curente sau reamenajări de decor. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar se va putea cădea la pace.

Atenție la tendința de a-ți orienta eforturile și gândurile către prieteni. Se pot isca unele conflicte majore în casă din cauza lor. O discuție cu neamurile îți poate aduce clipe frumoase.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Scorpion

Se pare că tu ești nevoit să faci mai multe drumuri astăzi. Scopurile pot fi diverse, însă te vei alege cu ceva foloase.

Pe de altă parte, este o zi bună pentru a-ți îmbogăți palmaresul educativ cu studii. Îți sunt favorizate examenele, interviurile sau demersurile necesare înscrierii sau finalizării unui curs. Fii prudent și ocupă-te pe îndelete de propria-ți instruire.

Horoscopul lunii noiembrie 2020

Săgetător

Cadourile și recompensele vor fi la ordinea zilei pentru tine. Sunt momente bune pentru cumpărăturile zilnice, însă orientează-te doar spre strictul necesar.

Energia vitală fluctuează destul de mult, așa încât recomandabil este să faci treburi ușoare. Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism. Spre finalul zilei, delectează-ți sufletul cu o carte bună.

Capricorn

Ești plin de energie, ai chef de tot și toate, dar bine ar fi să te ocupi doar de treburile tale. Astrele te sfătuiesc să-ți programezi vizite la saloanele de întreținere corporală sau cursuri de dezvoltare personală și relațională.

Prietenii îți sunt alături, dar fii prudent. Nu divulga planurile tale de viitor. În a două parte a zilei, verifică situația bugetului de venituri și cheltuieli.

Horoscopul săptămânii 16 – 22 noiembrie

ADVERTISING

Vărsător

Starea ta de spirit fluctuează destul de mult astăzi. Sunt momente bune de a sta doar cu tine însuți și de a face o analiză minuțioasă a evenimentelor petrecute în ultimul timp.

Se pare că punctele vulnerabile se află în zona casei și a relațiilor familiale. Bine ar fi să-ți selectezi prioritățile și să ții cont doar de ce îți dorește sufletul tău. Plimbă-te în aer liber și odihnește-te mult.

Pești

Relațiile cu prietenii sunt pe primul loc. Întâlniri, dialoguri, sfaturi – toate îți vin în ajutor. Unele informații sunt neplăcute sau alarmante, dar selectează doar ce îți este de folos momentan.

Se pot ivi mici conflicte cu cineva apropiat, dar farmecul tău va reuși să lămurească lucrurile. În a două parte a zilei, admiră o galerie de artă, vizionează un film deosebit sau o piesă de teatru.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrogramă, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇