Horoscop zilnic: 19 iulie

Horoscop zilnic: 19 iulie

Berbec

Situații deosebite în plan amoros astăzi! Ești pus pe șotii, cheful de aventuri este ridicat, iar amorul te interesează cel mai mult. Apar elemente noi într-o relație sentimentală sau ceva legat de copii. Totuși, o relație se poate sfârși irevocabil, dar se face loc pentru altele noi. Cei care au copii se pot bucura pe îndelete de realizările acestora, chiar dacă izul de conflict este pe aproape.

Taur

Zi potrivită activităților gospodărești și relațiilor cu membrii familiei. Îți sunt favorizate curăţeniile generale, reparațiile curente sau începerea renovărilor de anvergură. Schimbarea atitudinii față de familie și implicațiile ei este o altă temă propusă de astre. Asta din cauza faptului că eforturile tale sunt îndreptate către domeniul profesional în dauna vieții private.

Oracolscop 17 – 23 iulie 2023

Gemeni

Dialogurile cu cei apropiați îți vor aduce vești interesante. Influențele astrale te îndeamnă să faci curățenie în rândul apropiaților și chiar al rudelor. Este bine să te debarasezi de unele persoane pentru a face loc altora noi și benefice. Pe de altă parte, sunt momente propice pentru implicarea în studii și cercetări pe diverse domenii. Atenție la comunicare!

Rac

Interesantă zi la capitolul financiar. Se întrezăresc noutăți în acest sens și anume îmbunătățirea salarizării la un loc de muncă, recompense, cadouri sau lămuriri necesare pentru a câștiga bani mai mulți și mai comod. Ți se pot înlesni anumite câștiguri sau favoruri de către persoane necunoscute. Verifică cu atenție totul și evită speculațiile de orice fel.

Soarele intră în Leu: 23 Iulie 2023. Creează-ți o viață care te onorează

ADVERTISING

Leu

Primești multă energie astăzi. Sunt momente delicate și ar trebui să fii atent. Stările tale de spirit pot fluctua destul de mult. Concentrează-ți eforturile și atenția doar pe propria-ți persoană. Mergi la un salon de întreținere corporală, la un magazin cu lucruri deosebite sau, pur și simplu, plimbă-te în aer liber. Trasează noi planuri de viitor!

Fecioara

Este o zi în care ar trebui să te ocupi doar de activitățile ușoare și să-ți acorzi clipe de solitudine. Energia înconjurătoare te poate obosi mult. Evită provocările și fii cât mai discret. Poți descoperi unele neplăceri legate de locul de muncă, dar cu prudență și discernământ vei depăși totul. Nu se recomandă consultații, analize medicale sau intervenții chirurgicale. Folosește doar remedii naturiste și detașează-te de forfota vieții.

Mercur în Leu, 11 – 29 iulie. Încredere și curaj în comunicare

ADVERTISING

Balanța

Subiectele principale ale zilei sunt relațiile cu prietenii și protectorii. S-ar putea să constați că unele persoane din anturajul tău îți pun bețe în roatele destinului și mai bine te-ai îndepărta de ei. Primești informații prețioase legate de alte persoane dornice să-ți fie alături și să te protejeze. Șuetele cu cei dragi sunt utile, fructuoase și amuzante.

Scorpion

Influențele astrale de astăzi îți aduc în atenție relațiile cu șefii și imaginea în ochii celorlalți. S-ar putea ca în urma unor discuții aprinse să-ți schimbi părerea despre cineva cu care lucrezi demult. Fii prudent, evită provocările și nu îți divulga planurile de viitor. Familia te susține cu sfaturi și idei excelente. Alocă momente pentru a le petrece cu cei dragi.

Venus retrogradă în Leu, 23 Iulie - 4 Septembrie. Revizia tehnică a relațiilor

Săgetător

Energia zilei îți aduce dorință de rafinare sufletească. Activitățile culturale sunt bine susținute și de influențele astrale deosebite. Sunt posibile vești de la persoane aflate departe de granițele țării. Studiile universitare sau pe termen lung sunt o altă tema importantă la care astrele te îndeamnă să te gândești. Invită-ți prietenii la o mică petrecere.

ADVERTISING

Capricorn

Accentele zilei sunt pe domeniul financiar. Se recomandă achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Pe căi mai puțin obișnuite primești idei bune legate de investiții, rezolvări legate de instituțiile financiare sau moșteniri. Totuși, fii prudent, verifică orice document și evită speculațiile financiare. Poți primi un cadou surpriză de la cineva drag.

Horoscopul săptămânii 17 – 23 iulie

Vărsător

Relațiile parteneriale sunt răscolite astăzi. Sunt posibile controverse, reproșuri, însă și lămuriri ale unor nemulțumiri mai vechi. Se întrezărește ruperea unor colaborări care nu îți mai sunt pe plac. Atenție la partenerul de viață, deoarece relația cu acesta poate cunoaște turnuri deosebite. Fii deschis la schimbări și acceptă oameni și colaborări noi în viața ta!

Pești

Treburi de rutină se întrezăresc astăzi. Oboseala este accentuată, de aceea, evită suprasolicitarea nervoasă. Ocupă-te doar de activitățile ușoare și gândeşte-te pe îndelete dacă ești mulțumit de munca pe care o desfășori. Astrele te ajută să închei o etapă la acest capitol și îți deschid alte căi interesante. Fii atent la informațiile primite zilele acestea, pentru că le vei folosi la momentul potrivit!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇