Horoscop zilnic: 19 aprilie

Horoscop zilnic: 19 aprilie

Berbec

Ziua iți aduce energie și deschidere către noi planuri de viață. Mentalul îți este tensionat, de aceea, controlează-ți gândurile. Există riscul să vorbeși prea mult și să distorsionezi realitatea. Se recomandă prudență în relațiile profesionale, pentru că animozitățile sunt la cote mari. Ferește-te de activități solicitante și răsfață-ți simțurile cu lecturi plăcute și compania celor dragi.

Taur

Desprinde-te de cotidian și oferă-ți momente de relaxare, veselie și întâlniri cu oamenii dragi și de încredere. Chiar dacă sănătatea îți poate crea mici neplăceri, dozându-ți eforturile, alimentația și odihna te-ai putea descurca excelent. Pe de altă parte, este posibil să afli, pe căi mai puțin obișnuite, informații secrete necesare în domeniul profesional.

Lună Nouă în Berbec și Eclipsa de Soare, 20 Aprilie 2023. Trăiești pentru tine sau trăiești pentru alții?

Gemeni

Ești interesat de prieteni sau de persoanele care îți pot oferi sprijin profesional. Sunt două zile în care aceste relații îți pot oferi informații clare vizavi de cine îți este cu adevărat alături și loial. Printre rândurile discuțiilor purtate la finalul acestei săptămâni există șanse de a afla informații deosebite legate de domeniile vieții cotidiene.

ADVERTISING

Rac

Vei fi vedeta anturajului profesional în aceste zile de weekend. Este posibil să participi la întâlniri de lucru, cu șefi, persoane cu funcție din instituții oficiale, întâlniri la care ți se va cere să iei cuvântul. Pregătește-te bine înainte de a vorbi în public, chiar dacă te afli în compania unor persoane cunoscute și familiare. Există riscul unor dialoguri aprinse.

Venus în Gemeni, 11 Aprilie - 7 Mai. Cine râde la urmă…

Leu

Ziua este potrivită relaționării cu persoanele aflate în străinătate și alcătuirii planurilor de călătorii. Chiar dacă îndatoririle gospodărești sau cele profesionale te solicită mult, cu puțin efort ai putea să te descurci rezonabil. Pe de altă parte, sunt momente favorabile activităților culturale și asimilării informațiilor elevate. Redefinirea sistemului de valori morale și spirituale.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Sunt șanse bune de a rezolva chestiuni financiare, dar în mod special pe acelea comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Poate fi vorba de achitarea unor plăți restante, a unor facturi curente, dar intră în discuție și valorile patrimoniale. Evită să te afunzi în speculații, situații hazardate sau împrumuturi. Dincolo de aparențe, chiar poți găsi explicații pentru toate.

Oracolscop 17 - 23 aprilie 2023

Balanța

Relațiile parteneriale sunt provocatoare. De fapt, este vorba de felul în care privești tu relaționarea cu ceilalți. Aceștia sunt oglinda ta, fie că îți place, fie că nu. De aceea, ar fi bine să privești atent, cu inima deschisă, ceea ce vine din partea altora. Există multă emoție și subiectivism, dar nu pune la suflet.

ADVERTISING

Scorpion

Pe de o parte, ai multe și mărunte de făcut, însă pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă. Dozează-ți eforturile și concentrează-te numai pe treburi prioritare. Cineva din anturajul apropiat îți poate oferi o mâna de ajutor. Totul este să accepți și să știi clar ce anume vrei. Seara este potrivită dialogurilor cu cei dragi și trasării planurilor socio-profesionale.

Horoscopul săptămânii 17 - 23 aprilie

Săgetător

Astăzi ești creativ, dornic de iubire și de distracții. Posibil ca toate acestea să-ți fie umbrite de niscai dialoguri zgomotoase pe teme financiare, dar sunt momente pasagere. Folosește-ți farmecul pentru a-i antrena și pe cei dragi în activități recreative. Totuși, ai grijă la cheltuieli, deoarece există riscul de a aluneca pe panta satisfacerii mofturilor celor din jur.

Capricorn

Ești foarte energic și preocupat în mod special de casă și familie. Îți sunt favorizate treburile gospodărești, relaționarea cu neamurile și alcătuirea planurilor domestice. Amintirile copilăriei pot fi frecvente. Ar fi minunat să vizitezi locurile dragi din trecut, să tăifăsuiești cu cei dragi sau să te scalzi în farmecul fotografiilor vechi. Lasă-te în voia emoțiilor!

Vărsător

Astăzi se întrezăresc întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Se vehiculează în preajma ta o mulțime de informații deosebite, care pot duce la schimbarea felului tău de a relaționa cu ceilalți sau de a rezolva chestiunile profesionale. Totuși, ar fi bine să-ți aloci timp pentru a verifica cele aflate. Unii intenționat strecoară informații destabilizatoare.

Pești

Sunt posibile cheltuieli pentru ajutorarea unor prieteni. Bugetul disponibil este insuficient, așa încât ar fi bine să discerni atent. Se pare că ți se vor mări veniturile, fie din munca desfășurată la serviciu, fie primești cadouri de la cei dragi. Astfel, la rândul tău, ești tentat să oferi celor aflați în nevoie. Pe de altă parte, sunt posibile informații financiare interesante.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇