Horoscop zilnic: 18 octombrie

Horoscop zilnic: 18 octombrie

Berbec

O zi excelenta pentru a iesi in fata, a-ti manifesta talentele si a te face auzit. Expresia de sine este cea mai importanta astazi, asa ca nu e momentul sa fii modest ori sa stai in umbra, ci sa te exprimi liber, degajat, fara inhibitii. Farmecul tau ii cucereste pur si simplu pe cei din jur, astfel ca nu-ti va fi greu sa reusesti in nimic din ce-ti propui. Este un moment favorabil consolidarii relatiilor, dar si pozitiei profesionale.

Taur

Chiar daca nu esti foarte expansiv sau extrovertit, reusesti totusi sa te mobilizezi exemplar la locul de munca, generand rezultate de exceptie. Pe de alta parte, s-ar putea ca astazi sa simti nevoia unei schimbari care vizeaza mediul familial. Poate ca ai nevoie de mai multa libertate, de schimbarea regulilor dupa care convietuiesti cu cei dragi, de mai mult sprijin. Si se pare ca nu e nevoie decat sa-ti exprimi aceste dorinte, pentru ca ceilalti sa vina imediat in intampinarea lor.

Gemeni

Te bucuri de o zi frumoasa pe toate planurile, dar mai ales in ce priveste comunicarea, relatiile, transmiterea de informatii. Ai parte de conversatii agreabile, pline de entuziasm, care pot reprezenta punctul de plecare al unui nou proiect care te inspira. Tot ce ai de facut este sa fii tu insuti, sa te exprimi asa cum simti, sa fii deschis si receptiv. In plus, trebuie sa stii ca zilele acestea sunt favorabile oricaror demersuri care vizeaza obtinerea unei stabilitati materiale pe termen lung. Asa ca fii receptiv la orice propunere pe care o primesti.

Oracolscop 17 - 23 Noiembrie 2022

ADVERTISING

Rac

In afara de faptul ca esti foarte hotarat sa lupti pentru drepturile tale, esti si foarte abil in a obtine ceea ce-ti doresti si meriti, din punct de vedere material si financiar. Iar unele vesti pe care le primesti, unele idei care-ti vin astazi sau un acord pe care-l stabilesti te entuziasmeaza si iti redau increderea ca lucrurile in sfarsit vor intra in normal din acest punct de vedere si ca in scurt timp vei avea satisfactiile pe care ti le doresti si banii la care visezi.

Leu

Te afli intr-o forma de zile mari, iar asta si datorita energiei dezvoltate de Luna, care iti tranziteaza zodia. Cu alte cuvinte, in tot ce faci astazi pui entuziasm, bucurie, optimism si pofta de viata, inspirandu-i si pe cei din jur sa faca la fel. Unde mai pui ca vei fi in centrul atentiei si iti vei manifesta autoritatea cu foarte mare usurinta. Insa de data aceasta o faci fara sa te dai in spectacol, ci doar fiind tu insuti. In plus, pot veni vesti bune si poti cunoaste oameni deosebiti.

O problemă (mare) despre relația de cuplu. Ghid de relaționare în secolul 21

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Reusita oricarei activitati propuse astazi, mai ales daca este vorba despre sfera profesionala, depinde de capacitatea de a fi discret, de a tolera anumite scapari ale altora si a ramane focusat pe imaginea de ansamblu si pe scopul principal al actiunilor tale. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa pierzi nicio secunda viziunea, scopul, obiectivul spre care te indrepti. Asta te va ajuta sa gasesti solutii mult mai usor la orice apare si sa te indrepti cu pasi mult mai mari catre o realizare materiala sau de alta natura.

Balanta

O zi minunata, care iti aduce exact ce-ti place cel mai mult si anume, comunicare frctuoasa, contacte sociale numeroase, relatii noi, schimb de pareri si idei. Probabil ca vei participa la un eveniment sau macar la o intalnire cu prieteni apropiati. Castigul acestei zile este reprezentat de informatiile utile care circula in jurul tau si la care e bine sa fii receptiv. Vestile bune, chiar daca sunt despre reusitele altora, te pot inspira si motiva sa-ti propui scopuri mai curajoase.

ADVERTISING

Scorpion

Esti invitat sa-ti manifesti puterea si autoritatea, folosindu-te de talentul organizatoric si capacitatea de a intui cauzele cele mai profunde ale unor situatii. Flerul tau este incontestabil astazi in plan profesional, ducand la cresterea credibilitatii, un plus de imagine si recunoastere ca autoritate in domeniul in care activezi. Totusi, nu e cazul sa faci abuz de putere si nici sa dezvalui toate intentiile, ci este de preferat sa fii discret si modest.

Sagetator

Te gandesti foarte mult la viitor astazi si impartasesti unele dintre aspiratiile si ideile tale cu un prieten sau colaborator foarte apropiat. Astfel se poate naste o idee de proiect valoroasa, pe care o poti pune in practica, ajutat de persoane influente, potente financiar si  mai ales binevoitoare. Adevarul este ca te afli intr-o perioada extrem de valoroasa din punct de vedere al carierei. Multi nativi isi pot descoperi vocatia, drumul de urmat, locul in societate si in lume.

DAR de 2022. Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 18 Decembrie 2022, București

Capricorn

La fel ca ieri, atentia este indreptata asupra resurselor altora, a felului in care ceilalti te pot sustine sau pot contribui cu ceva la implinirea scopurilor tale. Spre exemplu, astazi poti obtine o finantare sau sponsorizare pentru un proiect. Sau partenerul te sustine cu bani pentru a progresa in cariera. Cu alte cuvinte, astazi poti face un pas frumos in plan pofesional, pentru care ai nevoie de sustinere materiala, de care nu vei duce lipsa.

Varsator

Astazi rezolvi multe lucruri prin intermediul relatiilor, cooperarii cu ceilalti, capacitatii de a functiona foarte bine in echipa. E bine sa fii receptiv la parerile celorlalti, sa asculti cu atentie ce au sa iti transmita, pentru ca unele informatii pot fi exact ce ai nevoie in acest moment. Spre exemplu, cineva te poate inspira sa te inscrii la un curs, sau sa te apuci de invatat o limba straina, ori sa pleci intr-o calatorie indepartata pe care ti-o doresti demult.

Pesti

Traversezi o perioada extrem de importanta in ce priveste relatiile din viata ta. Concret, este vorba despre stabilizarea unei relatii afective sau consolidarea unui parteneriat. Se pot regla niste conturi, se pot stabili noi termeni de convietuire sau colaborare si se pot ierta niste greseli din trecut. Singura conditie necesara este comunicarea deschisa, sincera si onesta. Un alt aspect important al zilei de astazi este reprezentat de mici satisfactii de la locul de munca.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇