Horoscop zilnic: 18 octombrie

Horoscop zilnic: 18 octombrie

Berbec

Este o zi bună pentru a pune la cale planuri mărețe legate de un nou stil de viață, noi relații și chiar noi trasee profesionale. Ești foarte hotarât să te ocupi mai mult de tine, să-ți îmbunătățești viață la modul general. De aceea, rezervă momente pentru a medita în tihna și în taină. Minunat este că dispui și de un buget generos, astfel încât să faci cheltuielile pe care le consideri necesare.

Taur

Tumultul din segmentul socio-profesional te va face să-ți evaluezi atent relațiile și poziția în cadrul unui grup pe care îl frecventezi. Ești ajutat din planurile subtile suficient de puternic încât să intuieșți adevăratele intenții ale celorlalți. În primul rând, fii realist vizavi de prieteni și mai ales vizavi de persoanele care îți promit susținere profesională. Cineva chiar te poate ajuta mult și bine.

Horoscopul săptămânii 18 – 24 octombrie

Gemeni

Ai șanse deosebite de a face schimbări importante în plan profesional, de a-ți îmbunătăți imaginea publică și chiar de a obține o funcție de conducere. De reținut faptul că primești ajutoare discrete, de la cine nici cu gândul nu gândești. Vor veni spre tine informații, sfaturi sau soluții utile pentru toate evenimentele în care ești implicat sau dorești să te implici.

ADVERTISING

Rac

Ziua îți aduce fluctuații mentale, gânduri haotice și discuții aprinse cu ceilalți. Ai șanse de a-ți schimba filozofia de viață, de a-ți îmbogăți paleta educațională cu abordarea unor studii, cursuri sau discuții deosebite cu oameni interesanți. Multă liniște și sfaturi utile poți primi de la și prin prieteni sau prin persoanele din segmentul profesional în care activezi.

COMUNICARE Și EXPRESIE de SINE. Program de antrenament cu Nicoleta Svârlefus, 10 noiembrie – 8 decembrie

Leu

Descoperind variante noi de câștig de la și prin alții, sigur că poți planifica activități culturale sau recreative alături de cei dragi. În primul rând, ai avea succes la demararea unor planuri ce vizează călătoriile în străinătate, atât cele de agrement, cât și cele care ar avea ca scop studiile pe termen lung sau de la serviciu să fii trimis la schimb de experiență într-un loc îndepărtat.

ADVERTISING

Fecioara

Dialogurile parteneriale, care au loc astăzi, îți pot aduce câștiguri materiale deosebite. Pe de altă parte, se pare că există cheltuieli pe care ești nevoit să le faci, atât pe facturi restante, datorii, cât și pentru a ajuta pe cineva drag, dar care se află departe de granițele țării. Selectează-ți prioritățile, evită să cheltuiești nefondat și, la nevoie, sfătuiește-te cu cineva de încredere.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 24 octombrie 2021

Balanță

Situații deosebite în plan profesional. Simțind că la actualul loc de muncă lucrurile au luat deja o întorsătură neplăcută ești tentant să te avânţi în căutarea unor noi colaborări. Parteneriatele vechi se pot destrăma definitiv, însă se face loc pentru altele mult mai favorabile ție în etapa actuală de viață. Gândește-te pe îndelete, informează-te corect și acționează în consecință.

ADVERTISING

Scorpion

Debutul săptămânii îți aduce în atenție relațiile sentimentale și cele cu copiii. Este un moment deosebit pentru a deschide o etapă nouă la capitolul sentimente, amor, relații create pe baza plăcerilor comune, dar mai ales a hobby-urilor. Ești ajutat din astral să începi o idilă sau poți reconfigura cu succes o relație veche. Există și varianta să te ocupi mai mult de copii.

Oracolscop 18 – 24 octombrie 2021

Săgetător

Eforturi în plan domestic. Este rost de schimbare atât în relațiile cu membrii familiei, cât și în planurile referitoare la casă, patrimoniu familial și relații cu neamurile. Fii alături de cei dragi și ajută-i cu tot ce îți stă în puteri. Din cauza îndatoririlor profesionale sau unei probleme de sănătate, este posibil să-ți reorganizezi treburile pe care doreai să le faci alături de familie.

Capricorn

Pentru că în ultima vreme ți-ai reformulat relațiile cu persoanele din anturajul apropiat, dar și unele concepții despre lume și viață, astăzi te vei simți mult mai bine. Totuși, este bine să fii discret și să vorbești strictul necesar. Există riscul să-ți prezinți planurile, ideile, intențiile și alții să profite de ele sau să-ți obstrucționeze progresul. Membrii familiei au nevoie de ajutorul tău.

Vărsător

Noutăți în plan financiar. Ți se deschid oportunități interesante de a-ți îmbunătăți veniturile, fie dintr-o afacere de familie, fie un membru al familiei îți recomandă un loc de muncă avantajos. Pe de altă parte, este posibil să apară cheltuieli neprevăzute pentru reparații în casă, pentru achiziționarea unor obiecte decorative sau pentru a ajuta o rudă.

Pești

Pentru că ți-ai propus o serie de schimbări în stilul tău de viață, astăzi ești sprijinit de energia zilei să treci la fapte. Poți demara o serie de cumpărături pentru a-ți înnoi garderoba sau pentru a face câteva îmbunătățiri în spațiul în care locuiești sau îți desfăşori activitatea profesională. De mare ajutor ți-ar fi cineva drag din anturajul apropiat, care să-ți ofere sfaturi potrivite.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇