Horoscop zilnic: 18 noiembrie

Horoscop zilnic: 18 noiembrie

Berbec

Se pot încinge foarte ușor spiritele la locul de muncă, din cauza acceselor de putere și autoritate, manifestate de șefi sau chiar de tine, dar în a doua parte a zilei, se mai liniștesc apele, în urma susținerii pe care o primești și soluțiilor pe care le găsești, mai ales de ordin material. În acest context, sfatul meu este fii cât se poate de rezervat și recunoști fară echivoc și drepturile celorlalți.

Taur

Astăzi tinzi te gândești cu o oarecare îngrijorare la viitor și la posibilitățile de evoluție pe care le vezi în acest moment. Iar asta este cauzată în mare parte de faptul nu te bucuri de susținerea pe care o aștepți de la cei din jur. Totuși, spre dupăamiază, cu ajutorul partenerului de viață sau al unui apropiat, revii la sentimente mai bune.

Gemeni

Pentru tine, prioritară în acest moment este siguranța materiala și găsirea unor metode prin care ieși dintr-un impas, sau faci rost de bani pentru a-ți satisface o placere personală. Cu alte cuvinte, ești în căutare de susținători, dorești știi pe cine te poți baza și mai ales pe resursele cui poți miza. Câștigurile se pare însă vin printr-o conjunctură favorabilă apărută la locul de muncă.

Cum să îți extinzi conștiința

Rac

S-ar putea ca astăzi intri foarte ușor în polemici cu cei din jur, te lovești de principiile rigide ale unui colaborator sau chiar ale partenerului de viață și te simți constrâns și manipulat. Recomandarea mea este fii receptiv la ce au ceilalți de spus, dar fară a reacționă dur, ci fiind diplomat și concesiv. Daca vei adopta aceasta atitudine, vei gestiona foarte bine toate tensiunile care apar, iar spre seară, lucrurile vor reveni la normal.

ADVERTISING

Leu

Apar multe responsabilități la locul de muncă și multe probleme neașteptate de rezolvat. Cu toate acestea, vei reuși descâlcești toate ițele în mod admirabil, doar pe alocuri vei avea tendința de a te impune cu forța și de a-ți domina colegii. Cele mai importante aspecte la care trebuie fii atent sunt respectarea regulilor impuse de superiori și organizarea minuțioasă a documentelor oficiale.

LILITH în Taur (21 octombrie 2020 - 18 iulie 2021) - Supraviețuire sau întruparea imposibilului?

Fecioară

O zi dedicată iubirii și activităților care-ți fac placere, te relaxează sau îți stimulează latura creativă și artistică. Prin urmare, cel mai bine ar fi ca astăzi -ți ocupi timpul doar cu astfel de activități, chiar dacă te costă timp, bani sau alte resurse. Evită tensiunile din relația amoroasă, mai ales dacă acestea pleacă de la administrarea banilor sau de la divergențe de opinii în privința planurilor de weekend.

ADVERTISING

Balanță

Ziua aceasta îți poate aduce emoții, în urma aflării unei vești îngrijorătoare despre unul dintre părinți sau despre o problemă locativă, mai ales dacă rezolvarea acesteia necesită o suma de bani pe care nu o ai. Pe de altă parte, s-ar putea te simți obosit și fară chef de muncă sau fii mai retras, tăcut și chiar suspicios în relațiile cu cei din jur. După-amiaza se anunță ceva mai liniștită, poate și pentru vin soluții, dar și pentru reușești cumva te echilibrezi financiar.

Atmosfera astrală Noiembrie 2020: Punct și de la capăt!

Scorpion

Comunicarea cu cei din jur poate fi destul de dificilă astăzi. Poți stârni foarte ușor reacții ostile, mai ales dacă ești inflexibil, pus pe critici sau manipulativ. Așadar, încearcă păstrezi o oarecare discreție și urmărește-ți interesele, dar fără a încălca drepturile altora. Cu toate acestea, se pare starea de spirit se mai îmbunătățește spre finalul zilei, iar atitudinea față de cei din jur este mult mai îngăduitoare, ceea ce te ajută -ți recâștigi simpatia și admirația.

ADVERTISING

Săgetător

Este posibil te zbați pentru a face rost de o sumă de bani, de care ai nevoie pentru a returna un împrumut sau a plăti un serviciu făcut de cineva. Soluțiile apar însă după prânz, când există șanse primești un ajutor nesperat de la o femeie. Totuși, înainte accepți bani sau promiți un serviciu în schimb, asigură-te totul este perfect legal și nu implică încălcarea unor principii morale.

Capricorn

S-ar putea primești cu destul de multă reticență și rigiditate unele indicații din partea superiorilor. După prânz însă, se pare reușești te detașezi de toate acestea, cu ajutorul unui prieten care te sfătuiește bine și cu care îți petreci în mod agreabil o parte din timp. Oricum, există premize pentru lămurirea unor neînțelegeri și dizolvarea unor tensiuni apărute într-o relație de prietenie sau chiar de dragoste.

Vărsător

Cel mai bun lucru pe care îl poți face astăzi este te dai cu un pas înapoi, adică te extragi puțin din contextul problemelor existente mai ales în domeniul profesional și privești detașat imaginea de ansamblu. Astfel îți vei vedea cu mai multă claritate ce nu funcționează, ce e nevoie fie schimbat sau ce anume te oprește ai rezultatele dorite. Cu alte cuvinte, ia-ți puțin timp pentru reflecție și analiză.

Pești

Probabil astăzi ești tentat fugi din fața responsabilităților profesionale, te eschivezi ori de cate ori ți se cere faci ceva sau ajuți pe cineva, iar această atitudine nu este deloc agreată de șefi. Așadar, încearcă te achiți de sarcinile care-ți revin, sau dacă nu este posibil, găsește pe cineva care te suplinească. Pe de altă parte, este o zi constructivă în ce privește relațiile amicale și planurile de viitor, care pot include și o călătorie în străinătate.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇