Horoscop zilnic: 18 februarie

Horoscop zilnic: 18 februarie

Berbec

Săptămâna se încheie cu multă forfotă la serviciu. Cu toate că știi bine despre ce este vorba în acest segment de viață, îți este greu să îți stăpânești impulsul de a acționa prea rapid și mai ales în locul altora.

Sănătatea este vulnerabilă, de aceea, ai mai multă grijă de tine și implică-te în acțiuni atât cât trebuie și mai ales atunci când trebuie. După-amiază te vei simți mai bine, iar lucrurile se vor liniști la locul de muncă. Se conturează discuții parteneriale pe teme mai vechi.

Taur

Veselia, distracțiile și relațiile sentimentale din ultimele zile au lăsat un ecou pronunțat în sufletul tău. Totuși, ar fi bine să revii la realitatea cotidiană și să te gândești bine la cele petrecute. Asta deoarece este momentul să te retragi din relațiile frivole și să te orientezi către relații de bună calitate, pe care să le poți pastra pe termen lung.

După-amiază intervin multe activități la serviciu. Fii prezent și prudent la locul de muncă, deoarece tensiunile sunt la cote mari.

ADVERTISING

Gemeni

Treburile gospodărești îți mai cer atenția, mai ales în prima parte a zilei. Sunt posibile discuții contradictorii cu cei dragi, însă le vei depăși ușor până la urmă. Fii prudent în relațiile cu șefii și colegii de serviciu. Vorbește doar strictul necesar și evită să îți expui părerile personale.

A doua parte a zilei este favorabilă activităților recreative sau întâlnirilor cu prietenii apropiați. Ar fi bine dacă ți-ai orienta eforturile și atenția și către un hobby. Copiii pot fi o sursa minunată de distracție și recreere.

Horoscopul săptămânii 14 – 20 februarie

Rac

Ziua este favorabilă rezolvării documentelor, transmiterii informațiilor și dialogurilor cu cei apropiați. Există multă tensiune mentală, de aceea, fii prudent și verifică de mai multe ori orice act sau mesaj înainte de a le da mai departe. Evită discuțiile contradictorii, pentru că sunt doar chestiuni de moment.

După-amiază sunt posibile mai multe drumuri pe distanțe scurte, fie în vizită la rude, fie ai nevoie să îți achiți diverse facturi sau alte servicii.

ADVERTISING

Leu

Se pot relua discuții pe tema banilor obținuți dintr-o activitate profesională comună cu alții. Ar fi bine să nu pui bază pe cele aflate astăzi, pentru că fiecare gândește altceva decât spune.

Este momentul să abordezi altfel chestiunile materiale ale vieții cotidiene. De pildă, daca ești implicat într-o profesie care nu te mai satisface nici moral, nici material, gândește-te pe îndelete la a practica altă meserie. De asemenea, daca constați că ești pe unde diferite față de partenerii de lucru, gândește-te la o schimbare în acest sens.

Oracolscop 14 – 20 februarie 2022

Fecioară

În prima parte a zilei sunt momente favorabile pentru a-ți alcătui planuri noi de viitor. Într-un anume fel s-a încheiat o etapă importantă vizavi de relațiile cu ceilalți. Posibil ca unele relații să se destrame rapid, fară prea multe explicații. Lasă să plece de lângă tine orice persoană sau situație care nu îți mai priește.

Schimbă-ți atitudinea și modul în care te implici în viața altora. Deși ar trebui să te implici doar în ale tale și să-i lași în pace pe ceilalți. După-amiază, răsfață-te la cumpărături sau tăifăsuiește cu cineva drag.

ADVERTISING

Balanță

Chiar dacă ai multe făcut, atât mentalul, cât și organsimul tău au nevoie de odihnă și îngrijiri. Dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de treburile prioritare. Emotivitatea și subiectivismul vor fi la cote ridicate, de aceea, fii prudent în relațiile cu ceilalți. Este posibil să întâmpini dificultăți în ceea ce vrei să realizezi, mai ales dacă sunt implicați și alții în treburile tale.

A doua parte a zilei îți aduce mai multă energie benefică și astfel te vei ocupa de tot ce îți dorești. Însă nu forță nota!

MARTE în CAPRICORN, 24 ianuarie – 3 martie. Gata cu joaca!

Scorpion

Ziua îți aduce lămuriri legate de prieteni și protectori. Evenimentele din ultimele zile te-au ajutat să vezi adevărata față a celor de lângă tine, așa încât acum îți rămâne doar să îți selectezi cu grijă persoanele pe care le mai păstrezi în preajma ta. Este bine să te sfătuiești cu membrii familiei vizavi de aceste tipuri de relații.

Gustul dulce-amar se întrepătrunde frecvent în situațiile de viață în care ești implicat, așa încât detașează-te și ocupă-te mai mult de tine. După-amiază, recomandabil este să te odihnești departe de zgomotul cotidian.

Săgetător

Se conturează ședințe și întâlniri cu șefii sau cu autoritățile. Se vor relua unele discuții mai vechi, pe teme profesionale, teme ce au fost abordate parțial sau incorect undeva, cândva. Bine este să iei aminte la ce se spune, dar să te ferești să îți expui părerile sau să iei decizii tranșante.

Dacă trebuie să refaci documente sau alte tipuri de activități profesionale, implică-te atât cât trebuie. Excesul de zel nu este recomandabil zilele acestea. După-amiază, liniștește-ți sufletul acasă, alături de cei dragi.

Capricorn

Ziua îți aduce informații, fie despre o deplasare pe care trebuie să o faci în interes de serviciu, fie despre unele studii sau cursuri ce trebuie făcute departe de casă. Însă verifică atent sursa acestor informații și evită deciziile grăbite.

A doua parte a zilei este favorabilă discuțiilor cu șefii sau colegii de serviciu alături de care desfășori activități comune. Dar oferă-ți și momente de relaxare, fie pentru a viziona un film bun, fie pentru a tăifăsui cu cineva drag sufletului tău.

Vărsător

Prima parte a zilei este favorabilă achitării facturilor și taxelor restante, dar și relaționării cu instituțiile financiare. Totuși, fii prudent la documente. Este posibil să descoperi nereguli în acte sau să constați plăți restante la diverse servicii de care ai beneficiat undeva cândva. Lămurește lucrurile și ai incredere că te vei descura cu toate.

A doua parte a zilei îți poate aduce informații fie despre o călătorie îndepărtată programată mai demult, fie despre chestiuni legate de studii.

Pești

Este bine să nu pui bază pe relațiile parteneriale. În cursul zilei vor interveni chestiuni bănești, în speță achitarea facturilor sau datoriilor comune cu alții, rude sau colaboratori profesionali. Astfel, tensiunea între tine și ceilalți poate crește când te aștepți mai puțin.

Se pare că traversăm o perioadă în care ai tot cheltuit sume considerabile din cauza altora sau pe datorii. Dozează-ți bine fiecare ban sau cumpărătură și evită să îi lași pe alții să profite de sursele tale materiale.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇