Horoscop zilnic: 18 aprilie

Horoscop zilnic: 18 aprilie

Berbec

Este dificil să-ți intre cineva in voie, de aceea controlează-ți stările si nu învinui pe alții pentru neplăcerile tale. Este o zi cu energii contradictorii, fluctuante, astfel ca totul in preajma ta pare distorsionat. Ai răbdare cu tine însuți si cu ceilalți! Sunt momente pasagere in care ar fi bine sa te ocupi numai de treburi ușoare si bine cunoscute. Spre seara te vei simti mai bine.

Taur

Priveste in jurul tau si observa frumusetea din fiecare fiinta. Visarea la o lume ideală, in care toti oamenii se inteleg si se ajuta reciproc te relaxează si te desprinde de grijile cotidiene. De aceea, pentru ca energia ta vitala este fluctuanta, rezerva-ti momente pentru o plimbare virtuală într-o grădină botanică, pentru o discuție amicală cu cineva drag, dar și pentru odihnă.

Gemeni

Discutând cu prietenii sau colegii din segmentul profesional vei constata ca participi la un dialog al surzilor. Părerile sunt împărțite, subiective si cu greu se ajunge la un consens si acela cumva forțat. Nu te baza pe cele discutate sau petrecute astăzi, întrucât mentalul colectiv este bulversat. Asculta-ti vocea interioara si tine cont de ceea ce iti spune.

Lună Nouă în Berbec și Eclipsa de Soare, 20 Aprilie 2023. Trăiești pentru tine sau trăiești pentru alții?

Rac

Esti in prim-planul scenei profesionale, astfel ca vei fi nevoit sa participi la discutii importante cu sefii sau la reuniuni oficiale cu diverse personalitati. Chiar daca la prima vedere, totul pare disonant sau fără rost, cu putina rabdare vei observa ca ai multe de invatat din cele discutate si petrecute astăzi. Spre seara, formulează concluzii pentru evenimentele de astazi.

ADVERTISING

Leu

O discutie cu cineva aflat in strainatate te răscolește mult, probabil pentru ca informatiile primite contravin planurilor tale, alcatuite mai demult sau, mentalitatea ta este foarte diferita decat a persoanei cu care vorbesti si asta te bulverseaza mult. Sunt momente pasagere, astfel ca nu este cazul sa pui baza pe cele discutate sau petrecute astazi. Relaxeaza-te si bucura-te de toate!

Fecioara

O zi in care ar fi bine sa te ocupi de acitivitati financiare, de tipul achitarea datoriilor, relationare cu institutii financiare sau planificarea bugetului pentru urmatoarele patru saptamani. De evitat semnarea documentelor si luarea deciziilor importante, pentru ca vor interveni modificari serioase in urmatoarele zile. Detaseaza-te de grijile cotidiene!

Venus în Gemeni, 11 Aprilie - 7 Mai. Cine râde la urmă…

Balanta

Relatiile cu ceilalti sunt anoste, dar este vorba numai despre faptul ca fiecare este ocupat cu treburile personale si nu pot fi atenti la tine sau la actiunile voastre comune. De aceea, nu pune baza pe cele discutate astazi sau pe gesturi facute in graba sau in necunoștință de cauza. Ia lucrurile asa cum sunt și ai răbdare să se așeze peste câteva zile.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Scorpion

Ziua aduce treburi de rutină la serviciu, dar si acasa ai de facut multe și mărunte. Selectează prioritatile si ai incredere ca le vei rezolva cu bine. Pe de alta parte, în fundal ar putea persista senzația de mers in gol, indiferent ce ai face. Relaxeaza-te si lasa lucrurile să-si urmeze cursul. Evita deciziile majore si eforturile care te depășesc, deoarece sănătatea este vulnerabilă.

Sagetator

Din cauza cheltuielilor si a veniturilor pe care le obtii de la un loc de munca sunt posibile discutii aprinse cu persoana iubita sau copiii. Cei dragi vor dori probabil sa profite ceva mai mult de pe urma agoniselii tale, aspect păgubos pentru tine. Sub pretextele false, deocamdată, ca ești îndrăgit, apreciat, respectat ți se cer mai multe cadouri sau favoruri. Fii prudent și chibzuit!

Oracolscop 17 - 23 Aprilie 2023

Capricorn

Ziua favorizează relatiile familiale și treburile gospodaresti. Totusi, ocupa-te de treburile usoare fără a apela la sprijinul celor dragi, întrucât sunt șanse de a declanșa conflicte gratuite. Se simte in aer un soi de nepasare sau ignoranta fata de confortul domestic sau nevoile casei. Fii prudent si nu te lasa dus de valul majorității! Pentru tine, casa si familia trebuie sa fie pe primul loc.

ADVERTISING

Varsator

Discutii importante cu multe persoane din anturajul apropiat. Este posibil sa obosești la un moment dat, pentru ca avalnșa de informatii sau de persoane care iti cer sfaturi este dificil de controlat. Fii prudent si alege-ti cu grija vorbele si gesturile! Unii te-ar putea eticheta drept cine nu esti. Spre seara, retrage-te in linistea si confortul casei, alături de cei dragi.

Pesti

Apar cheltuieli cotidiene, dar este posibil sa fii nevoit sa cheltuiesti fie pentru prieteni, fie pentru persoana iubita sau pentru copii. Se recomanda prudenta, intrucat sunt posibile pierderi, furturi si cheltuieli nefondate. Cerintele prietenilor sau mofturile celor dragi sunt momentane, astfel ca ar fi bine sa nu le dai curs. Rezuma-te la strictul necesar si fereste-te de propunerile celorlalti!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇