Horoscop zilnic: 17 noiembrie

Horoscop zilnic: 17 noiembrie

Berbec

Probabil că îți stă gândul la bani și la metode și mijloace noi de creștere a veniturilor. După prânz există șanse reale în acest sens, cu condiția să fii deschis la nou și dispus să-ți asumi unele riscuri. Trebuie menționat că nu e indicat să aștepți ajutor, să te bazezi pe prieteni sau alte persoane care ți-au făcut promisiuni. Astăzi, apariția și valorificarea șanselor de câștig depind numai de tine și de abilitățile tale.

Taur

Luna se află în semnul tău zodiacal. Chiar dacă în prima parte a zilei se mai pot încinge spiritele la locul de muncă, ai capacitatea de a aborda totul cu calm.

Iar în a doua parte a zilei, pur și simplu, te detașezi de toate problemele profesionale, mai bine zis te ridici deasupra lor și capeți o viziune de ansamblu asupra viitorului tău. Mai ales că ești sfătuit bine de prieteni sau vin veșți și soluții bune de la cine te aștepți mai puțin.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 noiembrie 2021

Gemeni

Încă mai sunt aspecte tensionate care vizează relațiile de muncă și îndatoririle cotidiene, așa că e nevoie de calm și înțelepciune pentru a face lucrurile să meargă, dar și pentru a detensiona atmosfera.

Pe de altă parte, ziua de astăzi anunță adevărate revelații în ce privește statutul tău profesional și social. Nu trebuie decât să fii relaxat și să aștepți ca intuiția să-ți aducă răspunsurile. De asemenea, e bine să primești ajutorul venit de la partener sau de la o cunoștință.

ADVERTISING

Rac

Pe fondul unor tensiuni existente în relația de iubire sau a unor nemulțumiri legate de planul financiar, ziua de astăzi se anunță frumoasă, dacă știi să valorifici oportunitățile care apar pe neașteptate. Prietenii sunt cei care vin cu vești bune, cu recomandări și ponturi care te pot surprinde, tocmai pentru că nu seamănă cu nimic din ceea ce ai mai experimentat în trecut, deci nu corespund așteptărilor tale. Tocmai de aceea, fii permisiv și deschis la nou.

Mercur în Scorpion (6 – 24 noiembrie). Disconfortul transformării

Leu

O zi frumoasă pentru afirmare, dacă ești dispus să lași la o parte încrâncenarea, frustrările și inhibițiile personale. A doua parte a zilei îți poate aduce recunoașterea meritelor, laude de la superiori și chiar un proiect nou, care promite un câștig facil. Este un moment excelent și pentru a face niște demersuri în sensul obținerii unor avantaje la locul de muncă.

Totuși, în familie, persistă atmosfera încordată, de aceea, încearcă să fii mai puțin pretențios și mai îngăduitor cu cei dragi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Se pare că încă mai există blocaje de comunicare, impulsivitate și tendința de a fi rigid în relațiile cu colegii de muncă. După prânz, apele se mai liniștesc, poate și datorită unor surprize plăcute pe care ți le face partenerul sau sprijinului neașteptat oferit de acesta într-o problema care vizează imaginea ta, credibilitatea și popularitatea.

De asemenea, ai succes în toate acțiunile întreprinse cu privire la obținerea unui act oficial sau a unei aprobări.

Oracolscop 15 – 21 noiembrie 2021

Balanță

Astăzi ești focusat pe bani, însă nu este vorba despre banii proveniți din muncă, ci despre cei veniți prin intermediul altora sau despre o recompensă, o sponsorizare sau un cadou. Se poate spune că aștepți foarte mult de la cei din jur astăzi și chiar ai tendința de a exagera ori de câte ori îți exprimi o cererile și pretențiile.

Așadar, recomandarea pentru astăzi este ca între relații armonioase și beneficii materiale să alegi relațiile armonioase.

ADVERTISING

Scorpion

Succesul acestei zile depinde în primul rând de relații, de buna cooperare cu cei din jur, de informațiile primite. Tocmai de aceea, e foarte important să știi să accepți sprijin, în loc să te incăpăţânezi să faci totul singur.

De asemenea, fii receptiv la părerile partenerului de viață sau colaboratorilor și, mai ales, fii deschis la soluții noi sau la un mod nou de abordare a situației profesionale, destul de tensionată în acest moment.

Horoscopul săptămânii 15 – 21 noiembrie

Săgetător

Este o zi axată pe muncă și îndeplinirea sarcinilor cotidiene, deloc puține și deloc ușoare. Însă ai posibilitatea să simplifici foarte mult lucrurile, dacă renunți la ideile fixe, la încăpățânare și la senzația că le știi pe toate. Astăzi este foarte importantă cooperarea cu colegii și abordarea acestora de pe o poziție de egalitate.

În acest fel, poți atrage spre tine un câștig sau măcar circumstanțe promițătoare în acest sens, mai ales în a doua parte a zilei.

Capricorn

Planul afectiv câștigă teren astăzi, dar într-un mod extrem de interesant, pentru că apar elemente noi, neașteptate, cu iz de surpriză. Cu alte cuvinte, pot veni semnale pozitive de la cineva la care nu te aștepți sau poți fi curtat de o persoană pe care o admiri, dar pe care nu ai privit-o niciodată în acest mod.

Așadar, este o zi aducătoare de surprize plăcute, atât în ce-i privește pe prieteni, cât și în ce privește relațiile afective.

Vărsător

Dacă tot există tensiuni în zona parteneriatelor, negocierilor și afacerilor, astăzi e de preferat să te dedici mai mult planului personal și în special familiei. Este o zi potrivită pentru activități tihnite, relaxante, dar și pentru planuri de viitor împreună cu cei dragi.

Spre seară poți fi părtaș la niște surprize plăcute în familie, în ce privește domeniul financiar. Poate o persoană dragă îți dă o veste bună sau îți oferă un cadou.

Pești

Primele ore ale dimineții s-ar putea să fie destul de agitate, mai ales dacă ți-ai propus să rezolvi o serie de probleme administrative, să faci drumuri pe la diverse instituții sau să susții un examen. Este posibil să întâmpini dificultăți, să nu te poți face înțeles sau să te concentrezi mai greu.

Însă în a doua parte a zilei atmosfera este mult mai constructivă și te ajută să rezolvi unele probleme pentru care ai pierdut o grămadă de timp, în doar o clipă, mai exact în ultima clipă.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇