Horoscop zilnic: 17 februarie

Horoscop zilnic: 17 februarie

Berbec

O zi în care rigiditatea și încăpățânarea pot duce la dispute și tensiuni în relația cu un prieten sau cu cineva din anturajul apropiat.

Pe de altă parte, aspectele dinamice între zona banilor și cea a aspirațiilor se pot traduce prin teamă de a te arunca în necunoscut și de a începe ceva nou.

Cu alte cuvinte, ai multe idei, îți doreșți să te implici într-un proiect nou, dar te descurajează fondurile insuficiente sau lipsa încrederii în forțele proprii. Reușita depinde de imaginea de sine mai mult decât de latura materială.

Horoscopul săptămânii 15 – 21 februarie

Taur

S-ar putea să te simți neputincios în față regulilor stabilite de un șef și asta pentru că, deși nu-ți convin, nu vezi cum ai putea schimba lucrurile. Cert este că ziua se anunță destul de tensionată, mai ales sub aspectul zonei profesionale.

Simți că ești tratat ca o cantitate neglijabilă, unele persoane luând decizii peste capul tău, chiar dacă acestea te privesc direct. În acest context, e bine să fii ceva mai flexibil, dar fără a renunta la valorile tale, cu alte cuvinte, fără a face compromisuri.

MERCUR RETROGRAD în Vărsător, 30 ianuarie- 21 februarie. Dă-mi, Doamne, mintea de pe urmă!

Gemeni

Probabil că vei avea senzația că asișți la un film mediocru. Vin spre tine tot felul de informații greșite, de parcă cineva dorește să te inducă în eroare. Ai sentimentul că nimic nu are sens, că au loc tot felul de evenimente care nu au legătură cu tine, că totul se întâmplă pe dos.

Adevărul este că nici nu trebuie să te străduieșți să înțelegi ceva, ci cel mai bun lucru de făcut este să te extragi din context și să priveșți, detașat, de pe margine.  Și, cel mai important, fii discret, adică nu împărtăși tuturor intențiile tale.

Anul Bivolului de Metal, un an al construcției și consolidării

ADVERTISING

Rac

Ai posibilitatea să demasti interesele ascunse ale unor prieteni, prin aflarea unor informații compromițătoare despre aceștia.. De fapt, unele suspiciuni mai vechi se transformă acum în adevăruri.  Oricum, fii precaut în ce privește afacerile făcute cu prieteni și nu lua de bun chiar tot ce ți se promite.

Este o zi tensionată, dar extrem de utilă, pentru că afli cine merită să rămână lângă tine și cine nu. Dai la o parte relațiile care te țineau pe loc.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 februarie 2021

Leu

Ziua de astăzi poate fi destul de tensionată la nivelul parteneriatelor, colaborărilor, relațiilor cu superiorii. Se pare că viziunea ta în ce privește un proiect este diferită de a celor cu care colaborezi, așa că va trebui să găsești o cale de mijloc.

Având în vedere configurația astrală a zilei, nu prea se poate vorbi despre flexibilitate, și totuși încearcă să priveșți lucrurile din mai multe unghiuri înainte de a te lansa în vreo dispută.

Atmosfera astrală a lunii FEBRUARIE 2021: Controverse!

ADVERTISING

Fecioara

Unele activități în care te implici la locul de muncă ți se par o adevărată corvoadă. Mai ales că apar tot felul de schimbări la care trebuie să te adaptezi din mers sau greșeli care trebuie corectate.

Prin urmare, abordează totul cu răbdare și orientează-te spre soluții, în loc să te plângi. Dacă activitatea ta implică legături cu străinătatea, fii atent cum transmiți informațiile. Investigațiile medicale ar trebui amânate.

Mesajul îngerilor pentru luna FEBRUARIE 2021. Perspective noi

Balanță

Luna este plasată în Taur, în zona resurselor altora. Aspectele sunt tensionate, ceea ce înseamnă că nu e momentul să forțezi lucrurile, în cazul în care doreșți să obții o sponsorizare, un împrumut sau o favoare de la cineva.

Pe de altă parte, speculațiile financiare și orice demers riscant sunt de evitat, întrucât există riscul unor pagube. Iar din punct de vedere sentimental evită scenele de posesivitate și gelozie.

Horoscopul anului 2021

ADVERTISING

Scorpion

Luna în Taur activează zona imaginii sociale și parteneriatelor. Aspectele tensionate din această zona vorbesc despre neînțelegeri care pot apărea în cadrul relației conjugale sau în relația cu un partener de afaceri.

Ești destul de sensibil la remarcile și observațiile primite de la cei din jur, mai ales dacă au iz de critică. Așadar, sfatul Astrocafe.ro este să nu dai lucrurilor o amploare mai mare decât au, ci să le iei așa cum vin.

Horoscopul lunii februarie 2021

Săgetător

Activitățile profesionale sunt în centrul atenției. Aspectele tensionate de pe cer vorbesc despre eventuale încurcături care țin de documente sau despre impulsivitate în relațiile cu colegii.

Este o zi în care poți avea senzația că vorbeșți altă limba față de cei din jur, că trebuie să depui mari eforturi pentru a te face înțeles și a convinge. Adevărul este că e necesar să fii ceva mai flexibil, să asculți și părerile celorlalți și să ai mai multă răbdare. În cazul în care pleci la drum, fii prudent.

Capricorn

Se pare că ești interesat în primul rând de propriul confort. Așa că ești tentat să cheltuieșți mai mult decât îți poți permite, pentru a-ți satisface niște plăceri și capricii, de aceea, Astrocafe.ro recomandă să fii atent la extravanganţe și excese pe care le-ai putea regreta.

Mai ales că pot apărea și cheltuieli neprevăzute legate de necesitățile copiilor sau persoanei iubite, așa că e bine să-ți păstrezi niște rezerve.

Vărsător

Luna în Taur nu privește cu ochi buni planetele aflate în Vărsător, așa că ziua de astăzi ar putea fi încordată. Se pare că e destul de greu să-ți intre cineva în voie, ești capricios, tinzi să iei totul personal și consumi multă energie încercând să demonstrezi mereu că ai dreptate.

Prin urmare, încearcă să-ți temperezi impulsivitatea, mai ales față de persoane apropiate, să accepți că e posibil să te înșeli uneori și să fii mai îngăduitor față de greșelile altora.

Pești

Cu Luna tensionată în Taur, în zona comunicării, pot apărea conflicte în relațiile cu rudele sau colegii sau te poți simți neînțeles. În plus, mâine apar informații care te fac să te îndoiești de niște relații sau de calitatea unor oameni în care ai investit încredere.

Nu e exclus să afli că ești ținta unor invidii sau că cineva încearcă să-ți submineze autoritatea și credibilitatea. Cu toate acestea, nu e momentul să acționezi, ci e bine să ai răbdare, până capeți toate datele și se decantează lucrurile.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇