Horoscopul săptămânii 15 - 21 februarie

Horoscopul săptămânii 15 - 21 februarie

Berbec

Săptămâna începe în forță, cu elanul de a rezolva treburile restante. Cu toate că stările tale de spirit sunt fluctuante, vei reuși să te strecori printre evenimentele acestor zile. Începe o perioadă de patru săptămâni în care vei avea nevoie de momentele tale de singurătate, discreție, evadare din cotidianul tumultuos și cenușiu. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă și bine ar fi să ai în vedere un plan de consultații, analize și tratamente specifice. Perioada 17 – 19 februarie aduce forfotă în plan financiar. Sunt posibile cheltuieli majore, pierderi importante de bani sau de bunuri, informații deosebite legate de salarizarea locului de muncă. Se recomandă prudență și discernământ. Evită cheltuielile extravagante și investițiile inutile. În ultimele zile ale intervalului analizat îţi sunt recomandate întâlnirile şi dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat. Călătoriile pe distanţe scurte te pot revigora şi linişti.

Anul Bivolului de Metal, un an al construcției și consolidării

Taur

Tu eşti foarte discret în peisaj la începutul săptămânii. Tendinţa de a te izola este accentuată şi bine ar fi să profiţi de această ocazie pentru a-ţi analiza pe îndelete viaţa şi a face corecturile necesare. Sunt posibile conflicte la serviciu atât cu şefii, cât şi colegiale. Depune eforturi de a evita provocările celorlalţi şi ocupă-te doar de îndatoririle tale. Sănătatea este vulnerabilă. Nu sunt recomandate consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale decât în cazuri speciale. Riscurile de diagnostic şi tratament sunt probabile şi greu de remediat şi controlat. Ești foarte combativ în a doua parte a săptămânii, existând riscul să strici relații și situații bune. Controlează-ți stările și implică-te numai în treburile tale personale. Prudenţa şi discernământul foloseşte-le din plin şi evită situaţiile hazardate sau deciziile pripite. În weekend, este rost de cheltuieli cotidiene, însă primești și drepturi salariale de la locul de muncă.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 februarie 2021

Gemeni

Săptămâna îți este deschisă de către prieteni. Vor avea loc discuții importante pe teme personale și profesionale, bine fiind să iei notițe și să aplici ceea ce îți este de folos. Din 18 februarie se deschide o perioadă favorabilă segmentului profesional, evidențiindu-se mai ales relațiile cu șefii și cu autoritățile. Astfel, sunt posibile obținerea unui post de conducere, sarcini de lucru care te vor propulsa pe o altă coordonată profesională, plus o nouă imagine publică și un alt loc în cadrul unui colectiv de lucru. Totul este să nu îți asumi mai mult decât poți duce. Selectează doar ceea ce crezi tu că poți rezolva cu bine. Intervalul 17 – 19 februarie este foarte delicat pentru sănătate, dar și pentru conflictele din sfera muncii. Fii prudent în ambele direcții și depune eforturi constante pentru a echilibra viața personală cu cea profesională. La finalul săptămânii te vei simți mai bine, însă nu forța nota.

Atmosfera astrală a lunii FEBRUARIE 2021: Controverse!

ADVERTISING

Rac

Începând din această săptămână se deschide o etapă nouă pentru relațiile cu străinătatea, pentru studii și pentru călătorii. Cu toate că demersurile privitoare la călătorii îndepărtate sau la lucrul cu persoane străine sunt îngreunate sau chiar blocate, este bine să planifici aceste situații pe termen lung și să ai răbdare pentru a se materializa la momentul potrivit. În primele zile ale săptămânii se vor remarca relațiile cu șefii și autoritățile. Vei fi în lumina reflectoarelor, astfel că mulți te vor privi, admira sau critica după caz. Stabilește prioritățile și evită să te dai în spectacol! Aspectele privitoare la proiecte comune cu alții, la proiectele profesionale vor lua turnuri nebănuite în a doua parte a săptămânii. Sunt probabile discuții foarte aprinse cu prietenii, colegii sau susținătorii din segmentul profesional, iar unele relații se vor finaliza, nu prea clar. În weekend, vei avea nevoie de odihnă și detașare de cotidian.

Mesajul îngerilor pentru luna FEBRUARIE 2021. Perspective noi

Leu

Relaţiile cu străinătatea sunt distorsionate în primele zile ale săptămânii. Dacă se pune problema învăţării în cadrul unui curs sau susţinerea de examene şi probe, bine ar fi să te pregăteşti riguros, pentru că există posibilitatea reluării acestor secvenţe. Segmentul financiar primește influxuri astrale deosebite, asta însemnând că se deschide o etapă de câștig și folosință a unor bunuri materiale, de la și prin alții. Îți pot crește veniturile obținute din colaborări și poți rezolva aspecte legate de moșteniri și partaje. Călătoriile și relațiile cu ceilalți sunt disonante, bine fiind să nu te bazezi pe situația curentă. Foarte provocator este segmentul socio-profesional, în speță relațiile cu șefii și autoritățile. Se recomandă prudență, deoarece lucrurile pot scăpa de sub control în chip nebănuit. La finalul săptămânii vei fi înconjurat de prieteni. Sunt posibile dialoguri providențiale și acțiuni comune importante pe termen lung.

VENUS în Vărsător (1 – 25 februarie 2021). IUBIREA e LIBERTATE

ADVERTISING

Fecioară

La începutul săptămânii sunt zile bune pentru a-ţi achita facturile, taxele, impozitele sau pentru a te ocupa de relaţiile cu instituţiile financiare. Sunt posibile neînţelegeri, întârzieri legate de obţinerea banilor sau documentelor, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă vei reuşi să rezolvi totul cu bine. Începând cu 18 februarie, se animă segmentul partenerial, fiind șanse bune pentru îmbunătățirea parteneriatelor existente, atât la nivel personal, cât și la nivel profesional. De asemenea, se pot evidenția și posibilități noi de colaborare, poate chiar o logodnă ori o cerere în căsătorie. Relațiile cu străinătatea sunt dificile și cu greu se poate ajunge la un consens, atât în ceea ce privește relațiile cu persoanele străine, cât și în ceea ce privește demersurile necesare unor călătorii pentru studii sau pentru a lucra în alte țări. Gândirea și comunicarea sunt distorsionate, deci fii prudent. În weekend vor apărea invitații la reuniuni cu oameni importanți, fie în mediul profesional, fie în mediul familial.

Horoscopul lunii februarie 2021

Balanță

Relaţiile parteneriale îţi vor atrage atenţia încă din primele zile ale săptămânii. Sunt posibile dialoguri aprinse, reconfigurări de poziţie în cadrul unui parteneriat sau chiar o colaborare se poate încheia. Ceva legat de banii și bunurile comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii va duce la tensiuni serioase în relațiile cu ceilalți. Începând cu 18 ale lunii, la serviciu intervin sarcini noi de lucru, deschizându-se o etapă nouă. Se îmbuntățește atmosfera de lucru, iar relațiile colegiale se vor desfășura armonios. Totuși, incertitudinea domnește în acest segment, astfel că nu lua de bun chiar tot ce vezi și tot ce auzi. Intervalul 17 - 19 februarie este favorabil achitării datoriilor de orice fel. Bine ar fi să-ţi planifici bugetul de venituri şi cheltuieli. În ultimele zile ale săptămânii, apar dialoguri cu persoane străine. Sufletul tău are nevoie de rafinare, de aceea vizionează o piesă de teatru, un film bun sau lecturează o carte spirituală.

Horoscopul anului 2021

ADVERTISING

Scorpion

Domeniul profesional este vizat de astre la începutul acestei săptămâni. Se vor evidenția sarcini de lucru noi, se animă relațiile colegiale iar șefii vor depune eforturi serioase pentru a îmbunătăți atmosfera de lucru și a impulsiona oamenii să fie mai eficienți în munca lor. Însă, energiile astrale se vor concentra pentru tine în segmentul sentimental. Începe o perioadă în care te vor preocupa mai mult persoana iubită, copiii, iubirea în general și implicațiile ei. Se recomandă prudență și discernământ, pentru că este multă iluzie în relațiile cu cei dragi. Pe 17 şi pe 18 februarie se anunţă dispute cu partenerul de viaţă și colaboratorii. Se pot lămuri diverse chestiuni legate de viaţa de cuplu. Pe de altă parte, colaborările şi proiectele în care eşti implicat sau vrei să te implici pot cunoaşte reconfigurări. Acceptă să lucrezi alături de alte persoane pentru că sunt oportunităţi cu repercusiuni pe toată viaţa. Pentru finalul săptămânii, astrele îți favorizează cheltuielile.

Săgetător

Copiii sau persoana iubită sunt temele propuse de astre la începutul săptămânii. Replicile aprinse şi controversele vor fi frecvente, iar de aici va rezulta şi un nivel crescut de emotivitate. Din 18 ale lunii se activează segmentul domestic și relațiile cu membrii familiei. Vreme de patru săptămâni sunt bine susținute dialogurile cu cei dragi, însă și activitățile gospodărești de anvergură. Totuși, factorul neprevăzut este prezent în casă și în familie, astfel că în orice moment poate răsturna bunul mers al lucrurilor. Intervalul 17 - 19 februarie anunţă zarvă la serviciu. Ar fi bine să-ţi orientezi eforturile către un alt domeniu profesional în care să-ţi valorifici mai mult talentele. Sănătatea este vulnerabilă. Nu sunt recomandate consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale decât în cazuri speciale. În ultimele zile ale intervalului analizat se pare că vor interveni aspecte legate de partenerul de viaţă sau de afaceri.

Capricorn

Pentru începutul săptămânii, astrele îţi transmit mult spor şi chef de treburi gospodăreşti. Îţi sunt favorizate curăţeniile generale, reparaţiile curente sau reamenajările interioare. Atenţie la sursele de foc din spaţiul locativ, deoarece pot ridica ceva probleme. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se animă începând cu 18 februarie, astfel că se anunță o perioadă cu dialoguri și întâlniri multe, unele chiar deosebite și de bun augur. De asemenea, va fi o perioadă bună și pentru învățare, asimilare de cunoștințe utile atât în plan personal, cât și în plan profesional. Perioada 17 – 19 februarie aduce tensiuni și răsturnări de situație în segmentul sentimental. Sunt probabile discuții aprinse cu cei dragi și chiar este posbil să se finalizeze în mod neașteptat și ciudat, o relație sentimentală veche. Prudență, discernământ și fii reconciliant! În weekend, se conturează activități de rutină și niscai probleme de sănătate.

Vărsător

Primele zile ale săptămânii vor evidenția călătorii pe distanțe scurte și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Informațiile aflate ar trebui reținute sau chiar notate într-un jurnal, deoarece îți vor fi utile la momentul potrivit. Segmentul financiar primește influxuri astrale deosebite. Vreme de patru săptămâni ți se vor îmbunătăți veniturile obținute din munca proprie. Totuși, există aspecte ascunse în ceea ce privește raprotul muncă-plata aferentă. Dozează-ți eforturile și cheltuiește strictul necesar. În perioada 17 - 19 februarie, temele de fundal vor fi casa și familia. Rudele te pot convoca la un dialog aprins legat de patrimoniu sau de problemele de sănătate ale cuiva drag. Există neplăceri majore în tot ce ține de segmentul familial și domestic, de aceea fii prudent. Spre sfârşitul intervalului analizat s-ar putea să primeşti invitaţii la o petrecere, sau în funcţie de caz, copiii să-ţi solicite eforturile.

Pești

Capitolul financiar pare că te preocupă la începutul săptămânii. Sunt zile bune pentru cheltuielile cotidiene. Poţi primi cadouri, mici recompense sau veşti interesante legate de salarizarea şi condiţiile locului de muncă. Începând cu 18 februarie, primești influxuri astrale deosebite, astfel că ți se va îmbunătăți energia vitală, sănătatea și relațiile cu ceilalți. Timp de patru săptămâni vei avea ocazia să-ți redefinești personalitatea, să-ți revizuiești relațiile și planurile personale și profesionale. În perioada 17 - 19 februarie, se anunţă multe drumuri pe distanțe scurte şi întâlniri cu o rudă apropiată sau cu un prieten deosebit. Nu pleca urechea la tot ce auzi şi fii mai detaşat de problemele celorlalţi. Gândirea și comunicarea sunt distorsionate, astfel că nu poți fi logic, coerent și perseverent atât în ceea ce spui, cât și în ceea ce faci. Alege prioritățile și sprijinul din partea cuiva de încredere. Pentru ultimele zile ale săptămânii, astrele te sfătuiesc să stai pe acasă.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇