Horoscop zilnic: 17 decembrie

Horoscop zilnic: 17 decembrie

Berbec

Astăzi este o zi dedicată drumurilor sau drumețiilor. Fiind sezonul sărbătorilor de iarnă, indicat ar fi să ai la îndemână un plan de vizitare a rudelor sau prietenilor apropiați. Pe de altă parte, fii pregătit pentru o întâlnire specială sau o conversație interesantă cu aceștia.

O veste neașteptată s-ar putea să te ducă cu gândul la reconfigurarea relațiilor cu cei dragi. Nu te grăbi să iei decizii. Toată lumea se pregătește de sărbătoare, așa încât orientează-ți eforturile către lucrurile specifice sezonului. Surprizele plăcute plutesc în aer și ar trebui să fii recunoscător.

Taur

Pragmatismul tău se va face remarcat astăzi de la distanță. Sigur că este vremea sărbătorilor și trebuie să cumperi cele necesare, dar încearcă să nu exagerezi. Ar trebui să faci un bilanț al veniturilor câștigate din muncă proprie, deoarece se întrezăresc vremuri tulburi. Atenție că nu este un moment bun pentru cheltuieli de nici un fel.

Sunt posibile cadouri sau recompense mărunte, dar de folos. Se pare că astrele îți vor da un imbold puternic în vederea schimbării scării valorilor morale și materiale. Evident că vor prima cele morale, fiind un moment excelent de a înțelege și asimila acest lucru.

Marte în Săgetător (13 decembrie 2021- 25 ianuarie 2022). Mai sus, mai mare, mai departe!

Gemeni

Excelentă zi pentru tine! Ai energie, chef de tot și toate, dar mai ales vrei să te ocupi de propria persoană. Atenție că partenerul de viață sau de afaceri îți pune bețe în roate, nu este de acord cu felul tău de a fi, iar de aici și până la scandal, e doar un pas.

Fii prudent, încearcă să asculți și părerile celorlalți și abia după aceea decide ce vei face. Este un moment astral de excepție în a-ți face planuri de îmbunătățire a personalității sau înfrumusețare a trupului. Trasează noi direcții de urmat, propune-ți o altă atitudine față de cei din jur și folosește, deocamdată, puține cuvinte.

ADVERTISING

Rac

Astăzi recomandarea astrelor este de a te retrage din forfota cotidiană și a te ocupa în tihnă și taină de sufletul tău. Mentalul profund îți este răscolit, dar nu te îngrijora, pentru că vei reuși să îți lămurești anumite chestiuni mai vechi, legate de parteneriate, colaborări și persoanele implicate.

Sunt posibile gânduri neplăcute, dar încearcă să te concentrezi pe esența lucrurilor și privește realitatea cu mai mult curaj și discernământ. În a două parte a zilei, bucură-ți sufletul cu o plimbare în aer liber, o muzică de relaxare sau cu o carte amuzantă.

Oracolscop 13-19 decembrie 2021

Leu

Ești hotărât să faci curățenie în toate relațiile de prietenie sau protectorat și, chiar dacă mai oscilezi, razele astrelor te vor împinge puternic de la spate să faci ce trebuie.

Problema este că îți este neclar care îți sunt prieteni sau care ar fi interesanți și pentru o relație sentimentală. Reține că este vorba doar de relațiile de prietenie, iar cele sentimentale au intrat, deocamdată, într-un con de umbră și acolo trebuie să rămână. Comunici destul de greu, așa că încearcă să spui esențialul în cuvinte puține.

ADVERTISING

Fecioară

Zi importantă la capitolul carieră și imagine în societate pentru tine. Este posibil să te fi săturat de felul în care te tratează șefii sau colegii și te-ai hotărât să iei atitudine. Sigur că ai ajuns aici datorită ție, dar acum este o perioadă minunată de a remedia situația. Ba chiar s-ar putea să obții un post mai bun sau ceilalți să înceapă să te privească cu ochi buni.

Gustul dulce–amar va persista câteva zile, dar ai încredere că lucrurile se vor rezolva favorabil și vei fi iar pe podium. Asta ca un cadou de sărbători din partea astrelor.

DAR de 2021. Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 19 decembrie 2021 (online)

Balanță

Dorința de a te apropia de laturile spirituale ale vieții este la cote înalte astăzi în ceea ce te privește. Era și momentul să îți schimbi atitudinea față de spiritualitate, să îți pui în ordine concepțiile religioase sau să îți reevaluezi sistemul valorilor morale.

Pentru alții, relațiile cu străinătatea sunt un alt subiect important al acestei zile. Ori pleci undeva departe de granițele țării ori te întorci acasă, poate chiar definitiv. Studiile universitare sau cele pe termen lung ar trebui să le ai in vedere. Atenție că mentalul cotidian este destul de confuz și este posibil să iei decizii greșite sau să comunici defectuos.

ADVERTISING

Scorpion

Chestiunile financiare ce vizează banii sau bunurile altora sunt subiectul principal al acestei zile. Poți achita diverse datorii, cum ar fi taxele, impozitele, creditele sau poți obține o moștenire. Este un moment de sfârșit, dar totodată pot apărea situații financiare noi, de bun augur.

Un cadou surpriză de la un autor necunoscut este pe aproape. Fii prudent, deoarece judecata îți este întunecată și există riscul să nu observi clar ce se petrece. Detașează-te de capitolul bani, nu te grăbi să investești sau să te asociezi în afaceri, pentru că orice minune ține trei zile.

Horoscopul săptămânii 13 – 19 decembrie

Săgetător

Pentru tine, relațiile parteneriale, colaborările și proiectele îți ocupă întreaga zi. Ba chiar și zilele următoare. Este un moment astral de excepție în a-ți pune la punct acest segment de viață și activitate. Sigur că există nemulțumiri, mai ales în privința partenerului de viață, însă dreptatea este pe undeva pe la mijloc.

Discuțiile aprinse pot fi frecvente. Încearcă să te abții și să nu iei decizii pripite. Poate sunt relații ce ar mai trebui păstrate, chiar dacă acum ai tendința de a le rupe pe toate. Ai sperat prea mult de la anumite persoane și colaborări, care în timp s-au dovedit a fi îndoielnice. Uită ce a fost și orientează-ți eforturile către cele viitoare, pentru că vor fi cu siguranță mai profitabile.

Capricorn

Astăzi este o zi bună pentru treburile de la serviciu. Poți rezolva sarcinile ce își așteaptă rândul demult, însă fii cu băgare de seamă. Oi avea tu chef de muncă, însă colegii nu. Ba, mai mult, îți pot face diverse neplăceri, în urma cărora te vei hotărî să îți modifici stilul de lucru sau de relaționare cu cei din jur.

Sănătatea este destul de precară, astfel încât încearcă să îți dozezi eforturile și să te ocupi numai de priorități. Este sezonul gripelor și ar trebui să ai mai multă grijă de aparatul tău respirator.

Vărsător

Zi minunată pentru tine la capitolul relații sentimentale și distracții. Nici nu este de mirare că închei săptămâna cu o mică agapă, pe motiv că este sezonul petrecerilor.

S-ar putea spune că obții un succes amoros și de aici și euforia caracteristică. Indiferent că este vorba despre o relație care se termină sau care începe, ai încredere că lucrurile vor fi aranjate de astre, exact pe gustul tău. Bucură-te de aceste momente și lasă-i și pe ceilalți să se alăture veseliei tale, chiar dacă unii cârcotesc. De reținut că poți primi în dar un copil.

Pești

Casa și familia sunt la mare cinste pentru tine astăzi. În ultimul timp ai neglijat aceste segmente, însă acum vrei să recuperezi timpul piedut. Poți să te ocupi de reparații, reamanajări sau chiar să te gândești la o nouă locuință. Dorul de copilărie și personajele ei te va urmări pentru câteva zile, încântându-ți sufletul cu amintiri plăcute.

În a două parte a zilei organizează o reuniune cu membrii familiei. Sunt posibile dispute sau reproșuri, dar ascultă-i și pe ceilalți și oferă-le dragoste și înțelegere. Doar este sezonul cadourilor!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇