Horoscop zilnic: 16 noiembrie

Horoscop zilnic: 16 noiembrie

Berbec

Știi foarte bine încotro vrei să te îndrepți, cum ți-ar plăcea să arate viitorul tău și cine să facă parte din el. Numai că sunt oameni în viața ta care se opun anumitor alegeri, iți taie din elan și te descurajează.

În felul acesta, se pot reactiva nişte temeri, precum și neîncrederea în tine. Tocmai de aceea, orice ți-ar spune ceilalți, rămâi încrezător în tine și în alegerile tale.

Taur

O zi numai bună pentru a face un pas înapoi și a privi imaginea de ansamblu a unei situații tensionate cu care te confrunți. Numai ieșind din pădure, vei vedea pădurea, așa că e foarte important să-ți acorzi un timp pentru relaxare și să te detașezi de întregul context. Renunță la dorința de a găsi soluții acum. Doar ai răbdare și fii gata să recunoști momentul potrivit pentru a acționa.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 noiembrie 2021

Gemeni

Astăzi tinzi să fii suspicios cu privire la orice veste, informație sau propunere primita. Deşi nu-ți stă în fire să abordezi lucrurile dintr-o perspectivă conservatoare, astăzi ești de nerecunoscut.

De fapt, ți-e teamă că ți-ai putea pierde autoritatea sau respectul celor din jur. De aici refuzurile, reticenţa și chiar pesimismul. Ar fi bine să te relaxezi și să ai mai multă încredere în intuiția ta.

ADVERTISING

Rac

Unele decizii luate de șefi sau autorități nu corespund principiilor tale. În plus, ai senzația că exista alte intenții în spatele mesajelor pe care le primești, așa că ești rezervat și reticent.

Totuși, nu e cazul să exagerezi în această privință și să vezi conspirații peste tot. Doar așteaptă răbdător să se clarifice totul și apoi hotărăște ce acțiuni sunt potrivite.

Mercur în Scorpion (6 – 24 noiembrie). Disconfortul transformării

Leu

Se pare că astăzi iți este testată răbdarea, din moment ce demersurile administrative sunt încetinite, relațiile și comunicarea sunt dificile, iar informațiile pe care le obții se bat cap în cap cu convingerile tale.

Așadar, dacă te vezi împotmolit, nu e o soluție să te zbați, pentru că nu faci decât să te afunzi și mai mult. Mai bine lasă lucrurile în voia lor și așteaptă să devina totul clar.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

E posibil să fi depășit termenele limita pentru niste plăţi, iar astăzi e necesar să te ocupi de acestea. Așadar, chiar dacă nu-ți place, va trebui să găsești soluții astfel încât să nu-ți dezechilibrezi bugetul.

E foarte important să-ți administrezi cât mai eficient resursele și să eviți cheltuielile inutile.

Oracolscop 15 – 21 noiembrie 2021

Balanța

Aspectul la care te invită Luna în Berbec să fii atent astăzi este legat de relații și de modul în care le gestionezi, chiar și atunci când apar disensiuni, divergente sau chiar conflicte.

Așadar, indiferent de reacțiile, judecățile sau atacurile celor din jur, rămâi consecvent cu principiile tale și cu adevărul tău interior. Cu alte cuvinte, evită compromisurile.

ADVERTISING

Scorpion

Dacă în prima parte a zilei ți-e foarte clar ce ai de făcut în continuare pentru succesul unui proiect de la locul de muncă, spre seară pot apărea confuzia, frica și nesiguranța. Acestea vin însă din comparațiile cu experiențe trecute asemănătoare, pe care tinzi să le faci.

Așadar, în loc să te răzgândești sau să oprești niste demersuri, mai bine așteaptă să treacă acest moment.

Horoscopul săptămânii 15 – 21 noiembrie

Săgetător

Pasiunea pe care o pui astăzi în tot ce faci poate fi primită cu reticenţă de persoanele din anturajul apropiat. Însă, daca simți să spui sau să faci un lucru, nu te lăsa oprit de prejudecățile sau preconcepțiile altora.

Pur și simplu, exprimă-te așa cum simți, fară exagerări și fară inhibiții. Este o zi a creativității și iubirii pentru tine, așa că trăiește din plin și fă alegeri cu inima.

Capricorn

E posibil ca astăzi să te întrebi foarte serios daca ești pe drumul profesional corect din punct de vedere al abilitaților și darurilor tale naturale. E posibil să ai sentimentul că poți să te exprimi mult mai ușor și cu mai multă bucurie făcând altceva sau fiind în alt context.

Oricum ziua de astăzi iți poate oferi niste răspunsuri importante, așa că fii prezent la tot ce simți și trăiești.

Vărsător

Cam multe uși închise astăzi, pentru cât de multă energie ai. Așadar, chiar dacă ești nerăbdător să-ți pui în practică ideile, va trebui să ai răbdare și să fii dispus să înveți câte ceva din fiecare experiență, oricât de nepotrivită ți s-ar părea. Un lucru e sigur: daca apar obstacole, nu e întâmplător.

Peşti

Se pare că ideile tale legate de investiții e necesar să mai aștepte din cauza unor blocaje legate de finanțe. E posibil să întâmpini amânări și piedici de tot felul, mai ales dacă te bazai pe sprijinul cuiva. Acum însă e necesar să te bazezi doar pe tine, pe calitățile tale, pe ce știi și poți face. Câștigurile vin în urma eforturilor proprii.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇