Horoscop zilnic: 16 iulie

Horoscop zilnic: 16 iulie

Berbec

În cazul în care doreșți să soluționezi o neînțelegere avută cu un amic sau persoana iubită, ziua de astăzi este favorabilă în aceasta privință.

Comunici foarte bine și îți expui ideile cu ușurință, iar în cazul în care ai nevoie de un colaborator, de un sponsor sau pur și simplu de o persoană care să te sprijine într-un proiect, acum este momentul prielnic pentru a te face auzit și pentru a găsi persoana potrivită.

Taur

Ești perseverent și muncitor, iar dedicarea de care dai dovadă nu va trece neobservată sau nerăsplătită. De altfel, banii pe care îi cheltuiești astăzi vor fi foarte bine direcționați, iar lucrurile pe care le achiziționezi vor fi asemenea unor investiții de prima clasă.

Tot astăzi, poți găsi rezolvarea unei probleme de ordin medical care îți dă bătăi de cap de ceva timp. Fie că mergi la doctor sau ești prezent la simptomele pe care le ai, vei găsi soluția la cum poți trata respectiva problemă.

Atmosfera astrală a lunii IULIE 2021: Vacanță și nu prea!

Gemeni

O zi mult asemănătoare celei anterioare. Sunt favorabile activitățile recreative sau deplasările scurte, de câteva ore, în afara orașului sau a localității în care locuiești.

Chiar dacă nu prea ai chef de muncă și doreșți mai degrabă să te distrezi, dispui de multă creativitate și poți finaliza un proiect obținând rezultate foarte bune. Important este să te motiveze într-un fel sau altul, altfel, te mobilizezi destul de greu.

ADVERTISING

Rac

Sensibilitatea și stările emoționale oscilante pe care le ai astăzi pot dăuna relației cu ceilalți. Evită să iei hotărâri importante, deoarece poți face alegeri subiective, fără o bază reală.

În plan sentimental poți avea parte de o revedere a unei iubiri mai vechi sau de o experiență profund spirituală împreună cu persoana iubită. În continuare vorbim de aspecte frumoase, în cazul în care doreșți să aduci o schimbare de ambianță în casă, prin redecorarea propriului cămin.

Mesajul îngerilor pentru luna IULIE 2021. RENAȘTERE

Leu

Te bucuri de o zi foarte frumoasă, cu aspecte benefice pe mai multe planuri. Încrederea de care dai dovadă și optimismul cu care tratezi lucrurile te vor ajuta în orice îți propui.

Felul în care te exprimi, în care te comporți sau în care arăți îți va aduce mulți admiratori și persoane care sunt gata să ți se alăture oricând ai nevoie de susținerea lor. Este o zi bună atât profesional, cât și personal.

ADVERTISING

Fecioara

Nu refuza proiecte, colaborări sau chiar schimbări de macaz în plan profesional, deoarece ele îți vor aduce satisfacții de ordin financiar. De altfel, ești susținut de o persoană care preferă să rămână fie în anonimat, fie în plan secund.

Este prielnică orice activitate care include bani sau bunuri materiale. Evită totuși să cheltuieșți sume mari pe nimicuri și, de asemenea, evită reacțiile impulsive nejustificate.

Oracolscop 12 – 18 iulie 2021

Balanța

Luna se află în continuare în tranzit prin casa întâi, activându-ți astfel zona personalității și a exprimării de sine. De altfel, este favorizată orice tip de activitate care te pune în relație cu un număr mare de oameni.

Dacă te atrage zona mass-mediei și a televiziunii, nu ezita să aplici astăzi pentru un proiect ce vizează aceste domenii. Este, de asemenea, o zi potrivită pentru schimbări de look sau activități artistice.

ADVERTISING

Scorpion

Astăzi ai parte de o foarte bună intuiție și spirit creativ. De altfel, nu ignora o idee de proiect sau afacere, deoarece se va dovedi a fi extrem de profitabilă.

Chiar dacă nu dispui de energia necesară sau de bani pentru a pune acum în aplicare ideea care ți-a venit, încearcă măcar să o notezi pe o foaie de hârtie și cu siguranță vei reveni asupra ei, atunci când te vei simți capabil.

Horoscopul săptămânii 12 – 18 iulie

Săgetător

Luna se află în continuare în tranzit prin semnul Balanței, activându-ți zona relațiilor sociale, idealurilor și proiectelor.

Ziua aceasta îți poate aduce fie o relație în plan personal, fie o colaborare fructuoasă în plan profesional. De asemenea, este o zi foarte bună, în cazul în care dorești să te implicit în activități de tip ONG.

Capricorn

Ai parte de aspecte foarte frumoase în plan profesional. Chiar dacă simți că ești oarecum lipsit de energie și ceea ce faci nu iese așa cum dorești, nu ezită sau nu da înapoi de la un proiect, deoarece va fi unul profitabil.

De asemenea, în cazul în care nu ai un job, este o zi potrivită pentru a aplica într-un domeniu de interes profesional. Încearcă să fii mai optimist și să ai mai multă încredere în potențialul tău, iar astfel vei avea parte doar de reușite.

????????????????????????????̆ ???????????????? ???????????????????????? * Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus, 1 august 2021

Vărsător

O zi foarte frumoasă, dacă dorești să pleci în vacanță sau să faci deplasări în țară. De asemenea, sunt în continuare avantajate activitățile de ordin intelectual, examenele, lucrările, participarea la colocvii, conferințe sau workshop-uri.

Creativitatea de care dai dovadă te ajută să scrii sau să compui într-un mod artistic și frumos. Cuvintele vin cu ușurință, iar ideile, asemenea.

Pești

O zi frumoasă pentru colaborări ce vizează în primul rând banii și câștigurile financiare. În plan profesional, poți beneficia de o propunere profitabilă, iar în plan personal pari să te înțelegi mai bine ca oricând cu partenerul de viață în privința gestionării banilor.

De altfel, este o zi prielnică, în cazul în care dorești să achiziționezi o casă sau ești nevoit să soluționezi o problema ce vizează o moștenire.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇