Horoscop zilnic: 16 februarie

Horoscop zilnic: 16 februarie

Berbec

Luna prezentă în zodia ta îți aduce aminte de unele proiecte mai vechi care merită fie reluate sau de relații în care ai ceva de clarificat. E posibil ca imaginea de sine nu fie prea grozavă și chiar fii inclinat către pesimism. Însă, dacă partenerul sau unele persoane cu care colaborezi nu te tratează așa cum te așteptai,  e semn ceva, undeva, ai greșit.

Pe de altă parte, zona prietenilor și protectorilor este foarte frumos aspectată, așa fii gata primești sprijin și idei geniale.

Horoscopul săptămânii 15 – 21 februarie

Taur

E posibil ca lucrurile înainteze cu ceva opreliști, mai ales ai tendința le privești destul de pesimist. Recomandările sau sarcinile primite de la superiori par imposibil de pus în practică sau contravin principiilor și viziunii tale.

Este o zi care-ți testează flexibilitatea și capacitatea de a lua lucrurile așa cum sunt, mai ales atunci când nu poți schimba nimic. Din punct de vedere fizic, vitalitatea nu este strălucită, așa evită suprasolicitarea.

MERCUR RETROGRAD în Vărsător, 30 ianuarie- 21 februarie. Dă-mi, Doamne, mintea de pe urmă!

Gemeni

Traversezi o perioadă extrem de dinamică, mai ales din punct de vedere al aspirațiilor, ideilor, proiectelor. Ai foarte multe idei, care mai de care mai originale, visezi la o schimbare a drumului profesional, ești gata acumulezi tot felul de informații și -ți lărgești orizontul cunoașterii.

Însă esențial acum este înveți ceri sprijin oamenilor pe care-i cunoști și care știi ar putea pune umărul la materializarea unui proiect.

Anul Bivolului de Metal, un an al construcției și consolidării

ADVERTISING

Rac

Luna în Berbec activează zona carierei și puterii și îți stimulează dorința de afirmare prin forțele proprii. Este o perioadă cu oportunități interesante, cu schimbări relaționale și parteneriale, cu sprijin neașteptat, dar și cu multă agitație și impulsivitate.

De aceea, încearcă -ți canalizezi energia spre scopuri precise și renunță din când în când la zona de confort, la suspiciuni și la conservatorism. Cu alte cuvinte, este momentul -ți asumi niste riscuri.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 februarie 2021

Leu

S-ar putea ca o problemă de natură juridică sau administrativă nu mai poată fi amânată, așa e bine te ocupi de rezolvarea ei. De asemenea, este o zi bună pentru a te dedica studiului, lecturii, corespondenței cu persoane din străinătate, planificării unei călătorii în afara granițelor.

Pe de altă parte, în continuare există premise pentru propuneri interesante de colaborare, așa fii receptiv și pregătește-te pentru extinderea activității.

Atmosfera astrală a lunii FEBRUARIE 2021: Controverse!

ADVERTISING

Fecioară

Luna activează zona banilor altora, semn  astăzi vei fi interesat de accesarea unor fonduri ori  de obținerea unui împrumut sau a unui sprijin material de alta natură.

Este o zi în care siguranța materială primează, de aceea, e foarte important iei măsurile necesare, fie pentru a crește randamentul unei afaceri, fie pentru a demara ceva nou în sfera profesională. Cu alte cuvinte, e foarte important fii deschis la nou și ai ceva mai multă încredere.

Mesajul îngerilor pentru luna FEBRUARIE 2021. Perspective noi

Balanță

S-ar putea  întâmpini rezistență din partea unor colaboratori sau parteneri, în privința unor proiecte sau idei pe care le expui. Este o zi care-ți testează diplomația, răbdarea și flexibilitatea, toate acestea fiind esențiale pentru atingerea scopurilor propuse.

Cu alte cuvinte, nu te lăsa descurajat de primul refuz sau contraargument, ci caută mereu noi soluții și punți de comunicare. Succesul depinde acum de curaj, răbdare și tenacitate.

ADVERTISING

Scorpion

Nenumăratele responsabilități de la serviciu devin o povară, în condițiile în care aveai planuri legate de casă și familie. Așadar, e necesar jonglezi foarte bine cu timpul și resursele pe care le ai la dispoziție, astfel încât împaci eficient ambele domenii.

Ar ajuta foarte mult fii ceva mai detașat, delegi o parte din sarcini și înveți ceri sprijin atunci când ai nevoie. Altfel, stresul și încordarea îți pot aduce dureri de cap și chiar insomnii.

Horoscopul anului 2021

Săgetător

Luna în Berbec poate aduce tensiuni în relația amoroasă sau în relația cu un prieten. Motivul este nevoia ta de a avea dreptate tot timpul, rigiditatea sau egoismul.

Așadar, sfatul Astrocafe.ro este ții cont și de dorințele celor din jur, fii ceva mai delicat când iți exprimi o părere și privești cu mai multă detașare reacțiile celorlalți. Cu alte cuvinte, ideile tale bune pot fi bine primite, dacă găsești calea potrivită de comunicare.

Capricorn

Luna prezentă în zona sufletului te poate ajuta în cursul zilei de astăzi mai depășești un prag al temerilor legate de capacitatea ta de a reuși în ceea ce-ți propui, mai ales din punct de vedere social și profesional.

Cu alte cuvinte, este momentul -ți răspunzi la niște întrebări legate de rolul tău social, de drumul care ți se potrivește cu adevărat, de prioritățile reale. Din acest dialog interior pot rezulta răspunsuri valoroase urmate de alegeri importante pentru viața ta.

Horoscopul lunii februarie 2021

Vărsător

E clar , fară te străduiești prea mult, ești mereu în locul potrivit, la momentul potrivit, ba mai mult, captezi atenția cu foarte mare ușurință. Însă, în cazul în care exagerezi și îi tratezi pe ceialți cu superioritate, acum  îți vei găsi naşul.

Cu alte cuvinte, se va găsi cineva, probabil o persoană cu autoritate în fața ta, te tragă de mânecă și te atenționeze e momentul fii ceva mai rezervat. Fii receptiv la orice semnal de acest gen, fără te simți ofensat.

Pești

Luna plasată în zona banilor și acumulării materiale îți creste interesul pentru acest domeniu. Se pare însă  există stres și tensiuni în privința unei sume de bani pe care o aștepți de undeva sau a unui împrumut promis de cineva.

Aşa că ar fi foarte bine te concentrezi asupra resurselor proprii, găsești singur soluțiile cele mai bune care -ți servească interesele și aștepți mai puțin de la alții.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇