Horoscop zilnic: 16 decembrie

Horoscop zilnic: 16 decembrie

Berbec

Interesante lucruri se pot petrece în planul profesional. Discuțiile colegiale au ca temă principală câștigurile care se pot obține din diversificarea activității profesionale.

Însă există riscul bine ascuns de a proceda greșit și de a obține favoruri sau bunuri materiale nemeritate. Discerne atent ceea ce ți se propune și lasă deciziile importante pentru zilele următoare.

Taur

Este o zi în care filozofia ta de viață se poate modifica radical. Probabil că în urma celor petrecute în relațiile cu ceilalți vei lua decizii care să te conducă pe alte trasee ale vieții.

Domeniul principal unde se produc vizibil schimbări, datorită felului în care privești tu acum tot ce te înconjoară, este cel al relațiilor parteneriale. Fii prudent și deocamdată evită discuțiile cu ceilalți.

Conjuncția JUPITER-SATURN în Vărsător, 21 decembrie 2020. Marea Mutație, de la Pamânt la Cer

Gemeni

Sunt momente bune pentru a-ți definitiva bugetul pentru cheltuieli și pentru a-ți ordona documentele personale. Dinspre locul de muncă vin informații neliniștitoare vizavi de salarizare sau de condițiile de lucru.

Evită să emiți judecăți și detașează-te de planul material. Meditează în tihnă la situația ta financiară și la veniturile pe care le obții în urma muncii depuse.

ADVERTISING

Rac

Sunt posibile provocări din partea celorlalți, mai ales în segmentul profesional. Ceea ce era stabilit ieri își pierde valabilitatea astăzi, fiind ceva mai dificil restabilești echilibrul în relațiile parteneriale. De aceea, observă atent ceea ce se petrece în jurul tău și evită discuțiile contradictorii.

În a doua parte a zilei aranjează o întâlnire cu persoanele dragi din anturajul apropiat.

2021, Anul BIVOLULUI. Un an bun pentru succes și sănătate

Leu

Ar fi bine te ocupi de treburi de rutină, atât la serviciu, cât și acasă. Elanul de a munci este diminuat, astfel șefii și colegii îți pot reproșa faptul nu ai finalizat la timp diverse chestiuni profesionale.

Pe de altă parte, sănătatea fiind vulnerabilă, ia-ți masuri de precauție și îngrijește-te atent. După-amiaza, rezervă-ți momente doar pentru a sta de vorba cu tine. Ai multe să-ți spui.

ADVERTISING

Fecioară

Poate astăzi primești prea puțină afecțiune din partea celor dragi, față de cât îți dorești tu, însă este bine -i înțelegi deocamdată aceștia sunt pe o altă lungime de undă decât tine.

Te poți bucura de compania persoanelor din anturajul apropiat. Chiar dacă sentimentele amoroase sunt umbrite, există altele care îți pot ostoi pofta de afecțiune. Canalizează-ți eforturile spre un hobby.

5 – VIBRAȚIA UNIVERSALĂ a anului 2021. Așteptați-vă la neașteptat

Balanță

Ziua îți aduce amintiri din trecut, amintiri legate de familie, de rude sau legate de ambientul copilăriei. Se pare ești dispus cheltuiești sume importante de bani, fie pentru a vizita locurile natale, rudele sau chiar pentru a-ți cumpăra din nou jucăriile preferate cândva.

Totuși, evită devii prea melancolic și te pierzi în visare. Asta îți poate crea neplăceri în segmentul profesional.

Horoscopul lunii decembrie 2020

ADVERTISING

Scorpion

Ar fi bine eviți spațiile aglomerate și discuțiile de anvergură cu ceilalți. Mentalul este neliniștit și există riscul vorbești prea mult cu cine ar fi bine să nu. Ceilalți doresc profite de energia pe care o emani și astfel te poți simți fără vlagă la un moment dat.

Ocupă-te doar de îndatoririle tale, ferește-te să dai sfaturi și rezervă-ți momente pentru sufletul tău.

Săgetător

Ocupă-te doar de treburi ușoare, pentru că energia vitală este fluctuantă. S-ar putea să apară cheltuieli, însă fii prudent. Există riscul sa cheltuiești sume mari de bani pe lucruri nepotrivite ție sau să dai cât nu face.

Rezervă-ți momente pentru a medita la nevoile tale materiale și la bugetul disponibil pentru a le rezolva. Ai putea constata faptul că uneori îți dorești mult prea mult, iar asta te obosește.

Capricorn

Este o zi în care planificarea minuțioasă a treburilor s-ar putea să nu o poți respecta. Există distorsiuni energetice majore în preajma ta și astfel îți este ceva mai greu să depui eforturi constante. Detașează-te de cotidian și îngrijește-ți trupul și sufletul.

Te-ar liniști mult o plimbare în aer liber, un dialog cu cineva drag și de încredere sau tratamente de îngrijire corporală.

Vărsător

La serviciu există tot soiul de neplăceri ascunse, pe care le poți descoperi ușor astăzi. Șefii te susțin, chiar îți vor propune o avansare în funcție, însă tu deocamdată sondează terenul profesional și evită să-ți dai acordul.

Rezervă-ți momente de liniște, meditații în locuri sfinte și adoptă o dietă potrivită constituției tale. Sănătatea se menține vulnerabilă și este bine să te îngrijești în mod constant.

Pești

Dialogurile cu prietenii sunt tensionate, iar temele abordate astăzi îți pot crea disconfort emoțional accentuat. Totuși, ai răbdare și ascultă ce se vorbește în preajma ta. Printre rânduri poți afla informații utile vizavi de felul în care îți poți îmbunătăți competențele profesionale.

Pe de altă parte, ai șanse să afli și despre locuri interesante spre care este bine să călătorești alături de cei dragi.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇