Horoscop zilnic: 15 iulie

Horoscop zilnic: 15 iulie

Berbec

O zi încărcată la serviciu. Ai multe de făcut, spor nu prea ai, iar relațiile colegiale lasă mult de dorit. Selectează prioritățile și bazează-te doar pe tine. Șefii te observă atent, sunt mulțumiți de tine, chiar dacă, din când în când, îți mai fac reproșuri.

Odihnește-te mai mult și folosește doar terapii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale de spirit.

Taur

Astăzi ești foarte creativ. Dorința de amuzament este la cote înalte, iar prietenii îți țin isonul. S-ar putea ca persoana iubită să-ți facă anumite reproșuri vizavi de comportamentul tău în ale amorului. Fii receptiv și depune eforturi pentru a lămuri lucrurile.

În a doua parte a zilei, recomandabil este să organizezi o petrecere surpriză pentru cei dragi.

Gemeni

Casa și familia sunt domeniile preferate de astăzi. Este o perioadă bună de a te ocupa de reamenajarea casei, curățenii generale sau de reparații curente.

Pe de altă parte, relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, iar contrazicerile la ordinea zilei. Prudența și discernământul te pot ajuta să rezolvi lucrurile, astfel încât toată lumea să fie mulțumită.

Atmosfera astrală a lunii IULIE 2021: Vacanță și nu prea!

Rac

Astăzi ești mai mult pe drumuri. Rudele și prietenii apropiați îți solicită ajutorul, însă cu greu te desprinzi de ale tale. S-ar putea să apară în sfera ta de interes cursuri de scurtă durată sau dacă ești deja implicat într-o formă de școlarizare să trebuiască să susții testări aferente.

Fii prudent și nu te grăbi în acțiuni! Spre seară delectează-ți sufletul cu un film bun sau cu o carte cu teme spirituale.

ADVERTISING

Leu

Este o zi propice pentru a te ocupa de bugetul de venituri și cheltuieli. Nu prea ești mulțumit de banii pe care îi obții de la un loc de muncă și te gândești să-ți reduci eforturile în acest sens.

Cheltuielile zilnice îți dau bătăi de cap, vrei mai mult decât îți poți permite, însă astrele te sfătuiesc să fii prudent și să ai răbdare.

Mesajul îngerilor pentru luna IULIE 2021. RENAȘTERE

Fecioara

Minunată zi pentru tine. Te simți bine, ai chef și spor pentru toate, însă bine ar fi să îți orientezi eforturile către relațiile parteneriale. Se pare că începe o perioadă excelentă la acest capitol și trebuie să fii pregătit.

Pe de altă parte, îmbunătățește-ți personalitatea și modul de raportare la ceilalți. Programarea unor cursuri de dezvoltare personală sau câteva ședințe de îngrijire corporală ți-ar fi de mare folos.

Balanța

Dorința de interiorizare esta accentuată. Stările de spirit fluctuează mult, așa încât bine este să fii discret și să te ocupi doar de activitățile de rutină. Odihnește-te, fă o plimbare în aer liber și evită consultațiile și analizele medicale.

Anumite persoane din anturaj îți pot crea neplăceri, dar cu prudență și discernământ le poți depăși fără probleme.

Horoscopul săptămânii 12 – 18 iulie

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Scorpion

Prietenii îți sunt alături întreaga zi. Întâlniri, dialoguri, controverse, toate alcătuiesc un carusel deosebit. Poți primi informații și sfaturi bune în legătură cu proiectele în care ești implicat. Nu lua de bun chiar tot ce auzi, întrucât sunt multe persoane în jurul tău care vor să te sâcâie. Poate ar trebui să faci o selecție printre cei apropiați.

Pe de altă parte, gândurile tale zboară către distracții.

Săgetător

Domeniul profesional îți atrage atenția în mod deosebit. Se pare că relația cu șefii este destul de tensionată, însă vina îți aparține în totalitate. Alcătuiește un plan de îmbunătățire a poziției la locul de muncă.

Dialogurile sociale sunt favorizate, așa încât poți să te justifici și să-ți asumi responsabilitățile necesare. După-amiază discută cu membrii familiei problemele tale profesionale.

Capricorn

Călătorii în străinătate și studii pe termen lung! Recomandabil este să-și alcătuiești planuri în acest sens, întrucât astrele îți trimit raze deosebite. Se pare că doar drumurile scurte și formele de școlarizare de scurtă durată îți sunt favorizate.

Este o perioadă bună de a-ți bucura sufletul cu o piesă de teatru, un film bun sau un concert de muzică.

ADVERTISING

Vărsător

Finanțele și bunurile altora te preocupă întreaga zi. Este o perioadă bună de a achita taxele, impozitele, creditele sau de a te ocupa pe îndelete de afacerile pe care le desfășori în comun cu alții.

Gândește-te la investiții pe termen lung, întrucât astrele îți trimit raze minunate în zona veniturilor din munca proprie. Exista discrepanțe între ce îți dorești tu din punct de vedere bănesc și ce îți oferă contextul actual.

Oracolscop 12 – 18 iulie 2021

Pești

Relațiile parteneriale sunt subiectul principal de astăzi. Dispui de susținere astrală, astfel încât să iți provoci partenerul de viață sau de afaceri la un dialog constructiv. Există nemulțumiri în privința colaborărilor în care ești implicat.

Începe o perioadă foarte dinamică și îți poți aranja desfășurarea acțiunilor așa cum îți dorești. Ascultă ce au de zis și ceilalți. S-ar putea să apară o colaborare nouă.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇