Horoscop zilnic: 15 decembrie

Horoscop zilnic: 15 decembrie

Berbec

O zi a extravaganțelor pentru Berbeci. Excesele la care sunt predispuși astăzi acești nativi sunt de natură financiară. Cheltuieli neprevăzute sau sub impulsul momentului pot să le golească portofelul, buzunarul și contul. Sunt predispuși la gesturi necugetate, așa că mesajul pentru Berbeci este: cumpătare, cumpătare, de trei ori cumpătare.

În concluzie, nu prea e o zi bună pentru căutat cadouri de sărbători. Berbecii fie nu găsesc ce intenționau și plusează, fie fac alegeri neinspirate și nejustificat de scumpe.

Taur

Cu Luna în zodia lor, Taurii pot fi astăzi deschiși, volubili și gata să vorbească, chiar dacă nu îi ascultă nimeni. Taurii simt nevoia să se manifeste, să își exprime gândurile și sentimentele. Intențiile lor sunt bune, numai că nu prea au parte de receptivitate. Ceilalți fie nu au timp, fie nu sunt dispuși să le acorde atenția de care au nevoie.

Taurii trebuie să încerce să fie astăzi mai rezervați și mai obiectivi. Dacă vor să ceară favoruri sau să obțină promisiuni, ar fi bine să mai amâne puțin. Vorbele mieroase ale Taurilor pot primi replica: “Lasă, lasă, de data asta nu-ți merge!”.

Gemeni

Gemenii ar putea să aibă astăzi un nod în gât, la propriu, ori o senzație de disconfort fizic, probleme cu înghițitul, dureri cervicale sau chiar senzație de sufocare din cauza tiroidei. Aceste manifestări se pot declanșa pe fond de stres la locul de muncă.

În acest domeniu, lucrurile par să scape ușor de sub control, relațiile se pot deteriora, neînțelegerile se pot isca din senin. Gemenii ar fi bine să-și păstreze astăzi calmul, să nu provoace conflicte și să nici nu răspundă la provocări.

Marte în Săgetător (13 decembrie 2021- 25 ianuarie 2022). Mai sus, mai mare, mai departe!

ADVERTISING

Rac

Racii își pot da astăzi peste cap niște planuri. Undeva aveau de mers și în altă parte trebuie să ajungă. Cu cineva trebuia să se întâlnească și sunt reținuți cu alte treburi. Este o zi a reorganizării pentru Raci. O amânare îi poate sâcăi, însă acești nativi trebuie să aibă încredere că Universul lucrează.

În curând, își vor da seama că tot răul este, de fapt, spre binele lor. Racii ar trebui să meargă pe mâna unor persoane dragi și vor vedea că lucrurile se aranjează numai bine.

Leu

Leii nu prea pot să împace astăzi și capra, și varza. Leii pot resimți lipsa timpului sau își pot da seama că nu s-au organizat cum trebuie. Ei au impresia că toată lumea trage de ei din toarte părțile. Familia așteaptă ceva de la ei, să rezolve anumite probleme, însă viață profesională nu le prea permite.

Așadar, ziua de azi poate fi pentru Lei o cursa contratimp, în care ei aleargă să pună la punct sarcini de serviciu, în timp ce mintea le stă numai la necesitățile și obligațiile domestice.

Oracolscop 13-19 decembrie 2021

ADVERTISING

Fecioară

Fecioarele pot să treacă astăzi peste mândrie și să recunoască unde au greșit. Dacă, în anumite privințe, Fecioarele au considerat că sunt infailibile, s-ar putea ca realitatea să nu le dea astăzi dreptate.

De aceea, Fecioarele pot să constate că, oricât de specialiste ar fi într-un domeniu de activitate sau în cunoașterea oamenilor, mereu mai este câte ceva de învățat. Iar acești nativi pot să renunțe la atitudini și opinii cărora se pare că le-a expirat termenul de valabilitate. Fecioarele pot învăța astăzi să fie flexibile și să treacă peste niște prejudecăți.

Balanță

Balanțele pot să își revizuiască astăzi așteptările. Acești nativi pot fi puși în fața unor situații asupra cărora nu au niciun control. Fie li se retrage un sprijin, fie sunt înștiințați că vor primi mai puțini bani decât se așteptau, fie cineva nu se ține de o promisiune, fie întârzie o plată.

Poate fi o zi în care Balanțele să înțeleagă ce înseamnă să-ți taie cineva craca de sub picioare. În acest context, Balanțele trebuie să găsească noi soluții de finanțare sau noi oameni pe care să conteze. E un moment bun pentru reînnoirea planurilor și a relațiilor.

ADVERTISING

Scorpion

Scorpionilor parcă nu le iese ceea ce și-ar fi dorit. Partenerul de viață nu prea e pe aceeași lungime de undă cu ei, asociații și colaboratorii fie nu îi înțeleg, fie au planuri care nu coicid cu ale lor. E o zi care le testează Scorpionilor tactul și capacitatea de cooperare.

Dacă reușesc să-și țină în frâu temperamentul, ei se vor face ascultați și îi vor îmbuna pe ceilalți. Dar dacă vor da ordine și vor încerca să obțină ceva cu forța, atunci să știe că au apucat pe un drum greșit.

DAR de 2021. Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 19 decembrie 2021 (online)

Săgetător

Săgetătorii pot întâmpina astăzi opoziție la locul de muncă. Poate fi pentru ei o zi a revelațiilor, prilejuite de deconspirarea unor dușmani ascunși. Săgetătorii ar putea rămâne uimiți să constate că o femeie în care aveau încredere sau pe care nici macar nu o suspectau de intenții negative uneltește împotriva lor.

Partea pozitivă este că, de azi, Săgetătorii vor putea să-și dea mai bine seama cu cine au de-a face în anturajul profesional. Prin urmare, dezamăgirea de acum îi poate face să se păzească pe viitor.

Capricorn

Ziua de azi îi poate pune pe Capricorni în fata consecințelor comportamentului lor din ultima vreme. Capricornii vor să se împace cu iubitul, iubita, copiii, cineva drag, poate chiar cu ei înșiși, numai că nu le prea e chiar așa de ușor. Chiar dacă își înving orgoliul și prezintă scuze, Capricornii s-ar putea să nu mai înduplece pe nimeni.

De aceea, ar fi bine să se retragă, să stea cuminți în banca lor și să-i lase pe cei pe care i-au supărat să-și lingă singuri rănile. Poate fi pentru Capricorni o zi a smereniei, în care să conștientizeze unde au sărit calul.

Vărsător

Vărsătorii s-ar putea să nu-și mai vadă astăzi capul de griji. Parcă toate vin asupra lor dintr-o lovitură, iar ei simt că nu mai fac față. În acest context, ei trebuie să-și stabilească niște priorități.

Iar astăzi familia pare a fi pe primul loc. Vărsătorii trebuie să se asigure că familia e bine, că cei de acasă au tot ce le trebuie, pentru ca ei să-și poată vedea de obligațiile sociale și profesionale. E de așteptat ca Vărsătorii să facă astăzi diverse servicii, comisioane sau cumpărături care să acopere niște nevoi casnice. Mare grijă la cheltuieli!

Pești

Peștii pot avea astăzi o zi cu dus și întors, la propriu. Parcă drumurile li se înfundă. De exemplu, pleacă de acasă și ajung în altă parte, pleacă undeva fără actele de care aveau nevoie sau trebuie să bată drumul înapoi pentru că, pur și simplu, își dau seama că nu numai că nu au încuiat, dar au lăsat și cheile în ușă.

E o zi în care Peștii sunt cât se poate de distrați, așa că ar trebui să amâne călătoriile importante. Cu atât mai puțin este recomandată ziua pentru semnări de acte sau contracte. Peștii au de luptat cu starea de agitație și cu răsturnările de situație.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇