Horoscop zilnic: 15 decembrie

Horoscop zilnic: 15 decembrie

Berbec

O zi cu tensiuni care vizează zona profesională și relațiile cu superiorii sau colaboratorii. Concret, astăzi este posibil să ți se încredințeze noi sarcini, destul de dificile, cărora e necesar să le faci față și e bine s-o faci fără să te opui și fără să te plângi.

Practic, ziua de astăzi îți aduce o lecție de rezistență și de asumare a rolului de organizator și lider. Așadar, fii conștiincios, riguros, blând cu subalternii și diplomat în relația cu șefii.

Taur

Chiar dacă lucrurile nu merg mereu așa cum vrei tu, iar cei din jur nu-ți dau mereu dreptate, ba chiar îți contestă alegerile uneori, e bine să încerci să găsești o cale amiabilă de a soluționa orice conflict.

Atenție cum comunici cu persoane din străinătate, dacă relațiile de muncă implică astfel de relații, sau cum gestionezi relațiile cu autoritățile, mai ales dacă ai nevoie de un document important care-ți servește la locul de muncă. Prin urmare, diplomația e esențială astăzi.

Gemeni

Interesele personale primează astăzi și probabil că tânjești după un câștig sau aștepți cu inimă strânsă o sumă de bani de la cineva, însă nu-ți place că reușita acestui demers depinde de alții. Cu alte cuvinte, simți că ești la mâna cuiva sau depinzi de niște circumstanțe.

În acest context, sfatul Astrocafe.ro este să fii ceva mai relaxat când vine vorba de bani, să lași lucrurile să se deruleze fără a le forța și, mai ales, să fii mulțumit cu ce primești.

Conjuncția JUPITER-SATURN în Vărsător, 21 decembrie 2020. Marea Mutație, de la Pamânt la Cer

ADVERTISING

Rac

O zi destul de încordată în ce privește comunicarea cu unele persoane, cu care deja ai inițiat niște discuții în vederea unei colaborări sau derulării unui proiect.

S-ar putea să-ți fie greu să te faci înțeles sau tu să nu înțelegi modul în care comunică și acționează ceilalți. Cu alte cuvinte, nu prea ești pe aceeași lungime de undă cu unele persoane de care ai nevoie, iar dacă lucrurile stau astfel, probabil că e necesar să schimbi și tu ceva la tine, adică să renunți la unele principii rigide, pentru a găsi un punct de convergență între tine și ceilalți.

Leu

O zi obositoare sau cel puțin așa o percepi tu. Unele sarcini profesionale ți se par o adevărată corvoadă, ai senzația că lucrurile se derulează cu mare dificultate, că nu reușești să-ți manifești autoritatea în mod constructiv sau nu cooperezi așa cum ți-ar plăcea, cu colegii de muncă.

În tot cazul, apar multe fricțiuni, frustrări, blocaje, pe care nu vezi cum le-ai putea depăși. Și nici nu e cazul să-ți bați capul acum cu găsirea de soluții. Însă ia aminte la ce se întâmplă, observă stările pe care le ai și uită-te sincer la ce te nemulțumește de fapt.

2021, Anul BIVOLULUI. Un an bun pentru succes și sănătate

ADVERTISING

Fecioară

S-ar putea că astăzi să nu ai o dispoziție strălucită și asta din cauza că fie te preocupă tensiunile dintr-o relație sentimentală, asupra căreia planează incertitudinea, fie ai tot felul de critici la adresa ta, în ce privește statutul, imaginea sau curajul de a fi tu însuți întotdeauna.

Prin urmare, ai tendința să vezi lucrurile într-o lumină deloc caldă și optimistă, tocmai de aceea, încearcă să fii ceva mai blând cu tine.

Balanță

Luna este ușor pesimistă și nemulțumită în Capricorn, în zonă sufletului, ceea ce înseamnă că astăzi tinzi să te concentrezi mai mult asupra părților negative ale vieții tale, a lucrurilor care-ți lipsesc sau problemelor cu care te confrunți, mai ales în mediul casnic, familial.

Inhibițiile sunt mai evidente, iar temerile legate de viitor sau de stabilitate se pot accentua. Prin urmare, un bun remediu pentru această stare sufletească este în primul rând acceptarea ei și, apoi, conștientizarea lucrurilor frumoase din viața ta.

ADVERTISING

Scorpion

Îndoielile pe care le ai în privința unor relații revin în prim plan cu o intensitate mult mai mare decât până acum. Ai tot felul de suspiciuni în ce-i privește pe cei din jur, îți este foarte greu să te acordezi cu principiile și punctele lor de vedere, ceea ce face ca aceste relații să ajungă într-un punct destul de greu se suportat.

Totuși, nu te strădui să găsești acum o soluție, ci încearcă să iei lucrurile așa cum sunt, evitând în același timp să-ți exprimi prea zgomotos nemulțumirile.

5 – VIBRAȚIA UNIVERSALĂ a anului 2021. Așteptați-vă la neașteptat

Săgetător

Corectitudinea și onestitatea sunt calitățile de care ar trebui să te folosești astăzi, mai ales în chestiuni financiare. Dacă participi la negocieri sau ești în situația de a cere niște bani pentru serviciile pe care le prestezi, fii rezonabil, evaluează-ți corect munca, ținând cont și de posibilitățile sau interesele celorlalți.

Nu e momentul nici să adopți o atitudine superioară și suficientă și nici să fii inflexibil, ci dimpotrivă.

Capricorn

Luna îți traversează zodia și formează aspecte tensionate, care privesc și spre zona familiei, ceea ce înseamnă că astăzi te poți gândi foarte serios și poți analiza în profunzime rolul pe care îl ai în acest moment, în plan personal, dar și profesional.

Este o zi importantă, pe care poate n-o trăiești cu foarte multă relaxare sau bucurie, dar care te ajută să realizezi unde sunt neajunsurile în carieră, ce lipsește sau ce e de făcut în continuare pentru a fi în acord cu dorințele sufletului tău.

Horoscopul lunii decembrie 2020

Vărsător

Ziua de astăzi poate aduce angoase legate de viitor sau de modul în care se derulează viața ta în prezent.

Probabil că ai senzația că nu poți ține pasul cu evenimentele care se petrec acum sau te simți oarecum marginalizat, neînțeles sau pe un drum greșit, indiferent în ce constă asta.

În acest context, e bine să nu fugi de starea asta, ci să o privești cu sinceritate și să vezi ce anume te neliniștește. Cu alte cuvinte, acceptă toate experiențele așa cum vin și, cel mult, încearcă să deslușești scopul acestora sau învățăturile care vin odată cu ele.

Pești

Se pare că se sistează multe dintre avantajele materiale de care beneficiai până acum de la cei din jur, că ți se resping tot felul de cereri pe care le lansezi, mai ales prietenilor.

De aceea, s-ar putea să te simți abandonat sau ignorat de unele persoane care până acum ți-au fost aproape. Dar tocmai pentru că ai fost devreme sprijinit de aceste persoane, nu e cazul să le judeci sau să le blamezi, doar pentru că în acest moment nu ți-au putut fi alături.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇