Horoscop zilnic: 14 decembrie

Horoscop zilnic: 14 decembrie

Berbec

Luna în Taur te ajută să creezi o legătură specială cu banii. Pe de o parte, poți încasa o sumă de bani, descoperi noi mijloace de câștig sau utilizezi niște rezerve pentru a face o achiziție. Pe de altă parte, banii pleacă de la tine cu aceeași ușurință și, tocmai de aceea, încearcă mai degrabă să-i strângi și chiar să-i înmulțești decât să-i risipești prin cheltuieli hazardate.

Taur

Luna se află astăzi în zodia ta și se simte destul de bine acolo, nefiind stânjenită de alte planete. Așadar, și tu ai toate motivele să te simți bine, să privești viața cu seninătate, să te ocupi de tine și nevoile tale. Este o zi liniștită, în care atitudinea potrivită este de tip “fie ce-o fi”. Cu alte cuvinte, acceptă totul așa cum este, stai în momentul prezent și fii recunoscător pentru viața ta.

Marte în Săgetător (13 decembrie 2021- 25 ianuarie 2022). Mai sus, mai mare, mai departe!

Gemeni

Pe tine Luna în Taur te predispune la lâncezeală, lene, delăsare. Este însă un prilej bun pentru a te retrage din tumultul cotidian și a-ți acorda timp pentru relaxare și îngrijire personală. Așadar, nu e momentul pentru decizii și schimbări majore, ci pentru observarea detașată a evenimentelor și circumstanțelor sau pentru continuarea, în ritm lejer, a unor demersuri începute deja.

ADVERTISING

Rac

Ziua de astăzi, guvernată de Luna în Taur, vine pentru tine ca un moment de respiro, după niște zile destul de agitate și încordate. Astăzi ai și timpul, și dispoziția necesare, pentru a te gândi serios la o direcție nouă pe care ai dori să o ia viața ta. Partenerul de viață poate juca un rol foarte important în alegerile tale, prin sentimentul de echilibru pe care ți-l conferă.

Horoscopul săptămânii 13 – 19 decembrie

Leu

O zi destinsă și liniștită, mai ales în ce privește sfera profesională. Poți avea sentimentul că timpul se oprește în loc, că toate demersurile sunt încetinite și chiar blocate. Iată o ocazie bună pentru a te relaxa sau pentru a face un pas înapoi. Astfel, vei putea vedea cu mai multă claritate imaginea de ansamblu și vei reuși să privești cu detașare orice tensiune apărută în ultimele zile.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Pentru tine, Luna în Taur este un prilej excelent pentru a-ți îmbogăți aria de cunoștințe și viziunea asupra vieții. Cu siguranță ai ceva de învățat, de la oameni înțelepți și experiementati, prin intermediul cărților, seminariilor sau documentarelor. Unele lecții de viață sunt asimilate mai ușor, iar unele convingeri sunt transformate. Poate fi și o zi a contactelor cu străinii sau a planificării unei călătorii.

Oracolscop 13-19 decembrie 2021

Balanța

Luna în Taur se așază în zona beneficiilor obținute de pe urma altora, ceea ce înseamnă că astăzi, fără să depui vreun efort, lucrurile se așază în favoarea ta. Fie câștigi niște bani, fie primești niște promisiuni,  fie sunt oameni în preajma ta care creează contexte favorabile de pe urma cărora ai de câștigat indirect. În plus, poți accesa informații bine ascunse de alții.

ADVERTISING

Scorpion

Astăzi ești omul de care toată lumea are nevoie. Unii îți cer informații, alții vin la tine cu propuneri sau cereri, iar alții îți lansează diverse invitații. Și, chiar dacă nu ai timp nici să respiri, te bucuri de recunoașterea, respectul și admirația celor din jur. Este un moment bun și pentru a întări niște relații, parteneriate sau asocieri.

DAR de 2021. Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 19 decembrie 2021 (online)

Săgetător

Dacă aveai planuri mari pentru astăzi, cel mai înțelept ar fi să renunți la ele. Asta pentru că ziua este dominată de rutină și este potrivită mai degrabă activităților obișnuite de zi cu zi,  la serviciu și acasă. De asemenea, contextul astral te încurajează să fii în serviciul altora, cu generozitate și altruism.

Capricorn

În cazul tău, Luna ocupă segmentul creativității și exprimării de sine, sugerând că e o zi potrivită să-ți exprimi ideile, să te implici într-un proiect creativ, să acorzi timp unui hobby sau unor plăceri personale. Altfel, ești o companie agreabilă, abordezi nevoile celor dragi cu generozitate și îngăduință, iar din punct de vedere romantic se întrevăd experiențe frumoase.

Vărsător

Datorită prezenței Lunii în Taur, în zona căminului și familiei, astăzi cauți confortul, liniștea, conjuncturile pașnice. Este o zi potrivită și pentru investiții în cămin sau pentru sărbătorirea unui eveniment în familie. Pe de altă parte, ingrijirea personală și nevoile sufletului tău ar fi bine să treacă în prim plan acum.

Pești

Astăzi îți place să vorbești, dar fără un scop anume, ci doar de dragul de a povesti vrute și nevrute, eventual unui prieten sau unei rude pe care nu ai văzut-o de multă vreme. Sunt posibile însă și deplasări, mici excursii sau întâlniri. Oricum, faci tot ce poți să eviți responsabilitățile și activitățile serioase. Pur și simplu, vrei să uiți de toate acestea.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇