Horoscop zilnic: 14 decembrie

Horoscop zilnic: 14 decembrie

Berbec

Iată o zi în care foarte importante devin pentru tine atât studiile, dezvoltarea personală și profesională, cât și călătoriile. Sunt momente favorabile pentru a începe un curs, pentru a trasa noi direcții de studiu, documentare, învățare, dar și pentru a trasa planuri  noi de călătorii.

Mentalul este foarte răscolit, astfel că ar fi înțelept să lași deciziile majore pentru zilele următoare. Schimbări de mentalitate și de filozofie de viață.

Taur

O zi bună pentru achitarea taxelor, impozitelor, facturilor sau pentru înapoierea obiectelor împrumutate. Verifică-ți situația bugetului de venituri și cheltuieli și evită speculațiile financiare. În funcție de caz, vor intra în discuție aspectele privitoare la moșteniri și partaje. Se conturează o nouă etapă de câștig de la și prin alții.

Energia vitală este fluctuantă, astfel încât orientează-ți eforturile doar spre activitățile de rutină.

Conjuncția JUPITER-SATURN în Vărsător, 21 decembrie 2020. Marea Mutație, de la Pamânt la Cer

Gemeni

Recomandarea astrelor ar fi să-ți îndrepți atenția către relațiile parteneriale și către colaborările în care ești implicat sau vrei să te implici. Sunt posibile discuții contradictorii, dar cu prudență și discernământ vei depăși momentele neplăcute.

Partenerul de viață îți poate reproșa faptul că te ocupi prea mult de alte capitole ale vieții în dauna relației voastre. Și are dreptate! Este momentul începerii unei noi etape parteneriale de lungă durată.

ADVERTISING

Rac

Se pare că tu ai multă treabă la serviciu. Relațiile colegiale sunt distorsionate și bine ar fi să te bazezi doar pe forțele tale. Șefii te au în vizor pe lista celor favoriți. Totuși, îndeplinește-ți sarcinile de lucru cu atenție și ascultă sfaturile celorlalți în privința domeniului profesional. Se deschide o nouă etapă profesională cu efecte pe termen lung.

Sănătatea este vulnerabilă. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil.

2021, Anul BIVOLULUI. Un an bun pentru succes și sănătate

Leu

Cheful de distracții și aventuri este accentuat. Se pot isca neplăceri în relațiile sentimentale, de aceea, fii prudent. Se conturează noutăți sentimentale, dar și în relațiile cu copiii.

Sunt momente bune pentru a-ți îndrepta eforturile către un hobby. Fii mai selectiv în privința prietenilor apropiați, pentru că discordia îți poate juca feste oricând. Spre seară adună-i pe cei dragi la o petrecere surpriză.

ADVERTISING

Fecioara

Ziua este propice activităților gospodărești. Vei putea face mai ușor curăţeniile generale, reparațiile curente sau reamenajările spațiului locativ. Te poți gândi la planuri de schimbarea locuinței sau de achiziționare a unui teren.

Relațiile cu membrii familiei îți pot da bătăi de cap, însă tăcerea și prudență pot face minuni. Detașează-te de tumultul cotidian! Începe o nouă etapă familială și domestică.

5 - VIBRAȚIA UNIVERSALĂ a anului 2021. Așteptați-vă la neașteptat

Balanță

O zi cu multe drumuri în scopuri diverse. Întâlnirile și dialogurile cu neamurile și prietenii apropiați pot fi frecvente. S-ar putea să afli vești alarmante legate de cineva drag, însă nu pleca urechea la tot ce auzi.

Sunt momente favorabile studiului individual pentru îmbunătățirea bagajului de cunoștințe. Bine ar fi să te gândești la parcurgerea unor cursuri necesare carierei profesionale. Schimbări de mentalitate și relaționale.

ADVERTISING

Scorpion

S-ar putea să primești cadouri, recompense sau vești legate de salariul de la un loc de muncă. Se pare că este nevoie să-ți revizuiești bugetul de venituri și cheltuieli, orientându-ți eforturile doar către lucrurile de care ai cu adevărat nevoie.

Noutăți financiare, deschizându-se o nouă etapă de câștig. Energia vitală este la cote joase, așa încât fii prudent și odihnește-te. Spre seară, gândește-te la discuțiile și evenimentele zilei.

Horoscopul lunii decembrie 2020

Săgetător

Dorința de a te implica în toate sferele vieții este accentuată, însă este dificil de îndeplinit la parametrii normali. Emotivitatea este crescută, de aceea, fii prudent și nu lasă să se vadă starea ta interioară. Mai ales că sunt momente foarte importante, pe care bine este să le folosești pentru îngrijirea propriei tale persoane.

În a două parte a zilei, retrage-te în liniștea casei. Este ziua care declanșează o etapă nouă de viață personală și socială pentru tine.

Capricorn

Ești discret astăzi. Sufletul tău dorește interiorizare și dorința de a-și creiona noi planuri de viață. Sunt momente bune de a sta de vorba doar cu tine însuți. Ocupă-te de treburile de rutină și evită provocările celorlalți.

Sănătatea este vulnerabilă, de aceea, odihnește-te. Se recomandă remedii naturiste, plimbări în aer liber și meditații în locuri sfinte. Este doar o stare de moment. Se petrec schimbări profunde în structura fiinţei tale interioare.

Atmosfera astrală a lunii Decembrie 2020: Zorii unei noi Lumi

Vărsător

În urmă discuțiilor cu un prieten sau cu cineva din segmentul profesional vei avea nevoie de retragere din forfota cotidiană pentru a te gândi la cele aflate.

Temele principale sunt legate de banii și bunurile comune cu alții și de investițiile pe care le ai în plan. Evită să povestești prea multe detalii despre tine și acțiunile tale personale. Unii te pot interpreta greșit. Schimbări în relațiile de prietenie și în ceea ce privește proiectele socio-profesionale.

Pești

Domeniul profesional îți atrage atenția în mod deosebit astăzi. Sunt posibile dialoguri aprinse cu șefii. Fii prudent și încearcă să te explici în cuvinte puține, dar concise. Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit. Calm, detașare și încredere!

Este momentul să te gândești la proverbul „ferește-mă, Doamne, de prieteni, că de dușmani mă feresc singur“. Se conturează o nouă etapă socio-profesională, putând obține chiar și o funcție de conducere.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇