Horoscop zilnic: 13 noiembrie

Horoscop zilnic: 13 noiembrie

Berbec

Intuiția și imaginația sunt la cote foarte înalte. Există riscul te copleșească fantezia, însă te manifești pasnic, calm, iubitor și cauți armonia în toți și în toate.

În prima jumătate a zilei, ești tentat studiezi și aprofundezi cunoștințe pentru ai putea fi încercat de frustrarea nu știi suficient. Dupăamiază debordezi de pasiune și ești fermecat de artă.

Taur

Dimineața acestei zile o dedici muncii și activităților de rutină. Te dăruiești trup și suflet activității de la serviciu, ești plin de entuziasm, pașnic și binevoitor.

După amiază îți concentrezi atenția asupra parteneriatelor oficiale în care ești implicat. Se pot ivi unele discuții provenite de la bunurile sau proiectele comune, ale căror avantaje nu iți sunt clare.

Gemeni

Începi ziua plin de voie bună, jovial, jucăuș și iți strălucește zâmbetul pe chip. După prânz te dedici cu sârguință muncii și relațiilor cu colegii sau subordonații. Ițele par destul de încâlcite la serviciu și ești încercat în zona parteneriatelor.

Poți simți o stare de confuzie, căci șefii ori nu iți comunică pe înțelesul tău cerințele, ori primești solicitări din mai multe părți.

A treia conjucție Jupiter-Pluto în Capricorn, 12 noiembrie 2020. Avertismente divine

Rac

În prima jumătate a zilei ești timid, emotiv și abia ieși din carapacea ta. Dispui de o intuiție extraordinară și ar fi bine te relaxezi și te lași ghidat de ea.

După amiaza pare fie dedicată activităților recreative, în compania persoanei iubite și copiilor. Nu sunt excluse unele polemici la locul de muncă, unde ești bătăios și cauți îți impui punctul de vedere.

ADVERTISING

Leu

Dimineața acestei zile este posibil sa ți-o petreci pe drumuri, încercând să rezolvi unele situații legate de serviciu. E posibil sa nu îți iasă toate din prima, caci ai putea trăi senzația că ai un val pe ochi care te impedică să pătrunzi în profunzimea lucrurilor.

Păstrează-ți calmul și nu bate în retragere. Spre seară îți place să îți încarci bateriile în compania familiei.

Fecioară

Te trezești cu gândul la bani, faci bugete și planifici cheltuielile dis de dimineață. La domiciliu este rost de gâlceavă, fie partenerul de viață nu știe cum sa îți intre în grații, ori discuțiile se pot intensifica pornind de la unele demersuri legale ce vizează casa sau patrimoniul.

Dupa amiază, o discuție cu un prieten drag sau un frate îți poate alunga grijile.

Oraloscop 9 – 15 noiembrie 2020

Balanță

În primele ore ale dimineții ești capricios, cauți obții atenția și afecțiunea celor din jur și din fericire reușești, gratie talentului tău de a socializa.

După amiază sunt necesare unele cheltuieli, dar bugetul nu este chiar pe roze și te-ai putea desparți cu inima îndoită de bani. Drumurile sunt la ordinea zilei și abia reușești iți tragi sufletul. Fii prudent în trafic.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Scorpion

Dimineaţă eşti discret, abia ţi se face simţită prezenţa şi preferi să cugeţi în intimitatea gândurilor tale.

Dupa masă devii preocupat de modul în care esti perceput de oameni, încerci să recâştigi terenul pierdut, dar îţi vine greu să renunţi la masca de om serios. Evită speculaţiile sau achiziţia de obiecte de lux, căci există riscul să dai mai mult decât face.

Horoscopul lunii noiembrie 2020

Săgetator

Te remarci printr-un altruism şi o generozitate ieşite din comun. Fie ajuti bătrânele să traverseze strada, fie le cedezi locul pe scaun în autobuz, cert este că o faci cu mare drag.

În a doua jumătate a zilei îţi place să actionezi discret şi poţi tâlcui mesajul zicalei "cugeţi la nemurirea sufletului". Oamenii din jur îţi sunt cele mai fidele oglinzi, priveşte-te în ei.

Capricorn

Cariera și relațiile cu șefii și autoritățile sunt în prim plan astăzi. Intri ușor pe sub pielea oricui și vrăjești ușor pe oricine, grație modului voluptuos în care comunici.

Fii foarte atent pe ce documente îți pui semnătura, căci unele clauze ar putea fi ambigue. Păzește-ți spatele și fii atent, în special la prieteni, căci poți afla unii dintre ei nu meritau te încrezi în ei.

ADVERTISING

Vărsător

De la primele ore ale dimineții îți place dezbați și iți pui cunoștințele în slujba celorlalți. Poate se ivește ocazia de a ghida turiști rătăciți prin oraș, fie ei chiar străini.

După masa de prânz, plin de elan, îți propui rezolvi un proiect profesional care poate fi destul de dificil și consumator de timp. Bazează-te pe forțele proprii, căci anturajul îți poate rezerva surprize.

Pești

Este o zi propice pentru a culege roadele financiare ale parteneriatelor în care ești implicat.

În a doua parte a zilei ești preocupat de studiu, lectură, legate în special de investigație sau de dezlegarea misterelor vieții. Ești destul de reținut vis-a-vis de oamenii aparținând altor culturi, dar ești tolerant. Fii atent ce faci la serviciu, căci șefii nu par prea îngăduitori.

Vibrația numerologică a lunii Noiembrie: Îndrăzniți să nu vă temeți!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇