Horoscop zilnic: 13 mai

Horoscop zilnic: 13 mai

Berbec

Ai spor și succes în activitățile intelectuale, așa încât revizuiește-ți documentele, trimite mesajele importante sau discută cu persoanele de care ai nevoie atât în plan personal, cât și profesional.

Pot apărea și călătorii pe distanțe scurte, fie pentru a rezolva demersuri profesionale, fie pentru a vizita pe cineva din anturajul apropiat. Spre seară, delectează-te cu o lectură amuzantă.

MERCUR e acasă la el, în GEMENI (4 mai – 11 iulie 2021)

Taur

Se pare că ți se rotunjesc veniturile sau măcar afli veșți importante în legătură cu îmbunătățirea salarizării tale de la un loc de muncă. Totuși, fii discret, reține cele aflate, pentru că există detalii umbite care sunt destul de neplăcute. Posibil să se schimbe termenii și condițiile de desfășurare a unui parteneriat profesional. Sfătuiește-te mai întâi cu cineva de încredere și apoi ia decizii.

Gemeni

Foarte ușor poți rezolva chestiuni profesionale sau aplana conflictele de la serviciu. Chiar dacă stările tale de spirit sunt fluctuante, cu puțin efort ai putea depăși orice disconfort fizic sau psihic.

Pe de altă parte, rezervă-ți momente liniștite și planifică activitățile pentru următoarele patru săptămâni. După-amiază, invită-i pe cei dragi la o plimbare prin magazinele preferate.

Horoscopul săptămânii 10 – 16 mai

ADVERTISING

Rac

Este o zi în care ar fi bine să te odihneșți, să te ocupi mai mult de treburi ușoare și să eviți aglomerațiile. Persoana iubita sau copiii îți pot crea neplăceri, din cauza unor capricii de moment. Detașează-te de problemele lor și nu te lasă șantajat emoțional.

Chiar ai nevoie de liniște, relaxare și compania oamenilor de încredere. Sunt posibile informații prețioase despre cei dragi.

Leu

Contextul astral de astăzi îți aduce în atenție relațiile cu persoanele influențe din sfera profesională. Este posibil să afli informații necesare la locul de muncă. Cineva care te-a susținut până nu demult își poate retrage susținerea.

Orientează-te spre alte persoane care te pot ajuta în demersurile tale profesionale. Dar fii discret și atent, pentru că foarte ușor îți poți deteriora imaginea publică.

Atmosfera astrală a lunii MAI 2021: Noi etape unice
ADVERTISING

Fecioara

Datorită rezolvării unor demersuri profesionale, colegii și în special șefii îți vor recunoaște astăzi meritele. Totuși, există și persoane care pot căuta nod în papură. De aceea, fii pregătit să răspunzi provocărilor care vin în avalanșă la locul de muncă.

După-amiază rezervă momente pentru a le petrece alături de membrii familiei. Aceștia te pot sfătui de bine.

Balanță

Ești preocupat astăzi de subiecte filozofice. Fie că vorbeșți cu persoane erudite, fie cu prietenii aflați în țări străine, bagajul informațional ți se îmbogățește cu teme utile.

Ar fi bine să-ți plănuiești un program de instruire personală sau profesională, dar și activități culturale pe care să le practici regulat. Minunat este că dispui și de un buget suficient pentru toate acestea.

Mesajul Ingerilor pentru luna MAI 2021. E momentul să ne revizuim viața

Scorpion

Este o zi în care tema principala este legată de bugetul comun cu alții și de relații cu instituțiile financiare. Înainte de a te avânta în planuri de investiții, achită-ți mai întâi facturile sau datoriile de orice fel.

Chiar dacă ceilalți vor dori să profite de pe urma agoniselilor tale materiale, dispui de suficientă forță pentru a dirija lucrurile în folosul tău.

ADVERTISING

Săgetător

Relațiile cu ceilalți sunt provocatoare. Ai șanse bune de a vedea clar cine îți este aliat și cine doar își urmărește interesele personale, profitând de energia și eforturile tale.

Este bine să păstrezi o anumită distanță față de toată lumea, pentru că în umbră se țes conflicte greu de deslușit deocamdată. După-amiază, sfătuiește-te cu cineva de încredere vizavi de nemulțumirile tale.

Tu cât de bine dormi?

Capricorn

La serviciu ai mult de lucru, dar colegii nu îți sunt prin preajma ca să te ajute. Dozează-ți eforturile, pentru că organsimul îți este vulnerabil. O mică conversație cu un prieten de încredere îți poate aduce zâmbetul de buze, dar și sfaturi utile atât pentru sănătate, cât și pentru rezolvarea chestiunilor profesionale. După-amiază, relaxează-te alături de cei dragi.

Vărsător

Ziua îți aduce veselie și chef de aventuri. Pot apărea neplăceri în relațiile cu persoana iubita sau cu copiii, din cauza banilor sau bunurilor folosite și administrate în comun. Ferește-te de cheltuieli nefondate!

Adună-ți forțele și concentrează-te pe îndatoririle profesionale, pentru că la serviciu șefii te pot trage la răspundere pentru neglijență profesională. Spre seară, delectează-te cu un hobby.

Pești

Sunt momente bune pentru a rezolva chestiuni familiale și treburi gospodăreșți. Pe de altă parte, ar fi bine să aloci timp și pentru a te vedea cu neamurile. A-ți putea depăna amintiri sau vă puteți sfătui în diverse probleme de viață.

Din cauza diferențelor de mentalitate, discuțiile purtate astăzi cu cei dragi te pot necăji, însă cu puțîn efort și bunăvoință vei putea depăși neplăcerile ivite.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇