Horoscopul săptămânii 10 - 16 mai

Horoscopul săptămânii 10 - 16 mai

Berbec

Situații controversate în plan financiar! Este vorba despre modificări salariale sau ale condiţiilor de muncă. Fie primești o sumă de bani restantă pentru eforturile depuse în câmpul muncii, fie afli informații deosebite privitoare la felul în care se vor desfășura activitățile profesionale de acum încolo.

În culisele evenimentelor există detalii pe care nu le poți depista sau înțelege acum. Totuși, fii prudent, circumspect și nu lua de bun chiar tot ce auzi.

Se deschide un nou capitol financiar, o nouă etapă în ceea ce privește veniturile tale obținute de la un loc de muncă. O conversație tăinuită cu cineva din anturajul apropiat te va lămuri și linișți. Tensiuni în plan domestic și activități casnice urgențe, ce trebuie duse la bun sfârșit.

MERCUR e acasă la el, în GEMENI (4 mai – 11 iulie 2021)

Taur

Săptămână foarte importantă, pentru că transformările interioare la care ești predispus sunt de bun augur. Însă nu vei înțelege mare lucru acum. Senzația că totul se desfășoară în favoarea ta va fi accentuată și aducătoare de liniște și confort sufletesc. Ceva se termină, ceva stă să înceapă. Detașează-te de toate, lasă-te purtat de evenimente, dar în același timp fii deschis la nou și progres.

Sănătatea este vulnerabilă, astfel că și stările tale de spirit sunt oscilante și dificil de suportat sau înțeles de către ceilalți. Controlează-ți reacțiile! Apar noutăți financiare. Sunt șanse bune de a primi salariul, o primă, cadouri interesante. Relațiile cu anturajul apropiat sunt conflcituale.

Gemeni

Energia astrală a săptămânii te predispune la transformări interioare profunde, răscoliri sufleteșți greu de explicat în cuvinte, dar și greu de înțeles. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian și revizuirea tuturor situațiilor și relațiilor în care ești implicat.

Posibile neplăceri legate de sănătatea gâtului și a segmentelor sistemului urogenital. Evită, în limita posibilului, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece există riscuri majore de erori cu efecte pe termen lung.

Dezvoltă gândirea pozitivă! În a doua parte a săptămâni te vei simți mult mai bine. Trasează direcții noi, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Primești bani sau cadouri, însă și informații noi legate de salarizarea locului de muncă.

Atmosfera astrală a lunii MAI 2021: Noi etape unice

Rac

Aspectele socio-profesionale reprezintă subiectele principale ale acestei săptămâni. Se conturează schimbări majore, atât în relațiile personale cu prietenii, cât și în relațiile de susținere profesională reciprocă de la locul de muncă. Se recomandă prudență, discreție și răbdare!

Încet, dar sigur pierzi unii prieteni, dar se va face loc pentru alții. Deocamdată privește atent la situațiile în care ești implicat alături de aceste persoane și nu te lăsa impresionat de vorbele sau gesturile, aparent, sincere.

Organizează-ți programul cotidian, astfel încât să te odihneșți regulat. Sănătatea este vulnerabilă. Există conflicte ascunse la locul de muncă, bine fiind să le iei în seamă și să acționezi la momentul potrivit. Îți vei reveni foarte bine la finalul săptămânii.

ADVERTISING

Leu

Schimbări importante în plan profesional! La prima vedere poate fi vorba despre finalizarea unor proiecte, a unor etape de lucru sau se preconizează schimbări în grupul de lucru din care faci parte la locul de muncă.

Însă, de fapt, discret se va deschide o etapă de mare anvergură, cu efecte pe termen lung. Totul se poate petrece rapid, fără prea mult zgomot sau fără explicații pertinente. Fii prudent și evită discuțiile contradictorii sau luarea deciziilor radicale!

Deocamdată ia aminte la discuții și evenimente. Sunt zile bune numai pentru analize interioare, observație și dialog interior. Bazează-te doar pe forțele tale!

Conflicte în sfera profesională. sănătatea este vulnerabilă.

Mesajul Ingerilor pentru luna MAI 2021. E momentul să ne revizuim viața

Fecioara

Vei fi animat de gânduri mărețe pe tot parcursul săptămânii, ca și cum îți propui să schimbi totul în jurul tău, dar astfel încât să fie și în avantajul celorlalți. Energia astrală din aceste zile îți accentuează simțurile fine, paranormale și de aici vei reuși să faci conexiuni mentale nebănuite vizavi de relațiile și situațiile în care ești implicat.

Se pot accentua visele și viziunile premonitorii. Mentalul este agitat, așa încât este bine să nu forțezi nota și chiar să te detașezi și să te odihneșți conștient.

Demersuri legate de călătorii și studii pe termen lung sau în străinătate. Ești solicitat de către șefi și autorități în plan profesional, însă te vei descurca excelent. Totuși, fii ceva mai discret și mai puțin critic cu ceilalți. Relațiile cu prietenii sunt dinamice și conflictuale pe alocuri.

Balanță

Segmentul financiar are o importanță deosebită în această săpătmână. Sunt șanse să pui la punct colaborări, chestiuni patrimoniale împreună cu neamurile și partenerul de viață, aspecte care au în comun bani, cheltuieli, servicii, bunuri folosite și de tine, și de aceste persoane.

Se deschide o etapă nouă în ceea ce privește câștigurile din colaborări și administrarea unor bunuri comune cu alții. Totuși, fii prudent și verifică atent fiecare document, fiecare cheltuială și evită investițiile de orice fel în prima parte a săptămânii.

Cineva din anturajul apropiat te poate ajuta foarte bine cu sfaturi și idei deosebite. Apar situații ce implică forme de studiu, învățare, evaluare. Este posibil să te înscrii la un curs sau să faci demersuri specifice unei călătorii îndepărtate. Posibile neplăceri în relațiile cu șefii și cu autoritățile.

ADVERTISING

Scorpion

Săptămână foarte importantă în plan partenerial! Se vor reconfigura colaborări, o relație matrimonială sau se finalizează etape de viață și activitate comune cu alții. Este rost și de noutăți favorabile în plan partenerial, însă deocamdată trebuie prudență, răbdare, discernământ.

Este bine să fii obiectiv, să-ți urmărești scopurile personale și să închei acele relații și situații care te ţin în loc sau care deja îți dăunează în vreun fel.

Există detalii și interese ascunse, atât în orice tip de colaborare socio-profesională, cât și în relația de cuplu. Dezamăgirile pot fi de proporții. Pentru a-ți îmbunătăți planurile de viitor este nevoie să renunți rapid la tot ce este perimat.

A doua parte a săptămânii va evidenția situații financiare comune cu alții, cheltuieli comune, aspecte patrimoniale. Tensiuni în comunicare, însă și în relațiile cu străinătatea.

Săgetător

Sănătatea și activitatea desfășurată în cadrul unui loc de muncă reprezintă aspectele care se vor modifica mult începând cu această săptămână. Este bine să-ți supraveghezi semnalele organismului și să apelezi la ajutor de specialitate.

Transformările personale care se întrezăresc întâmpină-le cu mintea și sufletul deschise. Continuă-ți programul de viață cu pași mărunți, fără a forța nota în vreun fel. Orice grabă, orice decizie luată acum, orice implicare în ceva nou ar trebui evitate, pentru că nu au șanse să se materializeze corect în viitor.

Se deschid noi direcții profesionale, de care este bine să profiți. Tendința de a refuza este mare și păguboasă. Relațiile colegiale sunt tensionate și imprevizibile. Foarte dinamice sunt și relațiile parteneriale, existând posibilitatea unor colaborări noi sau a unei căsătorii. Cheltuieli comune cu alții și aspecte legate de moșteniri și partaje.

ADVERTISING

Capricorn

Relațiile sentimentale și cele cu copiii te solicită mult în aceste zile, fapt pentru care ar fi bine să fii prudent și circumspect pe alocuri. Se conturează modificări majore și chiar finaluri în plan amoros.

Se deschide o etapă total nouă și neașteptată, atât în relația cu o persoană iubită, cât și şi relațiile cu copiii. Misterul, farmecul, dar și iluziile stăpânesc acest segment de viață, astfel că puțin probabil să-ți dai seama de adevăratul sens al situațiilor care se ivesc. Evită să ai așteptări față de cei dragi! Tu ești cel care are nevoie să-și remodeleze concepțiile vizavi de iubire și implicațiile ei.

Însă ești foarte creativ și inspirat, așa încât relaxează-te cu un hobby. Foarte mult de mult de lucru se conturează în a doua parte a săptămânii, plus niscai probleme legate de sănătate. Dozează-ți eforturile! Controverse parteneriale în weekend.

Vărsător

În casă și familie se preconizează schimbări interesante, dar pline de mister. Atenția și eforturile îți vor fi atrase de treburile gospodăreșți restante și de conversațiile cu membrii familiei. Fii prudent și răbdător, pentru că este dificil de ajuns la un consens, chiar dacă toată lumea dorește același lucru.

Vei fi neovit să te împarți între îndatoririle profesionale și cele casnice. Însă accentul săptămânii revine mai mult laturii personale și relaționării cu cei dragi. Organizează-ți timpul și resursele, astfel încât să rezolvi tot ce îți propui.

Se deschide o nouă etapă familială, care va presupune un alt stil de viață acasă, alt mod de relaționare cu neamurile sau relocarea ta în alte ținuturi. Relațiile sentimentale sunt dinamice și de bun augur. Multe treburi de rutină, dar fii prudent, deoarece sănătatea este vulnerabilă în weekend.

Pești

Evenimentele principale ale săptămânii se concentrează pe segmentul relațiilor cu anturajul apropiat, de aceea, ar fi bine să acorzi atenția necesară tuturor discuțiilor și întâlnirilor cu aceste persoane.

Se vor crea contexte favorabile pentru a te desprinde din situațiile și relațiile toxice. Unii se vor ține scai de tine, din varii motive personale. Evită să vorbești despre tine și intențiile tale sau despre subiecte pe care le cunoști puțin sau deloc.

Prudență, răbdare și acceptă ideile și nevoile altora! Sunt momente favorabile de a lega noi relații apropiate a căror eficiență se va dovedi în timp.

Călătorii pe distanțe scurte, forfotă mentală și dorința de a învăța sau de a studia ceva nou și inedit. Relațiile cu membrii familiei sunt excelente. Ai spor în treburile gospodăreșți. Neplăceri legate de sănătate în weeked, plus conflicte în relațiile de muncă.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇