Horoscop zilnic: 13 iunie

Horoscop zilnic: 13 iunie

Berbec

O zi în care ar fi bine să-ți dozezi eforturile și să te ocupi numai de treburile tale personale sau profesionale. Sunt posibile stări de spirit neliniștitoare. Senzația că lucrurile se desfășoară prea încet pentru gustul tău este accentuată, însă este subiectivă. Încetinește ritmul și observă ce se petrece în jurul tău. Ai încredere că totul este un film, în care joci un rol important pentru evoluția ta.

Taur

O zi în care oboseala este accentuată, fie pe fondul treburilor de la serviciu, fie pe fondul unei sănătăți precare. Fii prudent, discret și evită provocările celorlalți. Ocupă-te de treburi ușoare și la nevoie cere sfaturile și ajutorul celor dragi și de încredere. Tensiunile nervoase pot degenera în conflicte serioase pe termen lung, de aceea este bine să-ți controlezi stările de spirit.

Oracolscop 12 – 18 Iunie 2023

Gemeni

Astazi esti interesat doar de prieteni. Se pare ca este un moment bun de a face o selecție drastică în acest sector de viata. Unele legături pot lua sfarsit, pentru a face loc altora noi, bazate pe seriozitate si sentimente oneste. S-ar putea sa nu scapi usor de unii asa-zisi prieteni, dar fii vigilent si nu uita că aparențele înșală. Vin evenimente foarte importante pentru destinul tău.

Rac

Se vor evidenția aspectele privitoare la cariera profesională. Poate nu ai studii suficiente pentru a avansa, pentru a-ți mentine pozitia sociala sau ai lăsat pe seama altora îndatoririle tale. Imaginea ta in ochii celorlalti nu este prea grozavă și ar trebui să iei aminte. Oricum este un moment al scadenței, iar sefii îți poate cere socoteală. Gandeste-te bine înainte de a spune ceva!

Venus în Leu, 5 Iunie – 9 Octombrie 2023. Demnitate, iubire și onoare 

ADVERTISING

Leu

O zi în care procesele mentale sunt îngreunate. Este bine să-ți controlezi reacțiile, să eviți luarea deciziilor și discuțiile ample. Sunt posibile răsturnări de situație spectaculoase în relațiile cu străinătatea sau în planurile de studii și călătorii. Recomandate sunt activitatile culturale, cum ar fi lecturarea unei cărți deosebite, vizionarea unui film bun sau un dialog cu cineva erudit.

Fecioara

Este o zi în care ar fi bine să te ocupi de chestiunile financiare ce vizează banii altora: taxe, impozite, datorii sau relații cu institutiile bancare. Pe de altă parte, daca la locul de munca esti implicat in activitati financiare cu banii firmei sau instituției, s-ar putea să descoperi anumite nereguli. Remediază lucrurile, chiar daca asta presupune si ceva neplăceri colegiale. Prudență la cheltuieli!

Pluto revine în Capricorn: 11 Iunie 2023 - 21 Ianuarie 2024. Autoritate, responsabilitate și putere personală

ADVERTISING

Balanta

Relațiile parteneriale sunt foarte dinamice. Nu prea ai tu chef să te implici in discuții sau activitati de grup, insa va trebui să te alături celorlalti. Se pare ca este un moment bun de a lămuri anumite chestiuni legate de parteneriatele sau colaborările in care esti implicat. Unele se află aproape de final, astfel ca o verificare atentă a ceea ce ai realizat până acum ar fi binevenită.

Scorpion

Ești hotărât să rezolvi toate sarcinile de lucru restante de la serviciu. Concentrează-te doar pe cele importante. Atentie că tu ai spor și chef de muncă, dar pe ceilalti nu-i interesează. Pe de alta parte, te gandesti serios să-ți selectezi relatiile de colaborare. In a doua parte a zilei, oboseala isi va spune cuvântul. Starile de sanatate fluctueaza destul de mult, așa încât fii prudent.

Conjuncția Mercur - Uranus, 4 Iunie 2023. Surprize și vești neașteptate

ADVERTISING

Sagetator

Sunt posibile îngrijorări legate de relațiile sentimentale. Amintirile fostelor iubiri, dorințele vechi de distracții și aventuri te însoțesc întreaga zi. Fii prudent și concentrează-te pe acum și aici! Chiar daca starea de spirit ti se poate schimba usor, cu puțin efort îți poți păstra farmecul nativ. Creativitatea este la cote inalte si ar trebui să dai frâu liber imaginatiei. Evita exagerările și fii mai calm.

Capricorn

Relatiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate, de aceea fii prudent și grijuliu cu ceilalți. S-ar putea ca un membru al familei să-ți ceară ajutorul. Pe de altă parte, gândurile tale zboară către ținuturi îndepărtate, în care ai dori sa te muți. Balansul între siguranta locurilor natale si plăcerea de a călători va fi la ordinea zilei. Emoția și farmecul copilăriei îți luminează chipul și sufletul.

Varsator

Drumurile scurte îți aduc mult de furcă. Dialogurile sau intalnirile cu neamurile iti pot oferi informatii alarmante legate de patrimoniul familiei sau de starea de sanatate a cuiva drag. Pregătirea ta educațională este un alt subiect principal al zilei. Atentie in toate demersurile, deoarece tendinta de a fi prea combativ este destul de mare si iti poate crea neplăceri.

Pesti

Banii sunt subiectul principal al zilei, în special cei câștigați din munca proprie. O mărire de salariu, o primă sau un cadou cât de mărunt sunt lucruri binevenite, dar mai ales binemeritate. Drămuiește-ți veniturile cu discernământ, pentru că sunt posibile pierderi serioase. Tentația de a te avânta in investiții este la cote înalte, dar bine ar fi să rămână la stadiul de tentație.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇