Horoscop zilnic: 12 mai

Horoscop zilnic: 12 mai

Berbec

Ești într-un moment de decizie, în ce privește folosirea calităților și experienței, în modul cel mai eficient cu putință. Altfel spus, e timpul să te uiți înapoi, să îți amintești care-ți este potențialul, ce abilitați ai dezvoltat în timp.

Apoi, în cunoștință de cauză, poți lua niște decizii pe termen lung, care să-ți schimbe în bine statutul material, asumându-ţi și eventualele pierderi pe termen scurt.

Luna nouă în TAUR, 11 mai 2021. Semințele viitorului

Taur

În cazul tău, schimbările încep cu tine, cu personalitatea ta. Evenimentele și revelațiile din ultimele săptămâni se cristalizează acum în claritate și alegeri ferme. Realizezi că e nevoie să renunți la ceva, la o parte din tine, poate la un fel de a fi și a trăi, pentru a merge mai departe, altfel, cu mai multă putere, pe un drum indicat de intuiție.

Gemeni

E timpul să dai drumul gândurilor pesimiste și să privești spre trecut doar cu scopul de a învăța din el și nu pentru a te ascunde în spatele lui. Aceste zile sunt un prilej excelent de vindecare, atât emoțională cât și fizică, prin smerenie, iertare, apropiere de sufletul tău, întărire a relației cu Dumnezeu.

E posibil ca, în urma acestui proces purificator, să-ți apară idei și soluții noi, care să te așeze pe un nou drum, inclusiv profesional.

MERCUR e acasă la el, în GEMENI (4 mai – 11 iulie 2021)

Rac

Dacă un drum se blochează, acceptă situația așa cum este și așteaptă să vezi unul nou, întrucât acela este potrivit pentru tine, acum. Este și un moment de învățare din experiențe și relații vechi, din etapele parcurse până acum.

E posibil să ți se deschidă noi orizonturi, să apară noi susținători în drumul tău, să fii chemat la rampă, ca urmare a experienței, talentelor și notorietății tale.

ADVERTISING

Leu

Ești într-un proces de schimbare și reorientare în profesie și carieră. Chiar dacă încă nu ți-e clar cum arată noul drum sau încă te temi să-l accepți, adevărul este că ceva sta să plece și altceva nou se apropie.

Nu e nevoie decât să ai răbdare, să te asculți, să îmbrățișezi experiențele noi, să fii atent la ce ți se propune sau ți se revelează.

Horoscopul săptămânii 10 – 16 mai

Fecioară

În aceste zile, dorințele, planurile și obiectivele tale capătă noi nuanțe și forme. Poți realiza că unele dorințe pur și simplu nu te mai reprezintă și necesită a fi înlocuite cu altele, care corespund nivelului tău de evoluție.

Pentru asta, s-ar putea să te simți inspirat să începi un curs de specializare, să inițiezi relații cu specialiști, ghizi, învățători, ori să aprofundezi cercetarea într-un domeniu care te interesează.

Balanță

Zona resurselor puse în comun cu alții, a asocierilor, dar și a transformării personale se află acum sub lupă. În aceste zile, probabil se va închide un capitol din viața ta, într-unul din domeniile enumerate mai sus, lăsând loc altuia nou.

Ori se rupe o colaborare, ceea ce înseamnă că ai de reglat conturi și de împărțit diverse bunuri și bani, ori se blochează o sursă de venit. În orice caz, totul se întâmplă pentru a face loc unor experiențe și binecuvântări noi.

Atmosfera astrală a lunii MAI 2021: Noi etape unice
ADVERTISING

Scorpion

Zona de viață care primește din plin influențele și vântul schimbării este cea a relațiilor și parteneriatelor. Te afli într-un moment de triere, de decizie hotărâtă. Poate fi vorba despre încheierea unui capitol relațional, a unui contract, a unei colaborări.

Bilanțul făcut în ultimele zile, sentimentele și trăirile, mesajele venite la tine se ordonează acum și iau forma unor alegeri constructive și benefice. Ascultă-ți intuiția, ai curajul să(-ți) spui adevărul și îmbrățișează noile oportunități.

Săgetător

După o perioadă lungă de încrâncenare, în ce privește derularea unui proiect profesional sau încercarea de a păstra o poziție sau un loc de muncă, a venit momentul să-ți schimbi percepția, să privești lucrurile dintr-un unghi nou.

În aceste zile, poți capătă o înțelegere mai profundă asupra evenimentelor și parcursului tău de până acum și, în sfârșit, vezi și soluțiile adecvate pentru a părăsi un context tensionat.

Mesajul Ingerilor pentru luna MAI 2021. E momentul să ne revizuim viața
ADVERTISING

Capricorn

A venit vremea să iei o pauză, să te oprești din a încerca să menții o relație sau un proiect în viața ta, în pofida dificultăților și piedicilor întâmpinate. Chiar dacă ceva sau cineva va pleca, e o ocazie să te simți ușurat, întrucât se creează ceva mai mult spațiu pentru creativitate, inspirație și relaxare.

Ai nevoie de acest răgaz, ca de aer, așa că primește-l, binecuvântează-l și ai încredere că totul este pentru binele tău.

Vărsător

Atenție la nevoile sufletului tău. Așa s-ar traduce mesajul subtil al contextului astral în care ne aflăm. Pentru tine, această zi poate fi resimțită ca o frână, care te forțează să te oprești puțin din tot ce ai inițiat, profesional sau în alte direcții.

E timpul tău cu tine, răgazul de care ai nevoie pentru a-ți ostoi setea de liniște și armonie, dar și pentru a-ți îngriji eventualele răni provocate de ultimele evenimente.

Pești

Pentru tine este un moment de răgaz, atât de necesar pentru a pune cap la cap informațiile asimilate în ultimele luni, dar și pentru a evalua lucid relațiile, anturajul. Acum tot ce ai de făcut este să înlesnești comunicarea cu cei din jur, să fii receptiv, atent. Multe adevăruri ți se vor revela și multe intenții ale celorlalți îți vor deveni clare.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇