Horoscop zilnic: 11 septembrie

Horoscop zilnic: 11 septembrie

Berbec

Astăzi ești eficient în tot ce faci. Disciplina și organizarea minuțioasă a timpului și resurselor te conduc către rezultate profesionale foarte bune care apar încet, dar sigur, și sunt durabile. La prânz, Luna ajunge în Rac și favorizează toate demersurile care au legătură cu casa, căminul, gospodăria și familia. E o perioadă excelentă pentru a te apleca asupra unor îndeletniciri care cer  atenție la detalii, manualitate și învățare. E momentul să fii deschis către informații noi.

Taur

În prima parte a zilei, te poți ocupa cu succes de o serie de plăți și cumpărături, cu mențiunea că există tendința de a face alegeri impulsive sau pripite. După prânz, când Luna se instalează în Rac, ești invitat să pui accent pe receptivitate, să asculți mai mult, să fii pregătit să înveți lucruri noi. Absorbi ca un burete vibrațiile din jur, de aceea ar fi bine să alegi cu grijă locurile în care mergi și oamenii lângă care îți petreci timpul. Este o zi bună și pentru a echilibra o relație afectivă, prin stabilirea unor obiective comune, cu bătaie lungă.

Marte retrograd: Dezgroapă-ți viitorul din visul adormit!

Gemeni

Luna rămâne în semnul tău zodiacal până spre prânz, așa că ai încă timp să-ți stabilești priorități, să-ți ordonezi niște idei și să le comunici celorlalți. După prânz, Luna ajunge în Rac, iar contextul astral te îmbie să vizezi beneficiile materiale și financiare posibile pe termen lung, lăsând în plan secund ceea ce poate funcționa acum, cu ce ai la îndemână. Așadar, e timpul să iei în calcul opțiuni noi, culoare de acțiune diferite, modalități eficiente de explorare a talentelor personale. Este o perioadă în care ai multe de învățat prin intermediul sau cu ajutorul celor dragi.

ADVERTISING

Rac

Te afli într-un moment excelent, de învățare, perfecționare și șlefuire a cunoștințelor pe care le ai deja. Fiind deschis spre a afla noi informații și a învăța de la cei mai experimentați decât tine, te ajută să pui pe picioare un proiect și să-l aduci la un nivel profesionist. Rezultatele pe care le vizezi prin muncă și efortul depus în prezent se vor vedea multă vreme de acum încolo, așa că merită să faci tot ce simți că e necesar. E important să fii deschis și să te folosești de conexiunile pe care le poți crea, de abilitățile de comunicare și de intuiție.

Oraloscop 7-13 Septembrie 2020

Leu

Prima parte a zilei îți aduce la urechi tot felul de vești, informații, dar și zvonuri. E multă efervescență în zona relațiilor sociale, de aceea e important să-ți îndrepți atenția doar în direcțiile care merită cu adevărat. După prânz, cu Luna în Rac, tendința este să te izolezi, să-ți creezi momente de intimitate, liniște și relaxare. Sau cel puțin așa ar fi indicat. Pe de altă parte, e un moment excelent pentru a pune la cale un plan de acțiune care să-ți aducă satisfacții și beneficii materiale pe termen lung. Ai încredere în ce simți.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

O zi foarte bună pentru organizare, planificare, reconfigurare a priorităților. Dacă participi la întâlniri importante pentru un proiect, amintește-ți că ai de partea ta acuratețea mesajului și puterea cuvântului. Așadar, intră în jocul negocierii în tot ce faci și învață să dansezi în conversație, împărtășindu-ți viziunea, primind-o pe a celorlalți, găsind punctul de echilibru în avantajul tuturor. Este o perioadă de împărtășire și de învățare, în egală măsură.

Vibrația numerologică universala a lunii Septembrie: 13/4. Tot răul spre bine!

Balanță

În această perioadă, te ajută foarte mult să pui accentul pe latura practică a vieții, pe acțiuni concrete, alegeri clare, pași bine stabiliți. Chiar dacă privești cu coada ochiului spre viitor, acum îți e util să te ancorezi în prezent, în realitatea care se așterne în fața ochilor și simțurilor. De asemenea, este un moment bun pentru a evalua niște alegeri trecute și a face un bilanț al rezultatelor și consecințelor, cu scopul de a schimba ce nu a funcționat.

ADVERTISING

Scorpion

E timpul să te hotărăști ce prieteni păstrezi lângă tine și de cine te distanțezi. Acum ai nevoie de stabilitate, de relații pe care să poți conta, de oameni cu care să construiești ceva durabil, serios, solid. Mai ales dacă te afli în plină desfășurare a unui proiect la care ții, ecourile și rezultatele acestuia depind și de echipa pe care o formezi sau în care te integrezi. Așadar, iată că a venit vremea să recunoști anumite aspecte pe care le-ai trecut cu vederea, dar și să înveți o mulțime de lucruri noi despre un domeniu în care te vei implica tot mai mult de acum.

Săgetator

Fără prea mult zgomot și fără să faci valuri, tu te poți așeza acum pe un drum profesional de durată, care-ți va aduce satisfacții încet și sigur. E timpul să fii atent la semne, la sincronicități, la mesajele/ofertele primite. S-ar putea să înveți ceva util exact de unde sau de la cine te aștepți mai puțin. De asemenea, s-ar putea ca acum să ai acces la unele informații care ți-au fost intenționat ascunse. În orice caz, ascultă cu atenție, primește, fii gata de acțiune.

Capricorn

În prima parte a zilei, te poți ocupa cu succes de o lucrare la serviciu sau poți participa la o întrunire utilă. După-amiază, când Luna se va afla în Rac, devine important segmentul relațiilor și imaginii. E posibil să ți se ceară niște explicații sau garanții, ori să fie nevoie de înnoirea unor acorduri la nivel profesional sau a unor angajamente în relația de cuplu. Cert este că ești cu gândul la viitor și dorești să-l construiești frumos, de aceea e important ce alegeri faci în prezent, cu integritate și înțelepciune.

Vărsător

În aceste zile, poți lua niște decizii importante pentru carieră, cu impact pe termen lung și cu implicarea mai multor resurse, atât materiale cât și sufletești. Este un moment de bilanț, de descoperire a unor adevăruri care fie ți-au fost ascunse fie nu vrut le vezi, de relevare drumului care se potrivește cu adevărat. ordine de idei, este momentul concentrezi mult profunzimilor decât , deslușești mesajele subtile.

Pești

Astăzi îți poți îmbunătăți relația de cuplu relația cu propriul copil. Pentru , e nevoie fii pregătit înveți ceva nou despre relații, cu ajutorul unor persoane înțelepte cu care întâlnești. Totuși, înainte de totul de bun, trece prin filtrele tale apoi păstrează doar ceea ce se potrivește. , oricum, bazează- special pe ceea ce . Unele relații de colaborare, care au toate șansele fie trainice benefice, se construiesc aceste zile.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇