Horoscop zilnic: 11 mai

Horoscop zilnic: 11 mai

Berbec

E important să fii deschis la orice tip de oportunități financiare, așadar nu trebuie să subestimezi pe nimeni și nicio situație. E cea mai mare greșeală pe care ai putea să o faci. Satisfacțiile cele mai mari pot să se măsoare în plan concret, material, financiar.

Pune-ți talentele la treabă, arată-ți măiestria în domeniul tău de competență! Gusturile tale sunt tot mai rafinate, un eufemism pentru a spune că devii tot mai pretențios.

Taur

Luna Nouă se produce chiar în zodia ta. Încetul cu încetul, s-ar putea să simți că ieși din zona de ceață și că vezi mai clar. Poți lua în următoarele două săptămâni decizii în deplină cunoștință de cauză, care să te reprezinte.

Te poți comporta la cel mai înalt nivel, la adevărata valoare, poți redescoperi gustul uitat al unor aspecte ale vieții pe care le-ai cam neglijat în ultima vreme. A sosit vremea să te mobilizezi și să pui tu condiții altora.

MERCUR e acasă la el, în GEMENI (4 mai – 11 iulie 2021)

Gemeni

Luna Nouă de astăzi îți dă un răgaz astral. Ai la dispoziție două săptămâni să te concentrezi pe ceea ce merită cu adevărat, să pui niște lucruri în ordine în viața ta, să te aduni, să conștientizezi și să corectezi niste greșeli făcute în trecut, să vindeci niște răni emoționale, să te împaci cu orice și cu oricine, să iei totul așa cum vine.

Pentru asta, viața socială s-ar putea să nu mai fie atât de atractivă, așa că te vei retrage într-un spațiu intim pentru a te ocupa de tine și pentru a-ți vedea de treabă.

Rac

Lumea are ceva cu tine. Stai, nu trage concluzii pripite! Nu e niciun rost de victimizare, nu e vorba de vreo agresiune la mijloc. Dimpotrivă. Ți se fac propuneri, ți se cere ceva din care ai de câștigat, ești implicat în proiecte.

Luna Nouă deschide un ciclu de două săptămâni în care te poți afirma în anturaj sau în grupul socio-profesional din care faci parte. Ești susținut de prieteni și de oameni care pot să contribuie cumva la starea ta de bine și la perspectivele unui viitor apropiat bine conturat.

Atmosfera astrală a lunii MAI 2021: Noi etape unice
ADVERTISING

Leu

Să fie cumva vorba de o redefinire a statutului tău social? Să fie vorba de o creștere a brandului personal? Să fie vorba de o ascensiune profesională? Probabil, în următoarele două săptămâni, va fi câte puțin din toate.

Luna Nouă de azi, care se produce în Taur, face că lucrurile să se miște poate nu spectaculos, dar constant și într-o direcție precisă. E timpul să îți redefinești prioritățile, să te lămurești ce vrei să însemni tu pentru ceilalți și, mai înainte de orice, să înțelegi care ar fi locul pe care vrei să îl ocupi. Pe urmă, vei face rost de toate instrumentele necesare.

Fecioară

Un salt în cunoaștere și în înțelegerea a tot ceea ce există în viața ta ți se pregătește acum. Luna Nouă de azi declanșează acest proces de creștere interioară prin îmbogățirea informațiilor la care ai acces. Ți se deschid uși spre oameni care îți transmit informații estnțiale, te tentează cursuri de specializare, seminarii, forme de învățământ.

Foarte importanți sunt maeștrii, călăuzele tale, așa că lasă-te condus în căutările tale și nu respinge acest sprijin! Poți dobândi noi perspective care să te facă să îți reconsideri aspirațiile.

Mesajul Ingerilor pentru luna MAI 2021. E momentul să ne revizuim viața
ADVERTISING

Balanță

Luna Nouă în Taur poate veni pentru tine ca o binecuvântare. Se pregătește terenul pentru ceea ce va ajunge să fie o constantă în viața ta din luna iunie încolo. Culegi acum roadele parteneriatelor în care ești implicat. Practic, beneficiile majore vin prin intermediul celorlalți.

Șansa este de partea ta inclusiv în plan financiar. Nu te aștepta însă la venituri spectaculoase obținute prin muncă, ci mai degrabă la cadouri, donații, moșteniri sau la bani obținuți prin împrumut (ești avantajat să faci sau să închizi un credit, în funcție de nevoi).

Scorpion

Dacă nici tu nu te asociezi acum cu cine trebuie, atunci cine? Și dacă nu acum (adică în această perioadă), atunci când? Luna Nouă din Taur îți deschide drumul spre ceilati. Poți intra în relații benefice din orice punct de vedere, fie că e vorba de uniune intimă, fie de colaborare profesională.

Ai o bilă albă la capitolul imagine, justificată de un plus de popularitate. Lumea pe tine te vrea, de tine le place, în tine au încredere. Vei putea să-ți demonstrezi abilitatea de a evolua în doi sau în echipă.

Săgetător

Starea ta de bine depinde acum exclusiv de modul în care negociezi relațiile de muncă. Iar astrele te pun pe un culoar favorabil relansării tale în carieră. Dacă nu ai serviciu, îți poți găsi, dacă ai și nu îți place, poți să-l schimbi, dacă totuși nu vrei să renunți la el, s-ar putea să te muți pe altă poziție.

Activitățile tale de rutină evoluează, simți nevoia să schimbi ceva, așa că nu sta degeaba! E foarte important să lași orgoliul deoparte, să fii rezervat și modest. Succesul vine acum dacă execuți, nu dacă faci pe șeful! În caz contrar, insuccesul e dublat de afecțiuni medicale în zona gâtului (dureri cervicale, probleme cu amigdalele, cu corzile vocale, cu tiroida etc.).

ADVERTISING

Capricorn

Dacă faci acum un pas nu înapoi, ci în lateral, deci dacă te detașezi de griji, de stres și de obligații, s-ar putea să ai în față două săptămâni spectaculoase. Rețeta este simplă: să faci ceea ce te inspiră și ceea ce-ți place.

E bine să acorzi tot mai mult timp vieții tale romantice și copiilor, să ai tot mai numeroase activități recreative, să faci mai multă mișcare, să fii în contact cu natura mai mult timp. E o perioadă bună inclusiv pentru ceva de la care, în prudența ta, de obicei te abții: speculațiile. Așa că s-ar putea să vezi că, dacă riști, nu ai nimic de pierdut. Șansa îți dă târcoale, așa că nu-ți fie frica de ea!

Vărsător

Luna Nouă în Taur te provoacă să faci ordine în relațiile de familie. Ai două săptămâni la dispoziție să preiei inițiativa, să discuți despre chestiuni mai delicate, să depășești situații din trecut care ți-au adus blocaje. Mediul în care locuiești, casa, căminul devin acum cartierul tău general.

Te concentrezi pe investiții, pe achiziția unor bunuri care-ți fac viață mai frumoasă. De asemenea, simți că poți munci mai bine și mai eficient acasă. În următoarele două săptămâni, tot ce te interesează e să-ți faci un cuib cât mai confortabil.

Horoscopul săptămânii 10 – 16 mai

Pești

Începând de azi, vei fi foarte puternic susținut astral, din punct de vedere intelectual. Așa că orice activitate care presupune comunicare, scris, negociere, vânzare, tranzacție, schimb de informații și bunuri, convingere, argumentare este de bun augur.

Succesul este stimulat inclusiv în ceea ce privește examenele. Asimilezi foarte ușor informația și atragi oamenii sau sursele optime pentru a afla exact ceea ce aveai nevoie să știi. Luna Nouă te provoacă să pui acum la punct și relația cu frații, surorile, vecinii și rudele. Noi oameni și cunoștinte pot să apară acum în viața ta. Vezi ce ai de învățat de la fiecare.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇