Horoscop zilnic: 11 aprilie

Horoscop zilnic: 11 aprilie

Berbec

În prima parte a zilei sunt posibile cheltuieli legate de o călătorie sau de un program de studii și cercetări. Fii prudent și chibzuiește totul pe îndelete, deoarece surprizele se pot ține lanț. Discuțiile filozofice cu persoane erudite, planificarea unor călătorii cu tema spirituală sau a unor activități de elevare sufletească reprezintă subiectele care te atrag și au succes astăzi.

Taur

O zi cu posibile câștiguri financiare de la și prin alții. Foarte surprinzător este segmentul banilor și bunurilor folosite și administrate în comun cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Asta înseamnă că fie primești la propriu bani și bunuri, fie ți se propun variante de câștig dintr-o activitate profesională, pe care o poți desfășura cu succes.

Oracolscop 10 – 16 aprilie 2023

Gemeni

În relațiile parteneriale se petrec lucruri care sunt greu de controlat sau de înțeles. Poate ar fi bine să te retragi din acele relații care te consumă prea mult sau care nu-ți mai oferă ceva interesant. Observă desfășurarea dialogurilor și propunerile colaboratorilor și partenerului de viață. Așteaptă-te la surprize și depune eforturi să te adaptezi situațiilor care se ivesc.

ADVERTISING

Rac

Sănătatea este vulnerabilă și bine ar fi să te îngrijești corespunzător. Evită eforturile, cere sprijinul celorlalți, atât la serviciu, cât și acasă și gândește-te la un plan, pe termen lung, de analize și consultații medicale. Deocamdată, pe cât posibil, oblojeşte-te singur și lasă întâlnirile cu specialiștii în sănătate pentru zilele următoare. Relaxează-te și ai încredere în corpul tău!

Relația cu banii nu e despre bani. E despre tine

Leu

Este o zi în care sunt foarte importante relațiile cu persoanele dragi. Copiii și persoana iubită îți pot cere sprijinul în chestiunile lor personale sau pot aduce în prim-plan programul vostru comun. Este bine să fii alături de aceste persoane și să le asculți doleanțele. Poate îți va displăcea ceea ce auzi, însă totul se desfășoară spre binele tău suprem.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Desprinde-te de problemele casei sau ale membrilor familiei. Tot se se petrece în acest segment este învăluit într-o ceață greu de pătruns și de înțeles. Unele rude doresc să profite de pe urmă generozității tale și, sub diverse forme, te împovărează pe tine cu treburile sau problemele lor personale. Sunt momente bune pentru a-ți revizui atitudinea față de cei dragi.

Orice nereușită se naște prin pierderea Smereniei. Sau povestea cireșului

Balanță

În primele ore ale zilei, ești interesat de problemele celor din anturajul apropiat. Posibil să dai sfaturi, să te agrenezi în discuții ample, însă la un moment dat ai putea constata că, pur și simplu, nu mai poți vorbi sau nu te mai poți concentra pe alții și treburile lor. Relaxează-te și orientează-ți eforturile spre nevoile tale personale. Familia câștigă în importantă.

ADVERTISING

Scorpion

În prima parte a zilei vei găsi soluții bune pentru neplăcerile financiare existente în viața ta. Însă discutând cu cineva din anturajul apropiat îți vor veni idei strălucite despre cum să-ți gestionezi mai bine bugetul cheltuielilor sau cum să-ți mărești veniturile din activitatea profesională. Dozează-ți entuziasmul și evită să vorbești altora, prea mult, despre vulnerabilitățile tale.

Horoscopul săptămânii 10 - 16 aprilie

Săgetător

Imboldurile pe care le simți astăzi folosește-le în mod constructiv, orientându-le conștient spre tine și nevoile tale momentane. Chiar dacă ziua debutează cu neplăceri legate de sănătate sau sufletești, depune eforturi să-ți îmbunătățești înfățișarea și să înlături tot ce te împiedică să te bucuri de viață. Planifică ședințe se înfrumusețare, de îngrijire corporală, revizuiește-ți garderoba.

Capricorn

În primele ore ale zilei ar fi bine să rezolvi chestiuni profesionale comune cu alțîi sau să discuți cu membrii familiei despre nevoile casei și familiei. Spre prânz, energia vitală va fluctua și va fi dificil să socializezi sau să te ocupi de activități care presupun eforturi mentale și fizice. Poate te gândești și la întocmirea unui plan de îmbunătățire a sănătății pe termen lung.

Vărsător

Multă forfotă se conturează astăzi în segmentul profesional. Este bine să fii prudent, să îi lași pe alții să vorbească mai mult și tu să te ocupi de treburile pe care le ai de îndeplinit la locul de muncă. Relațiile colegiale sunt amestecate, iar în fundal există riscul destrămării multora, pe neașteptate. Fii alături de colegi și susține-i sincer, atât cât poți!

Pești

Reflectoarele scenei profesionale sunt îndreptate asupra ta și vei fi nevoit să-ți joci rolul în moduri diferite. De fapt, sunt momente excelente pentru a te pune în valoare și a te bucura de meritele pe care le ai în câmpul muncii. Unii îți vor recunoaște eforturile depuse și te vor recompensa. Alții însă, mai sceptici, așteaptă în continuare să-ți vadă rezultatele muncii.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇