Horoscop zilnic: 10 noiembrie

Horoscop zilnic: 10 noiembrie

Berbec

O zi destul de plină, mai ales în ce priveşte relaţiile de la locul de muncă, dar şi eficienţa pe care o ai în activităţile profesionale. Este posibil să te vezi deodată cu toate pe cap, să fie nevoie să faci şi munca altora sau sa constaţi că unele informaţii pe care le-ai transmis au fost greşit înţelese.

Cu toate acestea, evită să te suprasoliciţi, întrucat organismul este destul de sensibil în aceste zile. Şi nici nu te grăbi sa iei decizii, mai ales dacă nu eşti sigur de ceea ce-ţi doreşti cu adevărat.

Taur

O zi cu destule schimbări, chiar surprize, unele ciudate şi neplăcute, mai ales că ţie nu-ţi place să fii luat prin surprindere. Se pare că domeniul vizat este, pe de o parte, cel al iubirii, iar pe de altă parte, cel al prietenilor. Unii prieteni îşi arată acum adevărata faţă.

În relaţia de iubire, există multă nehotărâre şi ambiguitate. Dar ziua de astăzi este  totuşi valoroasă, prin aceea că te ajută să afli adevărul despre unii oameni din preajma ta.

A treia conjucție Jupiter-Pluto în Capricorn, 12 noiembrie 2020. Avertismente divine

Gemeni

Luna în Fecioară anunță frământări interioare, sentimentul pierderii direcției sau nemulțumiri legate de stabilitatea materială ori relațiile familiale. Totuși, pierderea direcției este percepută mai mult în plan profesional, unde apar destule surprize și răsturnări de situație.

Așadar, ziua de astăzi este potrivită mai degrabă introspecției decât activităților practice. Încearcă vezi unde s-au strecurat greșeli în desfășurarea unor activități profesionale sau unde nu ai fost autentic în ceea ce ai promis.

ADVERTISING

Rac

Prima parte a zilei de astăzi are multă dinamică și te ajută rezolvi multe lucruri, afli informații de care ai nevoie și faci tot felul de drumuri benefice.

Totuși, în a doua parte a zilei, te poți confrunta cu o tendință accentuată spre versatilitate, lipsă de consistență și sinceritate. Există la cei din jur o oarecare tendință de a-ți răstălmăci cuvintele sau de a-ți pune la îndoială integritatea.

Prin urmare, ai nevoie de flexibilitate și adaptabilitate în toate situațiile care apar. În plus, filtrează cu atenție informațiile, fii discret și amână semnarea unor contracte.

Oraloscop 9 - 15 noiembrie 2020

Leu

Prima parte a zilei îți asigură condițiile necesare pentru a te ocupa de administrarea bugetului sau descoperirea unor resurse materiale. Însă, după prânz, fii cât poți de prudent în toate chestiunile de ordin financiar. Evită cumpărăturile, investițiile și cheltuielile de orice fel.

Negocierile sau orice discuții legate de vreo afacere ar fi bine de lăsat pe altădată. De asemenea, dacă ai de făcut plăți sau de primit bani de undeva, fii atent la fiecare detaliu și asigură-te totul e în regulă.

ADVERTISING

Fecioară

Luna se va afla în Fecioară pe tot parcursul zilei de astăzi. S-ar putea ca simțul critic fie exacerbat, tendința de a te plânge în legătură cu gesturile celor din jur fie la ordinea zilei, iar sentimentul insecurității și instabilității fie prezent.

E adevărat gesturile unor persoane apropiate sunt destul de ciudate, iar schimbările care apar în cadrul relațiilor nu sunt plănuite și așteptate, dar, se pare, doar așa poți conștientiza ce nu e în regulă într-o relație apropiată, eventual sentimentală.

Balanță

Astăzi poți avea sentimentul te ajunge trecutul din urmă sau ești nevoit suporți niște limitări și constrângeri.

Pe de altă parte, pot apărea consecințele unor decizii mai vechi, pe care va trebui le recunoști și le înfrunți, pentru a le putea depăși. Emoțiile sunt intense și schimbătoare, așa ar fi bine iți reduci cât poți agenda de lucru și te ocupi doar de urgențele care apar.

ADVERTISING

Scorpion

Surprizele cărora e necesar le faci față astăzi se pare țin de sfera prietenilor și susținătorilor. E posibil ca unii prieteni sau unele cunoştinte, care au promis te susțină în niște demersuri legate de un proiect, acum întoarcă spatele sau " joace la doua capete".

Versatilitatea plutește în aer astăzi. La fel și înclinația către a minți, de dragul de a cădea în picioare. Așa nu lua de bun chiar tot ce auzi și nici tu nu promite mai mult decât poți face.

Săgetător

E posibil ai parte de tot felul de surprize legate de casă, cămin sau familie, care te distrag de la sarcinile profesionale și obiectivele propuse pentru astăzi. De aceea, ai nevoie de calm, flexibilitate și răbdare, pentru a le împăca pe toate și a rezolva cât mai repede problemele care apar.

Pe de altă parte, este posibil ca astăzi ai sentimentul în sfera profesională se iau decizii peste capul tău. Și se pare singurul lucru pe care îl poți face este accepți situația prezentă și ai răbdare, cel puțin până miercuri.

Horoscopul lunii noiembrie 2020

Capricorn

Îndemânarea și talentul oratoric se pare nu sunt punctele tale forte astăzi, de aceea, asigură-te ceilalți înțeleg exact ce vrei transmiți, mai ales dacă o faci în scris.

În plus, uită-te pe unde mergi și fii atent cum manevrezi aparatura electrică sau diversele obiecte, pentru există riscul te împiedici, te lovești sau scapi din mână tot felul de lucruri. Dacă se pune problema vreunei călătorii, fie amân-o, fie ia-ți masuri suplimentare de precauție.

Vibrația numerologică a lunii Noiembrie: Îndrăzniți să nu vă temeți!

Vărsător

Axa banilor este tensionată astăzi, semn e posibil întâmpini tot felul de blocaje sau apară surprize legate de recuperarea unor sume de bani sau de administrarea finanțelor.

E posibil te trezești cu datorii mai mari decât știai sau fii în imposibilitatea de plată a unor taxe și impozite. În tot cazul, astăzi e nevoie de soluții ingenioase care te ajute rezolvi tot ce apare.

Pești

Luna plasată în Fecioara îți poate conferi stări schimbătoare, fragilitate emoțională, sensibilitate. Toate acestea se manifestă cu atât mai pregnant cu cât surprizele de la parteneri de afaceri sau partenerul de viață sunt mai dese.

Așadar, încearcă nu iei personal chiar tot ce ți se spune, dar nici nu conta prea mult pe promisiunile sau justificările care ți se "livrează" astăzi cu atâta nonșalanță. Semnarea unui contract ar trebui amânată.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇