Horoscop zilnic: 10 mai

Horoscop zilnic: 10 mai

Berbec

Se pare că vei cheltui sume importante de bani. Pe de o parte, din cauza nevoilor din planul profesional în care activezi, însă pe de altă parte, și pentru trebuințele cotidiene. Verifică-ți atent bugetul, întrucât se anunță o perioada financiară foarte surprinzătoare.

De fapt, totul face parte din transformarea ta personală, transformare care include și o relaționare diferită cu planul material al existenței. Vei avea tot ce ai nevoie.

Taur

Ziua îți aduce în atenție planurile tale de viață, gândite mai demult. Ar fi bine să le reevaluezi, să vezi care sunt punctele tări și pe cele slabe, astfel încât să îmbunătățeșți ce trebuie. Minunat este că ai idei bune, mentalul fiindu-ți animat de gânduri mărețe.

În a doua parte a zilei este posibil să fii prea sensibil la remarcile celorlalți. Programează o plimbare în aer liber sau o șuetă cu cineva drag.

Horoscopul săptămânii 10 – 16 mai

Gemeni

Sunt momente bune pentru odihnă, relaxare, dialog interior. Stările tale de spirit sunt fluctuante, de aceea, fii prudent în relațiile cu ceilalți. Cu siguranță, energia astrală pe care o primești astăzi te va ajuta să ai o altă perspectivă asupra evenimentelor în care ești implicat. Ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta.

Spre seară pot interveni chestiuni financiare comune cu alții, cum ar fi plata facturilor sau investițiile pe termen lung.

ADVERTISING

Rac

Se contuează proiecte bune alături de prieteni. Fie că este vorba despre un plan de vacanță, fie de unul profesional, implică-te serios. Colegii de muncă îți pot oferi sprijin necondiționat.

Unii prieteni vechi sau unele persoane care te-au susținut până nu demult în demersurile tale profesionale își pot retrage susținerea sau te pot critica vehement vizavi de ideile tale. Ascultă ce ți se spune și valorifică ceea ce îți este de folos.

Leu

Relațiile profesionale sunt la ordinea zilei. Mai ales dialogurile și întâlnirile cu șefii te vor solicita mult. S-ar putea să primești sarcini de lucru noi sau chiar o funcție de conducere. Se conturează multă muncă, responsabilități mari, dar și satisfacțiile personale și profesionale vor fi pe măsură.

Totul este să fii prudent la ceea ce ți se propune și să eviți suprasolicitarea mentală. După-amiază, relaxează-te acasă, alături de cei dragi.

MERCUR e acasă la el, în GEMENI (4 mai – 11 iulie 2021)
ADVERTISING

Fecioara

Este rost de dialoguri fructuoase cu oameni erudiți. Reține informațiile aflate astăzi, pentru că te vor ajuta să-ți remodelezi planurile personale și profesionale. Posibil să primeșți sfaturi utile, pe care din grabă, le-ai putea refuza.

Membrii familiei te pot sprijini în tot ceea ce doreșți să întreprinzi. A doua parte a zilei este favorabilă alcătuirii planurilor de călătorii sau pentru a te gândi serios la abordarea unor cursuri de pregătire.

Balanță

Este bine să acorzi atenție sporită cheltuielilor de orice fel. S-ar putea să fii nevoit să acoperi o mare parte din cheltuielile gospodăriei. De asemenea, un membru al familei va avea nevoie de ajutorul tău moral, dar și material.

Selectează prioritățile, observă atent ce nevoi și doleanțe au cei dragi și abia apoi oferă-ți sprijinul. Însă, în ceea ce privește trebuințele casei, sfătuiește-te cu membrii familiei.

ADVERTISING

Scorpion

Relaționarea cu ceilalți este tensionată. Din cauza mentalităților diferite, foarte ușor se pot isca unele conflicte pe termen lung. Ferește-te de discuții ample și lasă-i pe ceilalți să vorbească mai mult.

Există și varianta ca un parteneriat vechi să se destrame. Lasă lucrurile să-și urmeze cursul firesc. Ai încredere că Universul îți va trimite în loc alte relații și posibilități de asociere în afaceri mult mai potrivite ție în această etapă de viață.

Atmosfera astrală a lunii MAI 2021: Noi etape unice

Săgetător

Se conturează multe treburi de făcut, indiferent că stai acasă sau te afli la serviciu. Însă minunat este că s-ar putea să câștigi bani, bunuri sau favoruri de pe urma eforturilor depuse. Totul este să-ți dozezi eforturile și să te ocupi de priorități.

Sănătatea este vunerabila. De evitat, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale! Odihna, alimentația potrivită și o plimbare în aer liber te ajută mult.

Capricorn

Din cauza unor discuții nefinalizate sau unor acțiuni reprobabile, foarte ușor pot apărea discuții aprinse cu persoana iubita sau copiii. Este bine să asculți ce au de spus cei dragi vizavi de nemulțumirile lor. Îns, ferește-te de a te grăbi să le îndeplineșți rapid orice moft.

Există deocamdată o vulnerabilitate sufletească, astfel îți poți permite doar dialogurile sau acțiunile ușoare. Farmecul tău și puterea de convingere, folosește-le din plin pentru a rezolva orice diferend.

Vărsător

Casa și familia sunt preocupările tale de astăzi. Organizează activități gopodaresti, antrenându-i și pe cei dragi în ceea ce dorești să faci. Chiar dacă unii se vor opune ideilor tale, până la urmă te vor urma întocmai.

Totuși, este bine să te sfătuiești cu membrii familiei și să ții cont și de nevoile sau doleanțele lor. În a doua parte a zilei, plănuiește reuniuni familiale și bucură-te de o șuetă cu cei dragi. Susținerea acestor persoane îți aduce liniște și sfaturi utile.

Mesajul Ingerilor pentru luna MAI 2021. E momentul să ne revizuim viața

Pești

Ești foarte serios, atât în gânduri, vorbe, cât și în fapte. Poate fi dificil pentru ceilalți să-ți urmarească logică ideilor și să dialogheze cu tine. De aceea, ar fi bine să-ți modelezi comunicarea, în funcție de interlocutor și de situație.

Prietenii și persoanele care te susțin în planurile tale profesionale îți pot oferi sfaturi bune. Ascultă-i cu răbdare și, pe cât posibil, reține sau notează informațiile primite astăzi. Îți vor fi de mare folos!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇