Horoscop zilnic: 10 februarie

Horoscop zilnic: 10 februarie

Berbec

Relațiile parteneriale pot cunoaște astăzi turnuri deosebite. Pot avea loc discuții furtunoase în care să se pună punctul pe i. Axa tu-ceilalți este tensionată, fapt pentru care bine este să fii prudent și să discerni pe îndelete fiecare cuvânt adresat altora. Unde este cazul rupe definitiv o relație nepotrivită sau o colaborare care nu te mai reprezintă.

Taur

Se pare că eșTi foarte implicat în treburile de la serviciu. Totuși, chiar dacă ai multe și mărunte de făcut în sfera profesională, bine ar fi să îți dozezi eforturile. Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism, însă folosește doar remedii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale generale. Este o perioadă în care trebuie să te bazezi doar pe forțele tale.

Atmosfera astrală a lunii FEBRUARIE 2023: Optimism, curaj, rezolvări!

Gemeni

Cheful de distracții te însoțește întreaga zi. Relațiile cu persoana iubită sunt tensionate, existând riscul unor despărțiri definitive. Cei care au copii vor gusta din plin conflictul dintre generații, însă atât părinții, cât și copiii vor ieși mai îmbogățiți sufletește din astfel de situații. Spre seară adună-i pe cei dragi la o petrecere surpriză.

ADVERTISING

Rac

Casa și familia sunt predominantele zilei. O discuție cu un membru al familiei te poate pune pe gânduri, însă nu toate informațiile primite te vizează pe tine. Recomandabil este să fii prudent în tot ce ține de neam și locuință, pentru că factorul surpriză este prezent. Se pot face ușor curăţenii generale, reparații curente sau reamenajări interioare.

Oracolscop 6 - 12 februarie 2023

Leu

Ziua este favorabilă relațiilor cei apropiați. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia îți pot fi de folos, de aceea, fii deschis și acceptă-i în jurul tău. Există varianta să te despărți de unele persoane care ți-au fost apropiate până nu demult, însă poate că este un moment propice de a te debarasa de persoanele inoportune. Spre seară bucură-te de compania celor dragi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Capitolul financiar este tema zilei. Poți primi cadouri, recompense sau vești legate de salarizarea de la un loc de muncă. Sunt momente bune de a-ți verifica balanța de venituri și cheltuieli și de a-ți revizui planurile financiare. Evită cheltuielile nefondate sau speculațiile financiare. Stările tale de spirit sunt fluctuante, iar eforturile fizice ar trebui dozate atent.

Horoscopul săptămânii 6 – 12 februarie

Balanța

Este o zi excelentă pentru odihnă, meditații în locuri sfinte și dialog interior. Astrele te sfătuiesc să fii cât mai retras și să te gândești pe îndelete la noi planuri de acțiune. Gândurile tale zboară către locul de muncă și colegi. Plimbă-te în aer liber, vorbește mai mult cu cei dragi și ai încredere că lucrurile se vor desfășura în favoarea ta.

ADVERTISING

Scorpion

Ziua este favorabilă reorganizării programului cotidian. Privește atent la felul în care îți desfăşori treburile personale și activitatea profesională. Poți schimba multe și mărunte, astfel încât să devii mai eficient și să obții maximum de rezultate cu eforturi minime. Rezervă momente și pentru odihnă și plimbări în aer liber.

O planetă de răni. RĂDĂCINI

Săgetător

Prietenii și protectorii te înconjoară astăzi cu mult drag. Chiar dacă se pot ivi neînțelegeri sau discuții aprinse, și din aceste situații poți obține sfaturi și informații utile. Pe de altă parte, este posibil să renunți la unii prietenii mai vechi. Discerne cu atenție pe cine mai păstrezi în preajma ta. Recomandabil este să nu îți divulgi planurile decât membrilor familiei.

Capricorn

Preocuparea ta este domeniul socio-profesional. Chiar dacă abia mijesc zorii unui nou început, tu ești cu gândurile la schimbările ce ar putea interveni în acest sens. Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit dacă te grăbești să te apuci de lucru. În a doua parte a zilei se întrezăresc reuniuni cu prietenii. Posibil să pleci într-o excursie.

Vărsător

Pentru ține pot veni vești din străinătate sau legate de studii. Dorința de a lua contact cu alte culturi și cu oameni din ținuturi îndepărtate este la cote înalte. Îți sunt favorizate activitățile culturale și dialogurile pe teme spirituale, ele fiind un bun  prilej de a-ți îmbogăți filozofia de viață. Energia vitală fluctuează destul de mult.

Pești

Chestiunile financiare legate de banii și bunurile comune cu alții sunt la ordinea zilei. Sunt momente bune pentru alcătuirea unui bilanț financiar și pentru creionarea unor noi planuri de acțiune vizavi de îmbunătățirea venitului. Pe de altă parte, sunt posibile discuții legate de o moștenire sau de un partaj. Evita speculațiile de orice fel!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇