Horoscop zilnic: 1 martie

Horoscop zilnic: 1 martie

Berbec

Luna traversează astăzi sectorul zodiacal al Vărsătorului, trimițându-ți energie în zona prietenilor și a anturajului. Manifești o fire originală, nonconformistă și îți place să te anturezi cu oameni de aceeași factură, receptivi la stimuli, entuziaști și deschiși către nou. Ai putea fi nevoit să faci față unor cheltuieli neprevăzute, generate poate de achitarea unor taxe, amenzi sau penalități.

Taur

Luna în Vărsător își revarsă influența asupra carierei tale și asupra prestigiului social. Găsești soluții dintre cele mai ingenioase la provocările venite din sfera muncii. Preferi să ți se dea mâna liberă, să fii tu cel care da tonul sau direcția și nu tolerezi foarte bine autoritatea sau limitările. Nu ești un partener profesional prea lejer, dar îți recomand să rămâi în zona diplomației.

Horoscopul săptămânii 28 februarie – 6 martie

Gemeni

În ceea ce te privește, Luna în Vărsător se proiectează în zona studiilor superioare și a principiilor de viață. Ești foarte deschis către alte culturi, religii sau filosofii și probabil socializezi mai mult cu oamenii ieșiți din tiparele obișnuite. Raporturile cu colegii de muncă sau cu subordonații sunt destul de încordate, revizuiește-ți atitudinea și fii cât mai conciliant.

Rac

Ție Luna în Vărsător îți activează zona transformării și a regenerării. Dispui de o intuiție fantastică, foarte vie, care te îmbie să pășești către noi orizonturi fizice sau spirituale. Dispui de multă fantezie când vine vorba despre călătorii îndepărtate și ai putea petrece weekend-ul în deplasare, în compania persoanei iubite, deși poate se lasă mai greu dusă de acasă.

Atmosfera astrală a lunii MARTIE 2022: Evenimente care au loc o dată în viață!

ADVERTISING

Leu

Tu ai de gestionat influențele Lunii din Vărsător în zona relațiilor și a parteneriatelor. Cauți compania oamenilor deosebiți, care au ceva de spus sau de împărtășit astfel încât lumea să devină un loc mai bun. Ai putea fi destul de idealist, devenind vulnerabil la contactul cu realitatea și poate chiar ușor de rănit. Nu lua în nume de rău încercările familiei de a te tempera.

Fecioara

Luna în Vărsător se proiectează, în cazul tău, în zona muncii și a modului în care te administrezi. Probabil programul acestei zile nu încetează să te ia prin surprindere. Relaxează-te și nu te opune mersului firesc al lucrurilor, oricât de surprinzător și provocator ar putea fi pentru tine. Șefii sunt destul de optimișți, au încredere în tine și te pot motiva când situația o cere.

Oracolscop 28 februarie – 6 martie 2022

Balanță

Ție Luna în Vărsător îți activează zona iubirii. Ești foarte creativ, inspirat și original în declarațiile de iubire pe care le faci astăzi. Adori libertatea și reacționezi vehement la orice formă de control sau îngrădire. Evită orice risc sau speculație financiară, fii cumpătat în gestionarea banilor și alege soluțiile de economisire cu bătaie pe termen lung și în condiții de siguranță.

ADVERTISING

Scorpion

În cazul tău, energia Lunii în Vărsător este proiectată în zona familiei și a domiciliului. Relațiile cu familia stau astăzi sub semnul imprevizibilului sau ai putea fi luat prin surprindere de o reparație, în cadrul spațiului în care locuiești, ce te-ar putea prinde total nepregătit. Mobilizează-te, primește sprijinul persoanei iubite și nu te lasă afectat de lucruri mărunte.

Horoscopul lunii martie 2022

Săgetător

Tu resimți tranzitul Lunii prin Vărsător în zona gândirii, a comunicării și a relației cu frații. Ești destul de conservator în ceea ce privește modul în care îți exprimi ideile și poți fi tentat să dai sfaturi de viață fraților. Ai tendința de a te proiecta în viitor, de a anticipa mersul lucrurilor și ai putea fi destul de pesimist. Partenerul de viață poate găsi mijloace pentru a-ți descreți fruntea.

Capricorn

Pe tine tranzitul Lunii prin Vărsător te stimulează în zona talentelor, a calităților, dar și a banilor proveniți din muncă proprie. Ai putea simți că apartenența ta la un anumit grup sau organizație îți consumă multe resurse, conducându-te spre epuizare. Analizează cu atenție naturalețea participării tale la evenimente și nu ezita să rupi legăturile care nu îți aduc valoare.

Evadări fără sfârșit

ADVERTISING

Vărsător

În cursul acestei zile, Luna traversează semnul tău zodiacal, accentuandu-ți firea umanitară, originală, progresistă. Ești foarte creativ și spontan în comunicarea simțirilor tale, iar persoana iubita poate fi plăcut surprinsă de buna ta dispoziție. La serviciu, raporturile cu șefii nu sunt prea grozave, te poți simți supraîncărcat și poate chiar limitat în a te exprimă pe ține însuți.

Pești

Pe tine tranzitul Lunii prin Vărsător te îndeamnă să te abandonezi în neant, să îți aloci timp pentru  reculegere și apropiere de divinitate. Dacă aveai planuri de călătorie în străinătate, ele se pot reconfigura subit, nefiindu-ți foarte ușor să accepți aceste evenimente. Unele cursuri de specializare, aprofundare sau de limbil străine poți simți că avansează sub așteptările tale.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇