Horoscop de weekend: 9 - 10 ianuarie

Horoscop de weekend: 9 - 10 ianuarie

Berbec

Finalul acestei săptămâni aduce chestiuni financiare comune cu partenerul de viață și colaboratorii profesionali. Poți gestiona foarte bine segmentul banilor și bunurilor comune, iar ideile tale vor fi luate în considerare.

Rezervă momente și pentru odihnă și detașare de forfota cotidiană. Ai nevoie de compania celor dragi și de o nouă filozofie de viață.

Taur

Sâmbătă sunt posibile neplăceri în relația cu partenerul de viață sau în relațiile profesionale. Ești foarte implicat în activitatea de la serviciu și ai pretenția, deși nu ești conștient de asta, ca și ceilalți să procedeze la fel ca tine.

Fii mai înțelegător și profită de zilele libere ale weekendului pentru a te odihni și detașa de cotidian. Duminică vor interveni aspecte financiare comune cu alții.

Marte în Taur, 7 ianuarie- 3 martie 2021. Pentru ce merită să lupți?

Gemeni

Sănătatea este vulnerabilă, de aceea, îngrijește-te mai mult în acest weekend.

Pe de altă parte, te preocupă treburile de rutină atât cele de la serviciu, cât și cele domestice. Recomandabil este să nu depui eforturi mari. Duminică te vei simți mai bine.

Relațiile parteneriale îți dau bătăi de cap, dar nu pune la suflet. Segmentul acesta de viață este greu de abordat deocamdată, de aceea, fii prudent la aceste persoane și nu te baza pe ele.

Rac

Sâmbătă, ecoul sărbătorilor de iarnă te predispune la nostalgie, dar și la realizarea unor planuri pentru viitoarele ocazii de distracții. Însă ce te va ține pe loc are legătură cu veniturile de care dispui deocamdată.

Duminică se recomandă odihnă. Organsimul va resimiti oboseală, existând posibilitatea ca afecțiunile vechi să-ți creeze neplăceri. Cineva din anturajul apropiat îți va da veșți bune.

Atmosfera astrală a lunii IANUARIE 2021: Începuturi promițătoare!

ADVERTISING

Leu

Sâmbătă este potrivită treburilor gospodăreșți și dialogurilor cu membrii familiei. Sunt momente excelente pentru a trasa planuri domestice, alături de cei dragi.

Duminică se întrezăresc situații tensionate cu persoana iubita sau copiii. Fii prudent, deoarece se pot reitera discuții mai vechi pe teme comune, cum ar fi petrecerea timpului liber împreună, cheltuielile pentru distracții sau pentru hobby-uri.

Fecioara

Finalul acestei săptămâni îți aduce în atenție relațiile familiale. Este posibil să mergi în vizită la rude sau aceste persoane să vină la tine. Oricum, discuțiile vor fi intense pe teme patrimoniale sau pe moșteniri.

Segmentul financiar este accentuat pentru tine în perioada pe care o traversăm. Se recomandă prudență, discreție în vorbe și fapte, dar mai ales atenție la ce îți spun ceilalți.

Horoscopul lunii ianuarie 2021

Balanță

Tensiunile dintre tine și ceilalți persistă și în aceste zile de weekend. Pe de o parte, este vorba despre banii și cheltuielile care trebuie făcute pentru traiul zilnic.

Pe de altă parte, însă, personalitatea ta este în continuă transformare, fiind dificil să-ți între cineva în voie. Relaxează-te, lasă deoparte grijile și evită implicarea în treburile celorlalți. Dumincă ți-ar prinde bine o conversație cu cineva apropiat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Scorpion

Stările tale de spirit sunt schimbătoare și, de aici, relațiile cu ceilalți sunt tensionate și pline de neprevăzut. Este foarte adevărat că în sufletul tău este un vulcan care stă să erupă la cel mai mic stimul exterior, însă depinde numai de tine cum gestionezi toată această energie astrală care te înconjoară.

Duminică va fi nevoie să faci câteva cumpărături. Hoinărește prin locurile dragi sufletului tău, dar evită aglomerațiile.

Horoscopul anului 2021

Anul Bivolului de Metal. Când începe anul nou chinezesc și ce ne așteaptă

Săgetător

Sâmbătă ești retras, iar aura de mister care te înconjoară va atrage mulți admiratori în preajma ta. Ai grijă de sănătate! De asemenea, ar trebui să ții cont și de neplăcerile existente în sfera profesională, mai ales că zilele acestea poți afla soluții salavatoare în acest sens.

Duminică, nivelul energiei vitale va crește mult, așa încât ar fi bine să ieși în aer liber sau la o plimbare prin locurile preferate.

ADVERTISING

Capricorn

Întâlnirile cu prietenii și protectorii vor fi temele principale ale acestui weekend. La prima vedere ești încântat de aceste personaje și de sfaturile lor. Însă ar trebui să te bazezi mai mult pe forțele tale și să selectezi atent tot ce-ți vine din partea altora.

Poți primi oferte deosebite de participare la acțiuni colective, de aderare la idealuri mărețe sau tu să-ți doreșți să te implici în activități de ajutorare umanitară.

Venus în Capricorn, 8 ianuarie- 1 februarie 2021. Nu, nu mai "merge și așa"!

Vărsător

Sunt posibile întâlniri și dialoguri cu șefii sau cu persoane cu funcții înalte, oficiale. În funcție de cum te prezinți, cum și ce anume vorbeșți, poți atrage atenția și susținerea unei persoane influențe în mediul socio-profesional în care activezi.

Într-un mod foarte interesant există șanse să ți se mărească veniturile obținute din munca defășurată la un serviciu sau chiar să primeșți o oferta nouă de colaborare.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 ianuarie

Pești

Foarte tensionată este axa relațiilor profesionale. Zilele acestea sunt posibile discuții legate de banii și bunurile folosite și administrate în comun cu alții. Fii prudent, deoarece ai tendința vizibilă de a respinge tot ce vine din partea altora.

Vin și lucruri deosebite către tine: propuneri bune de colaborare sau cheltuieli comune cu alții de care să beneficiezi foarte bine și tu.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇