Horoscop de weekend: 7 - 8 noiembrie

Horoscop de weekend: 7 - 8 noiembrie

Berbec

Iti este dor de vremurile adolescenței la finalul acestei săptămâni. Ai nevoie de multă iubire, însă astrele au alte planuri pentru tine, deocamdată. Selectează relațiile din preajma ta, mai ales cele care te implică afectiv. Iubește-te mai mult, folosește-ți talentele creative și bucură-te de tot și toate. Duminică te poate necăji sanatatea, în special afecțiunile vechi, însă sunt momente pasagere.

Taur

Weekend-ul acesta ai spor în treburile casnice. Este nevoie să te ocupi pe îndelete de curațenii generale, reparații sau de achiziționarea unor bunuri patrimoniale. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate. Fii prudent în dialogurile cu aceștia și ascultă-le punctele de vedere. Cei dragi chiar au nevoie de ajutorul tău material și spiritual.

Pesimism, lehamite, frustrare? De la ce ne-am luat zilele astea!

Gemeni

La sfârșitul acestei săptămâni s-ar putea să călătorești pe distanțe scurte. Fie că mergi la rude sau la prieteni, ai mare grijă la drum. Mentalul îți este încordat și cu greu îți poti aduna gândurile și vorbele. Evită discursurile lungi, deciziile sau semnarea documentelor importante. Duminică, sufletul tău se va simți cel mai bine acasă, printre cei dragi.

Rac

Sâmbătă se întrezăresc cheltuieli necesare traiului zilnic. Însă, totodată, cum cheltuieșți ceva bani, o altă sumă îți vine înapoi. Este o perioadă cu destul de multe restricții vizavi de câștigurile tale din munca proprie, în schimb ai noroc și deschidere la banii și bunurile altora. Bine ar fi să faci economii și să cheltuieșți strictul necesar. Protejează-ți serios sănătatea!

Lilith în Taur (21 octombrie – 18 iulie 2021). Supraviețuire sau întruparea imposibilului?

ADVERTISING

Leu

Finalul acestei săptămâni îți aduce stări interioare contradictorii. Ba ai chef ieși în lume și să-i ajuți pe toți, ba ești supărat pe toată lumea. Controlează-ți reacțiile, dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de treburile tale. Starea de mers în gol este temporară, așa încât evită deciziile majore, semnarea documentelor sau consultațiile medicale. Strălucești în anturaj și ar trebui să te bucuri de asta.

Fecioara

Weekend-ul acesta ar fi bine te odihnești mult. Sunt zile favorabile plimbărilor în aer liber și meditației profunde asupra evenimentelor din viața ta. Se pot accentua afecțiunile legate de aparatul circulator, în special de inimă. Totuși, pe cât posibil, evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Somnul, dieta și gândirea pozitivă pot face minuni.

Mesajul îngerilor pentru luna noiemnbrie 2020: Transformare spirituală

ADVERTISING

Balanță

Zilele weekend-ului îți aduc în preajmă prietenii. Relațiile cu aceștia sunt tensionate și cu greu se poate ajunge la un consens. Ar fi bine te îndepărtezi de unele persoane care te susțin doar în aparență. Urmează-ți visurile, iar dacă deocamdată ești singur, ai încredere la momentul potrivit, Universul îți va trimite tot ajutorul necesar. Adoptă o dietă de sezon și odihnește-te mult.

Scorpion

Sâmbătă sunt posibile altercații cu un șef sau cu reprezentanții unei instituții oficiale. Fii prudent și vorbește strict, direct și la obiect. Evită declarațiile și deciziile majore. Imaginea ta publică și statutul social sunt puse sub lupă. Duminică bucură-te de compania celor dragi. Sunt momente favorabile schimbului de idei. Tine cont și de părerea și nevoile membrilor familiei!

Săgetător

Sfârșitul acestei săptămâni îți aduce informații legate de străinătate sau de studii pe termen lung. Unele sunt alarmante, altele nesemnificative, dar câteva contează. Poate fi vorba de staționarea unui proiect care implică parteneri străini sau deplasări în străinătate. Duminică, contextul astral îți pregătește o ieșire în lume. Foarte ușor ți se poate strica imaginea în ochii celorlalți.

ADVERTISING

Capricorn

Sâmbătă ar fi bine te ocupi de bugetul familiei. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute, fie pe taxe, facturi, impozite restante de multă vreme, fie pe datorii ale partenerului de viață sau de afaceri. Fii prudent și evită asocierile sau investițiile de orice fel. Energia vitală este scazută și ar trebui să îți dozezi eforturile. După-amiezele weekend-ului rezervă-le pentru activități culturale.

Vărsător

Finalul acestei săptămâni îți aduce în atenție relațiile parteneriale. Tensiunile persistă de multă vreme în acest sector de viață și vor mai persista. Ar fi bine să te retragi din unele colaborări care îți sunt prea împovăratoare. De reținut poate fi vorba și despre un divorț. Duminică, gândurile iți vor zbura către banii și bunurile pe care le deții în comun cu alții.

Pești

Sâmbătă se pare îți vei continua activitatea profesională. Cu greu te desprinzi de climatul de la locul de muncă, chiar dacă condițiile sunt dificile, iar activitățile parcă nu se mai termină și le faci doar tu singur. Dozează-ți eforturile, pentru organismul este obosit. Afecțiunile legate de sistemul circulator predomină. Odihnă, relaxare, detașare de cotidian!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇