Horoscop de weekend: 6 - 7 martie

Horoscop de weekend: 6 - 7 martie

Berbec

Finalul acestei săptămâni aduce multă zarvă în preajma ta. Posibil să fii solicitat la serviciu, să rezolvi chestiuni importante sau chiar să preiei sarcinile restante ale unor colegi.

Fii prudent și limitează-te la atât cât poți face, deoarece există riscul să primești sancțiuni serioase din partea șefilor sau ai unor reprezentanți oficiali. Pe de altă parte, aranjează-ți programul astfel încât să petreci timp suficient și cu membrii familiei.

Marte în Gemeni, 4 martie- 23 aprilie 2021. Tineri, neliniștiți și cu dor de ducă

Taur

Zilele acestea sunt potrivite activităților intelectuale, planificării unor călătorii îndepărtate, dar și dialogurilor elevate cu cei dragi.

Multe lucruri interesante poți afla prin diverse mijloace de comunicare. Cele care-ți vor atrage în mod special atenția vor fi cele utile îmbunătățirii sănătății sau poziției tale în domeniul profesional. Deschide-ți mentalul pentru a primi noi concepții, noi filozofii de viață și gândește-te să aplici în rutina ta zilnică ce consideri potrivit ție.

Gemeni

Finalul acestei săptămâni îți aduce momente bune pentru a te ocupa de bugetul de venituri și cheltuieli, alături de rude sau de colaboratori. Se pare că vei primi sprijin material substanțial din partea acestor persoane, cel puțin cât să-ți rezolvi cheltuielile cotidiene urgente.

Este o perioadă în care ai gusturi fine în materie de obiecte, servicii personale sau cadouri pentru alții. Privește dincolo de perdeaua planului fizic și găsește însemnătatea fiecărui gest sau vorbă a celorlalți.

TOATE planetele în mișcare directă! Eveniment rar, o undă verde din Cer
ADVERTISING

Rac

Privește atent la relațiile cu ceilalți. Posibil să descoperi multe neconcordanțe între ceea ce îți dorești tu și ceea ce-ți oferă aceștia. Ar fi bine să te gândești pe îndelete și să renunți la situațiile, colaborările, parteneriatele în care te simți prea puțin valorificat sau în care ceilalți și-au înșelat în mod repetat așteptările.

Ai încredere că astfel se face loc în viață ta pentru colaborări și relații noi. Membrii familiei te susțin necondiționat.

Leu

În zilele acestui weekend îți vei urma rutina obișnuită. Exista varianta să te ocupi de chestiuni profesionale, dar și acasă, în plan personal, ai multe și mărunte de făcut.

Selectează-ți prioritățile, deoarece oboseala își va spune cuvântul. Se pot accentua unele neplăceri specifice sistemului uro-genital. Rezervă-ți momente și pentru relaxare, odihnă, dietă. Cineva din anturajul apropiat îți vă oferi sfaturi și informații prețioase din varii domenii ale vieții cotidiene.

Oracolscop 1 – 7 martie 2021
ADVERTISING

Fecioară

Pentru că în plan profesional este multă agitație și tot soiul de răfuieli, la sfârșitul acestei săptămâni ar fi bine să te detașezi serios de toate acestea și să te bucuri de compania celor dragi.

Nemulțumirile tale provin din temele deja cunoscute: bani și activitate profesională intensă. Totuși, ai destule persoane în preajma ta, bine intenționate care, pe de o parte, te pot susține moral, te pot sfătui de bine, iar pe de altă parte te pot distra copios.

Balanță

La sfârșitul acestei săptămâni, cel mai bine te vei simți acasă, printre membrii familiei. Pe de o parte, ai spor în rezolvarea treburilor domestice și a chestiunilor ce țin de patrimoniu sau rude.

Însă, pe de altă parte, îndatoririle din segmentul profesional s-ar putea să îți răpească timpul și placerea de a fii alături de cei dragi. Depinde numai de tine să-ți gestionezi corespunzător treburile. Ai grijă și de sănătatea și liniștea ta sufletească!

Mesajul îngerilor pentru luna MARTIE 2021

ADVERTISING

Scorpion

Multe dispute se vor isca în preajma ta cu prietenii sau rudele apropiate. Pornind de la filozofii personale de viață, poate chiar de la un subiect banal vei ajunge să-ți schimbi părerea vizavi de unii apropiați.

Ar fi bine să fii prudent și să te implici detașat în orice fel de discuție. Acceptă și alte opinii și rămâi alături de cei care-și deschid sufletul față de tine. Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente. Odihnește-te mai mult!

Săgetător

Zilele acestea se întrezăresc cheltuieli importante, fie pentru tine personal, fie pentru a rezolva nevoile cuiva drag. Fii prudent, deoarece există riscul să te implici în investiții nefolositoare. Veniturile tale sunt fluctuante deocamdată, însă discret ți se deschid variante minunate de câștig în colaborare cu alții.

Relațiile cu ceilalți sunt tensionate. Orientează-ți eforturile spre a cultiva armonia și respectul în orice situație ivită.

Horoscopul lunii martie 2021

Capricorn

În acest weekend se pare că ești pus pe fapte mari. Ai șanse minunate de a privi în ansamblu relațiile și situațiile în care ești implicat sau intenționezi să te implici. Sunt vizate mai mult cele din planul profesional și secundar cele personale.

Totuși, acordă atenție egală ambelor segmente de viață. Chiar sunt zile bune pentru a-ți stabil clar obiective parteneriale pe termen lung și pentru a-ți alege oameni de nădejde care să ți se alăture în proiecte deosebite.

Vărsător

La acest sfârșit de săptămână, retrage-te într-un loc liniștit și gândește-te atent la situațiile și relațiile în care ești implicat. Sunt detalii, mai ales în segmentul profesional, care ți se vor revela pe cai neobișnuite și de care înțelept ar fi să ții cont.

Cei dragi poate ar dori să împărtășească cu tine diverse chestiuni cotidiene, însă este dificil să te concentrezi asupra celor spuse sau demonstrate de ei. Odihnește-te și îngrijește-ți sănătatea!

Horoscopul anului 2021

Pești

Te poți bucura de prieteni, de compania oricui. Lasă grijile deoparte, deschide-ți sincer sufletul și acceptă faptul că evenimentele și relațiile din viața ta se pot petrece și altfel. Pentru că îți este accentuat cheful de distracții, ba chiar visezi la o iubire nouă și deosebită, este posibil ca prietenii sau susținătorii din domeniul profesional să-ți facă tot soiul de reproșuri.

Există pericolul să cheltuiești prea mult pe mofturile celorlalți sau chiar să te împrumuți pe termen lung.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇