Horoscop de weekend: 5 - 6 decembrie

Horoscop de weekend: 5 - 6 decembrie

Berbec

Dacă sâmbătă se anunțau întâlniri amoroase și cu persoane interesate de aceleași hobby-uri, persoana iubită sau copiii ar putea fi nemulțumiți de atitudinea ta, însă vei depăși totul cu bine.

Duminică sosesc idei și vești interesante legate de sfera profesională. Este vorba despre multă muncă și pe termen lung, dar și plata va fi pe măsura eforturilor depuse. Rezervă momente și pentru odihnă și lectură.

Taur

Finalul acestei săptămâni este favorabil treburilor casnice și întâlnirilor cu cei dragi. Ocupă-te de curățenii generale, de reparații curente și alcătuiește planuri noi vizavi de casă și nevoile locative.

Membrii familiei îți sunt alături și îți vor susține financiar ideile sau dorințele. Duminică ai putea fi nemulțumit din cauza persoanei iubite sau a copiilor, dar fii deschis dialogurilor. Relaxează-te mai mult!

Atmosfera astrală DECEMBRIE 2020: Zorii unei noi Lumi

Gemeni

Sâmbătă ești mai mult pe drumuri. Fie pleci în scop profesional, fie mergi în vizită la rude și prieteni, temele zilei sunt fi mișcarea și schimbul de informații. Totuși, fii prudent și nu pleca urechea la tot ce auzi și mai ales evită discuțiile contradictorii.

Duminică ar fi bine stai acasă. Sunt momente favorabile treburilor casnice și dialogurilor cu membrii familiei.

ADVERTISING

Rac

Este bine ca sâmbătă te ocupi de cumpărăturile necesare traiului zilnic. Poți primi cadouri, favoruri sau o sumă de bani din munca desfășurată la serviciu. Sunt valori minore, însă suficiente cât -ți încânte sufletul.

Duminică ori pleci într-o mică excursie, ori te apuci de studii și cercetări. Sunt momente bune pentru a-ți vizita rudele și prietenii.

7/16 Vibrația numerologică a lunii decembrie 2020. Legământul lui Dumnezeu

Leu

Prima parte a zilei de sâmbătă îți aduce optimism și putere de muncă. Mergi la un salon de înfrumusețare, la o sală de gimnastică ușoară sau începe o dietă.

Duminică, atenția îți va fi reținută de bani și implicațiile lor. La un studiu atent vizavi de câștigurile tale dintr-un loc de muncă ai putea constata că balanța muncă-plată înclină spre foarte multă muncă.

Fecioară

Sâmbătă ești greu de observat prin peisajul cotidian. Sunt momente favorabile pentru singurătate, introspecție și dialog interior. Bine ar fi te plimbi în aer liber, meditezi în locuri sfinte sau pur și simplu să lenevești în voie.

Duminică îți va reveni pofta de viață și cheful de a te amesteca în tot și toate. Planifică-ți activitățile pentru săptămâna care urmează.

ADVERTISING

Balanță

Sâmbătă este o zi favorabilă întâlnirilor și dialogurilor cu prietenii. Poți afla lucruri interesante legate de temele sociale întâlnite în viață cotidiană. Evită dialogurile frivole și contradictorii!

Duminică, sufletul tău are nevoie de retragere din forfota cotidiană. Sunt momente bune pentru a-ți revizui planurile de viitor și pentru a te gândi pe îndelete la relațiile tale.

Eclipsele finalului de an 2020 epic. Pregătiri pentru o Nouă Eră

Scorpion

Sâmbătă se anunță întâlniri mondene cu oameni importanți. Este posibil ai o discuție cu un şef pe tema banilor câștigați din activitatea ta desfășurată la locul de muncă. Îți vor crește veniturile, dar și munca va fi mai multă.

Duminica este favorabilă întâlnirilor și dialogurilor cu prietenii. Un protector important îți poate oferi sfaturi deosebite legate de segmentul profesional.

ADVERTISING

Săgetător

În acest weekend, vrei-nu vrei, lumina reflectoarelor vă fi ațintită asupra ta. Sunt favorabile ieșirile în lume și întâlnirile cu persoane importante.

Prezintă-te cuviincios, fii prudent în vorbe și fapte, deoarece imaginea ta va fi discutată mult și bine. Totodată îți poți îmbunătăți și consolida statutul social. Evită cumpărăturile extravagante și investițiile!

Horoscopul lunii decembrie 2020

Capricorn

Dimineața zilei de sâmbătă este favorabilă achitării facturilor, taxelor sau datoriilor de orice fel. Veniturile tale sunt fluctuante, însă te vei descurca onorabil în toate situațiile legate de bani și implicațiile lor.

Duminică îndreaptă-ți atenția către activități culturale. Vizionează o piesă de teatru, ascultă un concert de muzică sau participă la întâlniri pe teme spirituale.

Vărsător

Dimineața zilei de sâmbătă este favorabilă dialogurilor parteneriale. Se pot lămuri situații vechi, care ți-au adus bătăi de cap în ultimul timp. Fii prudent și ține cont de sfaturile și doleanțele celor dragi.

Duminică este o zi în care gândurile îți vor zbura la bani. Verifică-ți bugetul, situația facturilor sau datoriilor și trasează-ți noi planuri de viitor.

Pești

Se pare sâmbătă îți vei continua munca de la serviciu. De reținut doar prima parte a zilei este favorabilă activităților intelectuale și relațiilor colegiale. Sănătatea este vulnerabilă, așa încât dozează-ți eforturile.

Duminică va trebui îți îndrepți atenția către partenerul de viață sau către proiectele și colaborările în care ești implicat alături de alții.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇