Horoscop de weekend: 31 octombrie - 1 noiembrie

Horoscop de weekend: 31 octombrie - 1 noiembrie

Berbec

Acest weekend este favorabil cumpărăturilor necesare traiului zilnic. Bani se pareai din salariul de la serviciu, chiar dacă puțini și în salturi. Energia vitală este fluctuantă și de aici relațiile cu ceilalți îți pot crea neplăceri. Nu pune la suflet totul și bucură-te de împrejurări. Îți este favorizată și trasarea unor planuri profesionale care să-ți mărească veniturile în viitorul apropiat.

Luna plină în Taur, 31 octombrie 2020: Surprize, surprize …

Taur

La finalul acestei săptămâni ai toane greu de suportat de către cei din jur. Tendința de a te implica în viața altora fară să ceri voie te poate duce la singurătate și critici aspre. Ocupă-te mai mult de tine și relaxază-te la un salon de înfrumusețare sau la o sala de gimnastică. Duminică, te vei simți mai bine, dar nu forța nota.

Gemeni

La finalul acestei săptămâni se recomandă retragere din forfota vieții cotidiene și momente de singurătate. Organismul îți va da semne de oboseală, de aceea fii prudent. Folosește remedii naturiste, odihnește-te suficient și evită pe cât posibil tratamentele alopate. Duminică te vei simți mai bine, iar compania celor dragi îți va prinde bine. Mentalul îți este bulversat și cu greu poți comunica cu ceilalți.

Venus în Balanță (28 octombrie – 21 noiembrie). Drumul spre pace trece prin război

Rac

Ești solicitat de către prieteni în acest weekend, însă acțiunile întreprinse alături de aceștia se pot dovedi o pierdere de vreme. Canalizează-ți energia către treburile și proiectele tale personale. Se pare că unele relații socio-profesionale se vor dizolva definitiv în aceste zile, fie din cauza pretențiilor altora de la tine, pretenții care depășesc limita personală adimisă, fie pur și simplu nu mai rezonezi cu acele persoane.

ADVERTISING

Leu

Sâmbătă ești chemat la rampă de către evenimente sociale care mai de care mai zgomotoase. Însă, mai mult zgomotul este de ele. Fii prudent cum te prezinți în lume și evită discuțiile frivole. Duminică se conturează întâlniri și dialoguri deosebite cu prietenii. Îți vor reamini de visele și iluziile tinereții care au rămas nealterate undeva în fundalul vieții tale.

Auto-abuzul - Toate suferinţele noastre apar din cauza faptului că nu vrem  să vedem

Fecioară

Finalul acestei săptămâni îți aduce noutăți despre cunoștințele din străinătate. Sunt momente pasagere, așa încât subiectele dezbătute sâmbătă sunt mai mult pentru antrenament vocal. Duminică s-ar putea fii invitat la un eveniment cu multă lume. Mentalul îți este destul de confuz și de aici comunicarea foarte îngreunată. Răbdare și prudență în toate!

Balanță

Sâmbătă s-ar putea îți faci griji legate de bani. Recomandabil este îți achiți mai întâi facturile și datoriile de orice fel. Sunt momente care evidențiază starea bunurilor patrimoniale comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Surprizele pot fi de proporții mai ales în ceea ce privește administrea și folosirea comună a acestora. Duminică ar fi bine să te odihnești.

ADVERTISING

Scorpion

Relațiile parteneriale te solicită destul de mult în acest weekend. Sunt posibile altercații, nemulțumiri, dar mai devreme sau mai tărziu vei ieși la liman învingător. Țintești departe, ai aspirații deosebite, însă teama de a fi înțeles incorect de către ceilalți este destul de mare. Detașează-te de toate și urmează-ți visele cu dăruire și curaj. Duminică, gândurile tale vor zbura către bani.

Săgetător

Finalul săptămânii anunță activități de rutină fie la serviciu, fie acasă. Recomandabil este îți dozezi eforturile, pentru sănătatea este foarte vulnerabilă. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Odihna, hrana sănătoasă, plimbările în aer liber sunt suficiente pentru a-ți întreține sănătatea. Noutăți profesionale inedite.

Capricorn

Finalul acestei săptămâni este potrivit pentru distracții. Stările tale de spirit fluctuează mult, însă hotăraște-te în timp util dacă vrei îți petreci zilele weekend-ului singur sau în compania celor dragi. suprizele dinspre segmentul amoros pot fi de mari proporții, de aceea fii prudent, fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii.

ADVERTISING

Vărsător

La treburile gospodărești ai mult spor în zilele weekend-ului. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, însă le poți depăși cu puțin efort și bunavoință. Sunt posibile neplăceri în spațiul locativ sau legat de unele bunuri materiale. Se recomandă prudență și verificarea tuturor bunurilor din casă. Este binevenită întocmirea unui plan de îmbunătăire a condițiilor de locuit.

Pești

Se parela finalul acesta de săptămână ai de făcut mai multe drumuri scurte. Poate fi vorba despre cumpărături în mai multe etape sau vizite la cunoștințele apropiate. S-ar putea afli informații alarmante legate de cineva drag, dar mai întăi verifică sursa acestora și abia apoi vezi ce ai de făcut. Duminică, odihnește-te alături de cei dragi, însă rezervă momente și pentru lectură.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇