Horoscop de weekend: 27 - 28 noiembrie

Horoscop de weekend: 27 - 28 noiembrie

Berbec

Sâmbăta ai mult de lucru, atât acasă, cât și pentru locul de muncă. Este bine să-ți selectezi prioritățile, întrucât organismul poate da semne de oboseală. Pe de altă parte, s-ar putea să mergi la controale medicale. Sunt momente pasagere, iar odihna, alimentația potrivită și compania oamenilor dragi îți sunt de mare folos. Duminică se întrezăresc reuniuni cu multă lume. Fii prudent și acordă suficientă atenție partenerului de viață.

Atmosfera astrală a lunii DECEMBRIE 2021: dinamică, fascinantă, plină de neprevăzut!

Taur

Sunt zile bune pentru a petrece alături de persoana iubită și de copii. Chiar dacă vor apărea și ceva neplăceri, tocmai acelea vor fi farmecul situațiilor în care vei fi implicat. Doar de tine depinde armonia în orice tip de relație. Acum ești creativ, dornic de distracții și aventuri, însă se pare că dispui și de suficiente resurse financiare pentru a îndeplini mofturile celor dragi. Totuși ai grijă să cheltuiești cu măsură.

Gemeni

Sfârșitul acestei săptămâni este potrivit activităților gospodărești. Posibil să-ți planifici întâlniri cu prietenii, ieșiri în oraș, însă recomandabil este să ai grija mai întăi de casă și familie. La prima vedere ar părea că membrii familiei îți strică planurile personale. Dar, la o a doua vedere, vei constata că de fapt ei vin în întâmpinarea a ceea ce îți dorești tu. Fii răbdător, diplomat și ajută-i pe cei dragi cu tot ce poți.

DAR de 2021. Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 19 decembrie 2021 (online)

ADVERTISING

Rac

Sâmbătă se întrezăresc întâlniri și dialoguri cu neamurile și cu prietenii apropiați. Poți afla informații utile în mod special în domeniul profesional în care activezi. Totuși, avalanșa de discuții din preajmă te poate obosi mult. Alege-ți vorbele cu grijă și nu îți divulga planurile de viitor. În mod special ai acces la informații deosebite, care vin spre tine prin căi neobișnuite. Duminică, casa și familia te vor acapara în totalitate.

Leu

Sâmbătă este o zi potrivită cheltuielilor necesare traiului zilnic. Însă, pot apărea și cheltuieli pentru a chefui alături de prieteni sau pentru a ajuta pe cineva drag. Minunat este că ai suficienți bani cât să te achiți onorabil de toate. Pe de altă parte este posibil să afli noutăți despre salarizarea ta de la un loc de muncă. Fii prudent și nu te avânta în cheltuieli extravagante, chiar dacă unii îți promit ajutor material necondiționat.

Oracolscop 22 – 28 noiembrie 2021

ADVERTISING

Fecioară

Sâmbătă ar fi bine să-ți trasezi planuri noi de viitor. În primul rând, reevaluează-ți situația din domeniul socio-profesional și gândește-te la măsuri de îmbunătățire sau de schimbare totală, dacă este cazul. Totul depinde numai de tine, iar acum sunt momente excelente pentru a întoarce lucrurile în favoarea ta. Duminică îți vin informații deosebite legate de bani sau bunuri obținute din activitatea profesională pe care o desfășori.

Balanță

Sunt zile bune pentru introspecție, meditație în locuri sfinte și detașare de cotidian. Îți sunt favorizate legăturile cu domeniile spirituale și înțelegerea lucrurilor dincolo de aparențe. Folosește energia acestor zile și bucură-te de natură, de o carte bună sau de un film de Oscar. Niscai afecțiuni vechi te pot răscoli, însă remediile bunicii fac minuni dacă le iei în considerare. Duminică stai de vorbă cu prietenii. Au multe să-ți spună!

ADVERTISING

Scorpion

Zilele acestea se recomandă întâlniri cu prietenii și plimbări prin locurile dragi. Posibil să te necăjești din cauza vorbelor cuiva drag, însă ești subiectiv. Ferește-te de a formula concluzii sau de a vorbi prea mult. Ești sensibil la modul general deocamdată și ai putea avea senzația că tot și toate îți sunt potrivnice. Insă, tu ești de fapt acela care trebuie să-și revizuiască felul de se raporta la lumea înconjuratoare. Ai mai multă încredere în tine!

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 noiembrie 2021

Săgetător

Se pare că vei participa la întâlniri cu multă lume, întâlniri la care rolul principal îți revine în totalitate. Cei dragi te susțin, însă tu ar trebui să-ți alegi vorble și gesturile cu grijă. Unii te vor aplauda, însă alții vor avea de obiectat. Mai ales dacă este vorba despre o reuniune profesională, șefii îți pot pune bețe în roate. Folosește-ți diplomația și farmecul înnăscute! Astfel vei depăși orice neplăcere mai mult sau mai puțin premeditată.

Capricorn

La finalul acestei săptămâni sunt momente deosebite pentru rafinare sufletească și dialoguri interesante cu oameni importanți. Posibil să participi la cursuri de weekend, la care vei afla lucruri noi. De asemenea, poți lua legătura cu persoane străine sau măcar să te gândești la călătorii îndepărtate. Lasă grijile deoparte și materialismul cotidian! Vizionarea unei piese de teatru sau lecturarea unei cărți bune îți sunt de mare folos.

Vărsător

Sâmbătă este rost de cheltuieli comune cu alții. Fie va trebui să achiți facturi restante, să lămurești chestiuni financiare împreună cu rudele sau partenerul de viață, fie este nevoie să iei legătura cu instituții financiare pentru a obține informații. Dispui de suficienți bani pentru a-ți rezolva treburile stringente, însă mai puțin pentru distracții. Duminică, relaxează-te la un spectacol de teatru, o expoziție de artă sau stai la taifas cu cineva drag.

Pești

Finalul acestei săptămâni este potrivit activităților comune cu partenerul de viață. Chiar dacă este posibil să fii solicitat de rude sau de colegii de serviciu, tu aranjează-ți programul astfel încât să petreci mai mult timp cu partenerul de viață. Duminică ar fi bine să discuți cu cei dragi bugetul disponibil pentru următoarele patru săptămâni. Se întrezăresc cheltuieli importante. Ferește-te de investiții hazardate!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇