Horoscop de weekend: 26 - 27 iunie

Horoscop de weekend: 26 - 27 iunie

Berbec

Zilele acestui weekend îți aduc multă lume în preajmă. Mai ales în segmentul profesional se pare că va trebui să fii prezent, să te implici în dezbateri, să relaționezi cu șefii și colegii. Se recomandă prudență, deoarece izul conflictului pândește în umbră.

Pe de altă parte, acasă, alături de familie și rude, s-ar putea să fie nevoie să participi la diverse reuniuni importante. Bunăvoința și răbdarea te vor ajuta să depășești totul cu bine.

Taur

Există o mare dorință de a te apropia de cele sfinte la finalul acestei săptămâni. Îți sunt favorizate călătoriile spirituale și relațiile cu oameni erudiți. De asemenea, ai șanse deosebite de a plănui călătorii în străinătate sau parcurgerea unor programe de instruire personală și profesională.

Orice alegi să faci, vei observa că totul îți va bucura sufletul și îți va îmbogăți paleta educațională. Antrenează-i și pe cei dragi în activitățile tale, în funcție de nevoile sau dorințele lor.

Horoscopul săptămânii 21 – 27 iunie

Gemeni

Energia astrală de la sfârșitul acestei săptămâni te va ajuta să-ți remodelezi personalitatea și sistemul de valori. La prima vedere, vei fi ocupat de aspectele materiale și financiare comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii.

Însă, dincolo de aparențe, evenimentele în care ești implicat te vor face să te gândești bine cum vei aborda, de acum încolo, totul. Deocamdată, adună informații și lasă deciziile majore pentru următoarele zile.

ADVERTISING

Rac

Relațiile parteneriale stau sub semnul unor începuturi deosebite. Pe de o parte, ai șanse să te desprinzi de relații și colaborări care și-au epuizat experiențele pentru tine. Fii prudent, pentru că există riscul demarării unor conflicte pe termen lung.

Însă, pe de altă parte, se conturează alte relații de colaborare, de parteneriat, care îți vor aduce beneficii la momentul potrivit. Evită să te implici emoțional în treburile altora și ocupă-te mai mult de tine.

MARTE în LEU, 11 iunie – 29 iulie. Tensiuni care grăbesc schimbarea

Leu

Munca și sănătatea sunt două subiecte care îți vor da bătăi de cap zilele acestea. Dozează-ți eforturile, aranjează-ți programul de viață, astfel încât să alternezi orele de muncă cu cele de odihnă și evită discuțiile colegiale.

Pe de altă parte, ai șanse bune de a începe terapii deosebite sau o activitate profesională cu totul nouă. Deocamdată adună informații și sfătuiește-te cu cei dragi. Marja de eroare este mare în tot ce întreprinzi, de aceea, fii prudent.

ADVERTISING

Fecioară

Finalul acestei săptămâni îți aduce în preajmă copiii și persoana iubită. Gândește-te să la oferi surprize plăcute, organizând, în secret, excursii în locuri deosebite sau activități recreative amuzante.

Totuși, este posibil să ți se răspundă zgomotos la planurile tale de divertisment. Ascultă ce ți se spune și modifică programul în funcție de nevoile sau dorințele celor dragi. Emotivitatea este accentuată, de aceea, nu pune la suflet tot ce se spune sau petrece în aceste zile.

Atmosfera astrală a lunii IUNIE 2021: O perioadă de mare forță

Balanță

Familia, casa, rudele te vor solicita mult și bine în zilele acestui weekend. Se deschide o etapă nouă în sectorul domestic, așa încât fii prudent și planifică totul pe îndelete. Posibil să apară discuții aprinse cu membrii familiei, pe teme gospodărești sau, pur și simplu, de la principii de viață diferite.

Disciplinează-ți gândurile, pentru că există riscul să iei decizii greșite sau să spui vorbe nepotrivite. Lasă grijile deoparte și bucură-te de ambianța familială!

ADVERTISING

Scorpion

Sunt zile bune pentru a socializa cu persoanele din anturajul apropiat. Plăcerea de a comunica cu toată lumea este la cote mari, însă îți poate aduce multe neplăceri.

Înțelept ar fi să vorbești strictul necesar și să eviți a te hazarda în discuții care depășesc sfera ta de cunoaștere. Pe de altă parte, este posibil să călătorești pe distanțe scurte fie în vizită la rude și prieteni, fie se ivește pe neașteptate o călătorie în interes de serviciu.

Săgetător

Sfârșitul acestei săptămâni îți aduce informații prețioase legate de variante noi de câștig din muncă desfășurată în domeniul profesional. Tendința perioadei pe care o traversăm este de a cheltui nesăbuit, de aceea, fii prudent.

Dialogurile cu persoanele de încredere de la serviciu sunt favorabile lucrului în echipă și câștigului satisfăcător pentru toți cei implicați. Bine este să fii discret, să asculți ce spun ceilalți și să joci cinstit.

Capricorn

Sunt momente excelente pentru demararea unor planuri noi de viață. Schimbă-ți înfățișarea, stilul de viață, relațiile, tot ce crezi că ai nevoie pentru a te bucura de viață și pentru a atinge alte orizonturi.

În tot ce întreprinzi, bazează-te mai mult pe tine, dar fară să-i lezezi în vreun fel pe ceilalți. Comunicarea este deficitară, așa încât alege-ți cu grijă vorbele. În serile acestui weekend, răsfață-te alături de prieteni, hoinărind prin locurile dragi.

Vărsător

Ți-ar prinde bine să te odihnești, să te desprinzi de forfota cotidiană și să te înconjori doar de persoanele dragi și de încredere. Tentația de a continua activitatea profesională îți aduce neplăceri serioase și pe termen lung.

Există conflicte ascunse la serviciu, însă deocamdată nu le poți desluși. Bine este să te ocupi strict de îndatoririle tale, să te ferești de discuții tainice și să iei aminte la informațiile care vin spre tine, prin căi neconvenționale.

Pești

Ai șanse să-ți alcătuiești proiecte mărețe alături de prieteni și de persoanele care te sprijină în domeniul socio-profesional. Se deschide o etapa nouă în care vei putea lega relații noi, de bună calitate și pe termen lung.

Însă este posibil să apară discuții aprinse, din cauza opiniilor divergente pe teme diverse. Evită să vorbești prea mult și mai ales să îți expui observațiile și planurile personale. Acordă atenție și persoanei iubite sau copiilor.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇