Horoscopul săptămânii 21 - 27 iunie

Horoscopul săptămânii 21 - 27 iunie

Berbec

Mantia divină te înconjoară, oferindu-ți o aură misterioasă şi fermecătoare în același timp. Capitolul financiar începe să se îmbunătăţească, atât cât să-ți dea încredere în viitor. Se vor ivi binevoitori care să te sprijine în a-ți mări bugetul de venituri. Apar ceva cheltuieli, dar rezonabile. În zilele de 23 și de 24 iunie ești preocupat de filozofie, domenii spirituale sau de călătorii, studii și cercetări. Plimbările în locuri deosebite, meditaţia în locuri sfinte sau lecturarea unei cărţi deosebite ar fi cele mai indicate. Weekend-ul te invită la activități sociale. Se conturează un final în domeniul socio-profesional în care activezi plus reconfigurări în relațiile cu șefii și autoritățile. Prudență și discernământ!

Atmosfera astrală a lunii IUNIE 2021: O perioadă de mare forță

Taur

Relaţiile parteneriale, domeniile oculte, moştenirile, elevarea spirituală, un adevărat amalgam de stări şi evenimente, caracterizează această săptămână. Dorinţa de a-ți înfrumuseţa şi rafina trupul şi sufletul, devine o preocupare majoră. În zilele de 23 și de 24 iunie sunt posibile activităţi legate de chestiuni financiare, cu accent pe banii proveniţi de la alţii. Cheltuieli diverse, dar ai suficienți bani pentru toate. Însă, vor exista momente în care te vei desprinde, aparent, de planul fizic, orientându-te către orizonturi spirituale. În privința relațiilor cu străinătatea se conturează un final. De asemenea, unele secvențe de învățare fie le abandonezi, fie îți vor solicita eforturile și mai mult. Weekend-ul este potrivit activităților recreative.

Gemeni

Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu, dar și acasă în plan personal ai treburi restante ce nu trebuie neglijate. Organizează-ți timpul și resursele, astfel încât să rezolvi totul cu bine. Fii prudent și în privința sănătății, pentru că se vor evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Pe 23 și pe 24 iunie intervin aspecte parteneriale. Sunt posibile discuții aprinse cu partenerul de viață sau colaboratorii. Evită provocările celorlalți! Sunt momente pasagere ușor de rezolvat prin dialog constructiv. A doua parte a săptămânii aduce cheltuieli comune cu alții, fie pe facturi, taxe, moșteniri, fie pe activități distractive. Se finalizează unele aspecte finnciare, fiind probabil vorba despre datorii, credite, moșteniri, însă intră în discuție și relațiile cu instituțiile financiare. La finalul săptămânii ,de mare folos îți vor fi activitățile culturale și schimbul de informații cu alții.

MARTE în LEU, 11 iunie – 29 iulie. Tensiuni care grăbesc schimbarea

Rac

Se pare că orice altceva apare în jurul tău, gândurile îți vor fi îndreptate către aventuri, distracţii şi iubiri în primele zile ale săptămânii. Tipic naturii tale schimbătoare te plictisești repede de tot şi treci la un alt subiect. Noroc că astrele veghează atent asupra ta şi îți mai temperează elanul, chiar dacă nu-ți prea convine acest lucru. Pe 23 și pe 24 iunie, stările tale sufleteşti fluctuează destul de mult, recomandabilă fiind retragerea din cotidian şi meditaţia atentă la tot ce se petrece în jurul tău. Ai multe de făcut la serviciu, aspect care te va obosi. Alege prioritățile și evită escaladarea conflictelor. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că ai nevoie și de odihnă, și de îngrijiri de specialitate. Final clar în relațiile parteneriale, fie că este vorba despre un cuplu, fie că este vorba despre o colaborare profesională.

ADVERTISING

Leu

La începutul săptămânii ești preocupat cu treburile casnice. De asemenea, este rost și de dialoguri cu membrii familiei și cu neamurile. Predomină aspectele legate de patrimoniu, moșteniri, problemele celor dragi. Pe 23 și pe 24 iunie ai chef de distracţii, aventuri sau te gândești la persoana iubită și la copii. Se evidențiază nemulțumirile referitoare la cei dragi, însă depinde numai de tine să gestionezi corect aceste aspecte. Rezervă momente pentru recreere și niscai distracții. La serviciu se conturează un final, fie prin rezolvarea unor sarcini de lucru deosebite, fie prin schimbarea condițiilor de muncă. Există și varianta să abandonezi un loc de muncă și să te orientezi spre un altul, însă este nevoie de prudență și de sfaturi de specialitate. Sănătatea este vulnerabilă și bine ar fi să te îngrijești corespunzător. Sfârșitul săptămânii aduce provocări parteneriale.

Fecioara

Întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente în primele zile ale săptămânii. Este bine să-ți selectezi informațiile aflate și unele întâlniri, pentru că te vor obosi mult și pe deasupra sunt inutile. Ar fi bine să te desprinzi de unii care doar profită de pe urma ta. Zilele de 23 și de 24 iunie aduc treburi gospodărești și dialoguri importante cu membrii familiei. Se pot lămuri aspecte patrimoniale, care implică cheltuieli comune. Posibil să fii nemulțumit fie de ambientul domestic, fie de mersul relațiilor cu membrii familiei. Detașează-te și privește partea plină a paharului. Cu siguranță există aspecte bune și loc de îmbunătățiri. Relațiile sentimentale ajung la un final nu prea clar. Este vremea potrivită să te desprinzi din relațiile toxice și să te pui mai mult în adevărata valoare personală pe care o ai. Sfârșitul săptămânii este favorabil distracțiilor.

Mesajul Ingerilor pentru luna IUNIE 2021. Ocazii magice
ADVERTISING

Balanță

Săptămâna debutează cu preocupări legate de bani. Capitolul financiar începe să primească raze astrale minunate, dar discrete. O mână nevăzută te ajută, liniştindu-ți sufletul şi ameliorându-ți puţin situaţia financiară. Sunt posibile moşteniri sau veşti legate de acestea. Pe 23 şi pe 24 iunie ar fi nevoie să faci drumuri scurte sau să te întâlnești cu persoanele din anturajul apropiat. Vorbește puțin despre tine și despre slăbiciunile tale. Unii te pot înțelege greșit. Acasă, în familie, se petrec lucruri importante, fie că este vorba despre amenajări interioare, reparații, vânzări-achiziționări de bunuri patrimoniale, fie că este vorba despre membrii familiei și de neamuri. Se încheie un capitol, iar ecoul celor petrecute în aceste zile va răsuna multă vreme în sufletul tău. Sfârșitul săptămânii este favorabil odihnei și dialogurilor cu cei dragi.

Scorpion

Începi săptămâna cu chef de viaţă, dornic de a rezolva treburile restante și de a fi în mijlocul celorlalţi. Relaţiile primesc raze astrale minunate, astfel că teatrul va fi la el acasă. Pe 23 şi pe 24 iunie sunt posibile cadouri sau recompense băneşti. Oricum chestiunile financiare vor fi la ordinea zilei. Fii prudent la cheltuieli! Relațiile cu anturajul apropiat se vor reconfigura. Astfel, te vei desprinde unii și te vei apropia de alții. Însă, ar fi bine, ca deocamdată, în aceste zile, să păstrezi o distanță clară față de toată lumea. Privește la fiecare relație și situație în care ești implicat și abia apoi decide și acționează în consecință. Finalul săptămânii îți aduce întâlniri, dialoguri cu persoane interesante, însă sunt probabile și excursii sau mici călătorii. Ține cont de conflictele mocnite, ascunse: îți pot submina atât sănătatea cât şi imaginea socială!

ADVERTISING

Săgetător

Stările sufleteşti tensionate persistă în primele zile ale săptămânii. Sunt fondate, dar totul se poate depăşi cu răbdare şi discernământ. Fiind foarte sensibil la mediul înconjurător, binevenite ar fi plimbările în aer liber sau meditaţia în locuri sfinte. Pe 23 şi pe 24 iunie te vei simți mai bine, revenind la starea ta caracteristică de vervă și distracție. În următoarele zile, chestiunile financiare predomină. Poți primi cadouri, recompense băneşti, oricum lucruri care te bucură mult. Însă, în privința câștigurilor obținute din munca proprie se conturează un final nu prea clar. Fie primești salariul, o primă, un bonus binemeritat, fie este vorba despre pierderea locului de muncă și chiar de retragere definitivă din câmpul muncii. Fii prudent în toate situațiile referitoare la bani și bunuri personale, dar și la situația ta profesională care poate lua turnuri nebănuite.

Capricorn

Prietenii şi prietenia capătă noi valenţe pentru tine, începând cu această săptămână. Cu toate că astrele nu-ți dau încă frâu liber la acest capitol, raze minunate şi binevenite îmbunătăţesc mult situaţia. Ar fi bine, totuși, să te desprinzi de persoanele care te necăjesc prea mult. Pe 23 şi pe 24 iunie se pot ivi situaţii dinamice la locul de muncă. Este vorba în principal de activarea unor conflicte mocnite, atât între colegi, cât și între subalterni. Ține cont de ceea ce se petrece în câmpul muncii și acționează în consecință. Sănătatea este vulnerabilă întreaga săptămână, astfel că este bne să-ți dozezi eforturile și să abordezi altfel munca și implicațiile ei. La finalul săptămânii sunt momente favorabile înnoirii pe toate planurile. Trasează noi direcții personale și profesionale. Sănătatea este vulnerabilă întreaga săptămână, bine fiind să-ți dozezi eforturile și să te îngrijești corespunzător.

Vărsător

În primul rând cariera şi imaginea ta în societate sunt temele principale din primele zile ale săptămânii. Este bine să observi punctele tari și pe cele slabe ale acestor sectoare de viață și să trasezi un plan de îmbunătățire. Numai tu ești artizanul vieții tale, astfel că acum este momentul să preiei frâiele a tot ce dorești să schimbi. Zilele de 23 și de 24 iunie îți aduc în preajmă prieteni, dar și susținătorii din segmentul profesional. Schimbul de amabilități și informații este binevenit pentru toată lumea. Finalul săptămânii este potrivit odihnei și plilmbărilor ușoare în aer liber. Sunt momente bune pentru a te gândi pe îndelete la situațiile și relațiile în care ești implicat. Desprinde-te de cei care doar profită de pe urma ta! Trasează noi planuri de viață și ocupă-te mai mult de tine și de nevoile tale actuale.

Pești

Recomandabil este să-ți faci planuri pentru călătorii și excursii la începutul săptămânii. Personalitatea ta sclipeşte, iar comunicarea primeşte raze minunate, ajutându-te să vorbești cu multă artă. A viziona o piesă de teatru, un film bun sau o vizită la o galerie de artă ar fi activităţi potrivite. Apar de asemenea și vești legate de străinătate, fie că este vorba despre studii la instituții străine sau despre afaceri și colaborări cu parteneri străini. Pe 23 şi pe 24 iunie ești preocupat de carieră şi de imaginea publică. Câteva neplăceri, dar sunt cunoscute și ușor de rezolvat cu puțin efort și bunăvoință. Relațiile cu șefii și autoritățile sunt distorsionate, de aceea fii prudent. Weekend-ul îți aduce discuţii și întâlniri interesante cu prietenii, în care factorul sufletesc este la cote înalte. Odihnește-te și nu pleca urechea la toate informațiile vehiculate în preajma ta!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇