Horoscop de weekend: 23 - 24 octombrie

Horoscop de weekend: 23 - 24 octombrie

Berbec

Ar fi minunat să faci excursii, vizite la rude și prieteni, dar și să studiezi sau să înveți lucruri noi. Farmecul tău, entuzisamul de care dai dovadă îți va atrage admiratori, dar și persoane care vor dori să te contrazică. Recomandabil este să-ți alegi cuvintele cu grijă, să vorbești puțin, direct și la obiect. Ferește-te să dai sfaturi sau să-ți etalezi cunoștințele într-un anumit domeniu. Gândirea și comunicarea sunt vulnerabile și astfel poți gafa ușor.

Horoscopul săptămânii 18 – 24 octombrie

Taur

Pe căi mai puțin convenționale se pare că ți se vor rotunji veniturile la sfârșitul acestei săptămâni. Fii prudent și evită câștigurile din surse puțin cunoscute, dar și investițiile pe termen lung. Pe de altă parte vei fi tentat să cheltuiești, ceea ce nu se recomandă. Veniturile tale obținute din munca desfășurată la serviciu sunt nesatisfăcătoare deocamdată, de aceea ispitele financiare își vor face apariția când te aștepți mai puțin.

Gemeni

Zilele acestui weekend sunt potrivite schimbării pe toate planurile vieții tale. Astfel ai putea renunța ușor la relații, situații, obiceiuri, concepții și planuri de viață care nu îți mai sunt de folos. Provocările venite din partea prietenilor, admiratorilor sau colegilor din segmentul profesional te vor face să iei măsurile necesare pentru a-ți atinge scopurile și altfel decât ai făcut-o până cum. Ai răbdare, gândește-te pe îndelete și în taină la planuri noi.

COMUNICARE Și EXPRESIE de SINE. Program de antrenament cu Nicoleta Svârlefus, 10 noiembrie – 8 decembrie

ADVERTISING

Rac

Ar fi minunat să te detașezi de forfota cotidiană, să lași deoparte grijile și pur și simplu să te ocupi numai de banalități. Energia vitală este fluctuantă și de aici sănătatea este deficitară. Evită munca în exces, discuțiile ample și luarea deciziilor importante! Odihna, meditațiile în locuri sfinte, plimbările în aer liber îți sunt de mare folos. Se pare că vei fi solicitat dinspre segmentul profesional, de aceea fii prudent.

Leu

Sunt zile bune pentru dialoguri cu prietenii și cu persoanele care te pot susține în plan socio-profesional. Totul este să ai răbdare, să asculți ce îți spun alții și să fii deschis la schimbări pe toate planurile. Posibil să reiei unele subiecte vechi, legate de profesia ta sau de locul de muncă actual. Ferește-te de a oferi detalii despre cum plănuiești tu să îți reorganizezi viața și relațiile. Bucură-te și de ieșiri banale, la o plimbare prin locurile preferate.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 24 octombrie 2021

ADVERTISING

Fecioară

Ești înconjurat de multă lume, fie că te afli acasă, printre rude, fie că te afli la serviciu. Ceilalți vor fi atenți la vorbele și gesturile tale, reușind să observe fiecare amănunt. Evită excesele de orice fel și fii tu însuți! Provocările sunt multiple, când te aștepți mai puțin și mai ales de la cine te aștepți mai puțin. Aspecte neplăcute de discutat vor fi legate de bani și bunuri comune cu alții. Unii doresc doar să profite de pe urma agoniselii tale.

Balanță

În acest weekend te poți bucura din plin de lecturi deosebite, expoziții de artă sau de vizitarea unor târguri de sezon. Dorința de rafinare sufletească, de abordare a unor filozofii de viață complet noi este mare și ai șanse minunate de a o îndeplini. Niscai obstacole poți întâmpina dinspre partenerul de viață. Chiar și îndatoririle profesionale te pot solicita destul de mult. Însă, cu puțin efort și bunavoință vei reuși să îți urmezi programul dorit.

Oracolscop 18 – 24 octombrie 2021

ADVERTISING

Scorpion

Finalul acestei săptămâni îți aduce cheltuieli importante. Poate fi vorba atât despre cheltuieli comune cu neamurile, partenerul de viață, cât și cheltuieli profesionale. Se conturează variante noi de câștig prin activitatea desfășurată la locul de muncă. Selectează-ți prioritățile și cheltuiește strictul necesar. Pe de altă parte, rezervă-ți momente liniștite în care să meditezi la situațiile în care ești implicat. Vei descoperi multe lucruri interesante!

Săgetător

Privește atent la relațiile parteneriale în care ești implicat. Sunt zile bune pentru a aduna argumente pro și contra, atât pentru relația de cuplu, cât și pentru relațiile profesionale. În mod special, relațiile profesionale îți creează neplăceri deocamdată. De aceea fii prudent și acționează în consecință. Dacă observi că o relație sau o colaborare funcționează defectuos sau te solicită prea mult renunță fară resentimente. Însă, distrează-te alături de cei dragi!

Capricorn

Se pare că dorești să te implici în multe activități, chiar dacă este weekend. Atât acasă, în familie, cât și la serviciu ești foarte solicitat de către ceilalți. Chiar dacă ai toate intențiile bune de a le rezolva pe toate, temperează-ți elanul și selectează-ți prioritățile. Organsimul este obosit, având nevoie de odihnă, dietă ușoară și aer curat. Se pot accentua afecțiunile sistemului circulator. Evită excesele de orice fel!

Vărsător

La finalul acestei săptămâni este bine să te ocupi de cei dragi, dar să-ți rezervi momente și pentru un hobby. Disciplinează-ți gândurile, pentru că tendința de a vorbi mult, mai ales despre subiecte puțin cunoscute, îți poate crea neplăceri pe termen lung cu persoanele din anturajul apropiat. Bine ar fi să ieși în lume alături de cei dragi, să le accepți părerile și la nevoie să îți oferi ajutorul necondiționat. Chiar te poți îndrăgosti de cine nu te aștepți.

Pești

Sunt zile minunate pentru a le petrece alături de familie și de rude. Treburile gospodărești le poți desfășura mai ușor și mai ales poți primi sprijinul celor dragi. Neplăceri pot apărea de la bugetul disponibil pentru cheltuieli. Se pare că toată lumea așteaptă să investești numai tu în spațiul locativ, în achitarea facturilor sau datoriilor comune. Este o perioadă în care foarte ușor pot apărea destabilizări financiare din varii motive.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇