Horoscop de weekend: 22 - 23 aprilie

Horoscop de weekend: 22 - 23 aprilie

Berbec

La finalul acestei saptamani se întrezăresc cheltuieli. Chiar dacă toată lumea este liniștită, acasă, izul sărbătorilor de moment pare să te ocolească. Sunt posibile aflarea unor informații prețioase referitoare la salarizare, dar și la condiții de muncă probabile într-un viitor apropiat. Relaxează-te, evită suprasolicitarea nervoasă și fii alături de cei dragi prin discuții amuzante și cu informații utile tuturor. Este vremea marilor schimbări și bine ar fi să vii în întâmpinarea lor.

Taur

Ai putea considera sfârșitul acestei săptămâni ca pe o sărbătoare personală, ce emrită petrecută alături de cei dragi. Sunt momente bune pentru a-ți regândi planurile de viață, relațiile și felul în care să te raportezi la evenimentele înconjuratoare. Gândește-te ce anume ai dorit să realizezi și nu ai avut curaj sau posibilități până acum. Depășește falsele bariere construite cu grijă de propria-ți persoană cu mult timp în urmă.

Gemeni

Odihnește-te la finalul acestei săptămâni și lasă grijile deoparte. Se pot evidenția oboseală, afecțiuni vechi sau pur și simplu gândurile neliniștitoare năvălesc în mintea ta când te aștepți mai puțin. Starea de bine îți este oferită de faptul că ești susținut material și moral de cei dragi sau de gândul că ai ceva economii puse bine, cu multă atenție de tine. Lecturează cărți sfinte, tăifăsuiește cu cineva de încredere și visează cu ochii deschiși.

Mercur retrograd în Taur, 21 Aprilie - 15 Mai 2023. Împământare, domiciliu, recalibrare și reconstrucție asupra vieții și a Pământului

ADVERTISING

Rac

De bun augur sunt la finalul acestei săptămâni, dialogurile cu prietenii și colegii de serviciu. Lasă-te purtat de discuții banale, amuzante, bucură-te de o glumă bună sau de realizările personale ale cuva drag. Astfel, poți afla informații noi și utile. Posibil ca partenerul de viață sau unele rude să-ți zădărnicească planurile de socializare. Cu puțin efort și bunăvoință te vei descurca cu toată lumea. Duminica este bine să te odihnești mai mult.

Leu

Socializezi cu multă lume în zilele acestui weekend, fapt ce îți va aduce informații utile. La rândul tău vei reuși să ajuți pe mulți cu sfaturi și soluții viabile. Unii vor încerca să te destabilizeze emoțional, fie iscodindu-te prin întrebări deosebite, fie remarcându-se prin gesturi necuviincioase. Ai încredere că te vei descurca în  orice situație și cu orice personaj care dorește, mai mult sau mai puțin vizibil, să te necăjească.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Finalul acestei săptămâni îți aduce în preajmă multă lume, în special persoane din mediul profesional. Sunt posibile discuții ample pe teme vechi, care acum revin pentru reformulări sau îmbunătățiri serioase. Este bine să fii prudent și să asculți atent cele prezentate, întrucât afli informații care îți vor fi de folos multă vreme de acum încolo. Îngrijește-ți în continuare sănătatea!

Soarele intră în Taur, 20 Aprilie 2023. Putere, receptivitate, rădăcini

Balanta

Aspectele financiare necesare unor nevoi personale, de tipul studii, îmbunătățirea garderobei sau niscai analize medicale, reprezintă subiectul acestui sfârșit de săptămână. Însă, este bine să-ți achiți datoriile curente, facturi, taxe sociale și abia apoi să planifici cheltuieli pe altele. Poate fi nevoie să aloci o sumă importanta de bani și pentru un curs, un program de instruire personală sau profesională plănuit mai demult. Ai încredere ca te vei descurca cu toate cheltuielile!

ADVERTISING

Scorpion

În relațiile parteneriale intervin modificări in zilele acestui weekend. Probabil că îți schimbi deciziile privitoare la actiunile comune planuite mai demult cu partenerul de viata sau, intr-o relatie profesionala apar informații noi care răstoarnă mersul actual al unei colaborari. Este bine sa te adaptezi situatiei. Chiar daca anumite chestiuni te deranjeaza, ele sunt momentane si astfel totul se va aranja foarte bine.

De ce mediocritatea vinde mai bine decât autenticitatea?

Sagetator

Se pare ca iti vei continua activitatea profesionala la sfarsitul acestei saptamani, tinzând să neglijezi faptul ca sunt zile libere. Ar fi bine sa te relaxezi acasă, în familie. Se recomanda prudență în comunicare, întrucât sunt șanse de gâlceavă cu oricine. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea rezervă-ți momente de odihnă. Remediile naturiste, odihna, lecturarea unei cărți bune și compania celor dragi sunt excelente acum.

Capricorn

Sunt șanse să te distrezi copios la finalul acestei săptămâni, alături de persoanele dragi. Totul este să ții cont și de propunerile lor vizavi de activitățile recreative pe care le-ați putea desfășura împreuna. Evita excesele de orice fel, intrucat sanatatea este vulnerabila si se pot evidentia afectiuni mai vechi sau mai noi. Ceva neplăceri dinspre partenerul de viata sau dinspre colaboratori.

Varsator

Dorința de a fi acasă împreună cu familia sau rudele este mare și ușor de îndeplinit la sfârșitul acestei săptămâni. Este posibil ca datorita unor chestiuni financiare și patrimoniale să apară discuții aprinse cu toate lumea din jurul tău. Pe de altă parte, cineva drag poate avea nevoie de sprijinul tău moral sau material. Ingrijeste-te si pe tine, dar ai grijă și de membrii familiei! Sunt momente deosebite pentru segmentul domestic.

Pluto în Vărsător - despre inteligența artificială, restructurarea sectorului financiar și multe altele

Pesti

Weekend-ul iti aduce aproape rude si prieteni dragi. Sunt posibile discutii amuzante, dar si stabilirea unor activitati comune fie in domeniul profesional, fie in plan personal. In special persoanele apropiate vor dori să vorbească cu tine, dar fii prudent. Surprizele din partea acestora pot fi deosebite si unele chiar neplăcute. Linistea si confortul casei iti sunt cei mai buni aliați. Odihneste-te si evita să-ți divulgi intențiile.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇