Horoscop de weekend: 18 - 19 decembrie

Horoscop de weekend: 18 - 19 decembrie

Berbec

O multitudine de gânduri îți trece prin minte la finalul acestei săptămâni. Sunt accentuate tensiunile interioare, dar asta te ajută să înțelegi anumite aspecte privitoare la relațiile cu anturajul apropiat și la acțiunile comune cu acesta. De unele persoane te vei despărți definitiv pentru că nu mai corespund nevoilor tale actuale. Odihnește-te mai mult!

Taur

În acest weekend se vor petrece lucruri interesante la capitolul financiar. Poate fi vorba despre cheltuieli, despre primirea unor sume de bani, cadouri sau favoruri de la cei apropiați. Îți este favorizată lămurirea unor chestiuni financiare, care de multă vreme trenau în fundalul vieții cotidiene. Fii prudent și nu te lăsa impresionat de himerele câștigurilor ușoare!

Marte în Săgetător (13 decembrie 2021- 25 ianuarie 2022). Mai sus, mai mare, mai departe!

Gemeni

Sunt zile foarte importante, pentru că este vorba despre un final de etapă vizavi de tot ce te înconjoară. Ai șanse minunate de a te desprinde din relații și situații nepotrivite, dar și de a te orienta spre alte trasee de viață. Stările tale interioare sunt fluctuante și de aici și felul în care relaționezi cu ceilalți lasă de dorit. Controlează-ți reacțiile și odihnește-te!

ADVERTISING

Rac

Zilele acestui weekend îți aduc tendința de izolare și o mare dorință de a-ți revizui planurile de viitor. Mentalul este agitat și cu greu poți comunica cu ceilalți sau hotărî clar ce să faci mai departe. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea, îngrijește-te pe îndelete. Alimentația potrivită, muzică de relaxare și compania persoanelor dragi te ajută mult.

Leu

Contextul astral din aceste zile te impulsionează să închei un capitol important legat de prieteni și persoane care te-au sprijinit până acum în plan socio-profesional. Cu toate că este dificil de înțeles ce se petrece cu adevărat în acest segment, cel mai bine este să păstrezi o distanță sănătoasă față de aceste persoane. Pierzi unii prieteni, dar se face loc pentru alții.

Venus retrogradă în Capricorn (19 decembrie 2021 - 29 ianuarie 2022). Recuperarea puterii interioare

ADVERTISING

Fecioara

Finalul acestei săptămâni predispune la multe răzgândiri vizavi de planurile tale personale și profesionale trasate până acum. Energia astrală din aceste zile te ajută să-ți orientezi atenția mai mult spre familie, relații cu neamurile, planuri domestice care vizează îmbunătățirea condițiilor din spațiul în care locuiești. Reuniunile cu multă lume sunt disonanțe.

Balanța

În acest weekend, atenția îți va fi atrasă de relațiile cu anturajul apropiat și de activitățile comune, plănuite de multă vreme. Contextul astral din aceste zile te va ajută să-ți selectezi persoanele cărora le vei mai acorda sprijin și încredere de acum încolo. Pot intra în discuție călătoriile de orice fel și programele de instruire personală. Vorbește cât mai puțîn și controlează-ți reacțiile.

Care este semnul zodiacal care a dat cei mai mulți miliardari

ADVERTISING

Scorpion

Segmentul financiar, în speță folosirea și administrarea resurselor materiale comune cu alții, va cunoaște un final de etapă. Pentru că a început un proces de schimbare a surselor tale de venit din muncă desfășurată, se va pune punct unor situații financiare în care tu cheltuiai mai mult decât ceilalți. Se recomandă prudență și discreție!

Săgetător

Finalul acestei săptămâni va accentua relațiile parteneriale. Atât în relația de cuplu, cât și în cele profesionale de acum încolo vor interveni alți termeni și alte condiții de desfășurare. Posibil să apară finaluri neașteptate, turnuri interesante, dar al căror înțeles îl vei percepe abia peste câteva săptămâni. Evită discuțiile ample și provocările celorlalți!

Prosperitatea autentică nu este un aspect individual

Capricorn

Este bine să te odihneșți la finalul acestei săptămâni. Există multe tensiune în preajma ta, ești vulnerabil și riști să se declanșeze afecțiuni cu efecte pe termen lung. Abordează cu totul altfel munca și implicațiile ei. Sunt momente în care ar trebui să lași deoparte totul și să-ți controlezi gândurile, reacțiile și să te detașezi de tot și toate.

Vărsător

Relațiile sentimentale contra relațiile cu prietenii! Aceasta reprezintă tema acestui weekend. În plan sentimental se va întoarce o filă, fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii. Energia acestor zile îți aduce turnuri, poate chiar finaluri neașteptate și greu de înțeles.  Fii prudent și lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc. Orice final anunță un alt început.

Pești

Zilele acestea ar fi bine să le petreci acasă, alături de membrii familiei. Posibil să apară urgențe în plan profesional și să fii nevoit să lucrezi. Cumva se finalizează o etapă personală în relațiile familiale, dar există încă multe chestiuni nelămurite. Foarte accentuate sunt legăturile de familie și sprijinul celor dragi. Temperanță și bunavoință!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇