Horoscop de weekend: 15 - 16 aprilie

Horoscop de weekend: 15 - 16 aprilie

Berbec

Distracție și aventuri se conturează în zilele acestui weekend. Pe de alta parte, vor avea loc discutii importante cu persoana iubită sau copiii. Sunt momente bune pentru a clarifica nelamuriri, aplana conflicte si pentru a stabili un plan comun pentru activitati recreative, hobby-uri sau studii necesare dezvoltării tale socio-profesionale. Depinzi mult de atmosfera din mediul familial și de îndatoririle pe care le ai în gospodărie.

Taur

Finalul acestei saptamani aduce in atentie treburile gospodaresti si relatiile cu membrii familiei. Sunt posibile discutii aprinse, insa pana la urma se vor clarifica multe chestiuni care cumva au ramas nerezolvate sau neintelese fie de tine, fie de catre un membru al familei sau de catre o ruda. Fii intelegator cu toata lumea si tine cont de nevoile sau propunerile celorlalti. Adună-i pe cei dragi la o șuetă despre trecut și prezent.

Gemeni

In acest weekend se conturează dialoguri cu persoane apropiate fie din segmentul familial, fie din cel profesional. Schimb si asimilare de informatii prețioase. Sunt momente bune și pentru studiu, documentare asupra unor teme profesionale sau teme dragi sufletului tău. Dozează-ți eforturile, deoarece există riscul suprasolicitării nervoase. Posibil să fii nevoit de împrejurări să faci drumuri pe distanțe scurte, pentru a ajuta pe cineva apropiat. Prudență și discernământ!

Mercur în Taur (3 Aprilie - 11 Iunie 2023). Totul are un preț

ADVERTISING

Rac

Finalul acestei saptamani îți aduce cheltuieli pentru nevoile cotidiene. Există tendința de a te refugia în cumpărături de tipul mofturi, însă ar fi bine să te controlezi. Selectează clar ceea ce ai nevoie tu sau membrii familiei și sfătuiește-te și cu aceștia asupra investițiilor cât de mărunte. Pe de altă parte, sunt șanse de a afla informații prețioase legate de salarizare sau de un sprijin material din partea unor apropiați. Relaxează-te cu o lectură amuzantă.

Leu

Esti dornic de a rezolva treburile restante la sfarsitul acestei saptamani, numai ca emotivitatea este accentuata si este posibil sa-ți fie greu să duci labun sfârști ceea ce îți propui. Selectează prioritățile și lasă-te ajutat de cei dragi. Unii chiar te vor inconjura cu afectiune, iar alții cu interes. Vorbeste strictul necesar, fii atent si la limbajul non-verbal si nu te lasa coplesit de emotiile sau problemele celorlalti.

Relația cu banii nu e despre bani. E despre tine

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Fiind discret si retras la sfarsitul acestei saptamani, unii vor incerca sa te scoata din tăcere in moduri destul de zgomotoase. De aceea, stabileste-ti un program de activitati prioritare, care sa-i includa pe cei dragi sau pe cei carora le-ai promis demult conversatii si acum poate chiar au nevoie de sfaturile tale. Evita eforturile si luarea deciziilor personale, intrucat gandirea este deficitara. Ai nevoie de relaxare conștientă.

Balanta

Socializarea este activitatea de baza a acestui sfarsit de saptamana. Sunt posibile dialoguri oficiale cu persoane din mediul profesional, stabilirea unor activitati comune sau chiar demararea unor proiecte importante. Asculta ce spun ceilalti si urmareste-le gesturile dacă vorbești cu ei prin mijloce video electronice. Vorbeste strictul necesar si tine cont de faptul ca limbajul trupului iti completeaza vorbele. Sunt sanse de a lega prietenii deosebite pe termen mediu si lung.

ADVERTISING

Scorpion

Esti solicitat în plan profesional de către șefi și autorități, însă și în mediul familial vei fi nevoit să spui prezent în aceste weekend. Te vei evidenția prin discursuri interesante și prin soluțiile ingenioase pe care le vei oferi, cu drag, tuturor. Adevarul este ca ai forta, stralucire, vorbele tale sunt deosebite, astfel ca unii chiar vor dori sa te asculte la nesfârșit. Păstrează o limită in tot ceea ce faci.

Venus în Gemeni, 11 Aprilie – 7 Mai. Cine râde la urmă…

Sagetator

Activitatile intelectuale si cele culturale te atrag in mod special in acest weekend. Dar si planurile pentru studii, calatorii au sanse bune de a le așterne pe hartie, intr-un mod care va duce la materializarea lor în perioada potrivită. Sistemul valorilor tale morale si spirituale poate suferi modificari serioase in urma informatiilor aflate sau a lecturării unor articole si carti bine documentate. Fii prudent în vorbe și în fapte!

Capricorn

Apar castiguri fie din colaborari, fie rudele sau partenerul de viata iti ofera cadouri si favoruri consistente. Segmentul financiar este destul de instabil, astfel ca sunt binevenite economiile si cheltuielile strict necesare. Sunt momente bune pentru a discuta strategii financiare pe termen lung cu persoanele alaturi de care esti implicat in datorii sau in folosirea si administrarea unor bani si bunuri materiale. Ai grijă și de moșteniri!

Varsator

Discutiile cu partenerul de viata sau cu persoanele din mediul profesional sunt frecvente si importante la sfarsitul acestei saptamani. Vei putea lămuri detalii ale actiunilor comune, dar sunt sanse si de a trasa noi proiecte personale sau profesionale de anvergura. Totul este sa fii intelegator si sa-i lasi si pe ceilalti sa-si prezinte opiniile sau propunerile. Reconfigurarea investițiilor în urma dialogului cu cei dragi și cu partenerii de afaceri sau colaboratorii.

Pesti

Weekend-ul aduce treburi de rutină, atât acasa, cat si in segmentul profesional, dacă mergi la lucru. Ar fi bine sa-ti dozezi eforturile, intrucat organismul este obosit si s-ar putea sa fie nevoie de îngrijiri de specialitate. Cei din preajma ta te-ar sprijini foarte bine, daca le ceri politicos acest lucu. Controleaza-ti emotivitatea si ia in considerare faptul ca nu mulți sunt aceia care pot ține pasul cu tine. Relaxează-te și odihnește-te mai mult!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇