Horoscop de weekend: 12 - 13 decembrie

Horoscop de weekend: 12 - 13 decembrie

Berbec

Banii și bunurile obținute prin intermediul celorlalți sunt tema favorită a acestui weekend. Se pare că îți vor veni câștiguri serioase, dar fii prudent și cheltuiește totul cu măsură. Achită-ți taxele, facturile, datoriile de orice fel și menține o relație serioasă cu instituțiile financiare. Mentalul este bulversat și cu greu îți poți găsi cuvintele în dialogurile cu ceilalți.

Taur

Relațiile parteneriale sunt temele principale ale acestui final de săptămână. Sunt posibile altercații cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. Traversezi o perioadă în care beneficiezi de suport astral deosebit vizavi de tot ce ține de acest capitol, însă există și aspecte care au fost neglijate și ar trebui puse la punct. Analizează pe îndelete colaborările în care ești implicat.

Gemeni

Locul de muncă este favoritul tău la sfârșitul acestei săptămâni. Muncești mult, cu drag și spor, iar relațiile colegiale sunt si ele la înălțime. Atenție că șefii pot strica armonia de la serviciu, însă ar fi bine să-ți vezi de ale tale și să nu pui la suflet răbufnirile altora. Dozează-ți eforturile, pentru că organismul tău este obosit. Odihnește-te și lecturează cărți amuzante!

Conjuncția JUPITER-SATURN în Vărsător, 21 decembrie 2020. Marea Mutație, de la Pamânt la Cer

Rac

Se anunță un weekend cu petreceri și veselie. Ai chef de aventuri, însă, fii prudent deoarece cei dragi nu prea împărtășesc umorul tău. Iubirea și implicațiile unei relații apropiate te preocupă în mod special. Sunt momente bune pentru a te îndrăgosti și pentru a te gândi la urmași. Parinții Rac se vor bucura de copiii lor, chiar dacă pot exista și mici conflicte, ele sunt trecătoare.

ADVERTISING

Leu

Treburile casnice le poți face cu mare succes la sfârșitul acestei săptămâni. Totodată îți poți achiziționa obiecte decorative sau chiar te poți gândi la cumpărarea unei case noi sau a unui teren. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar cu puțin efort și bunavoință vei putea depăși totul cu bine. Ești nostalgic după evenimente plăcute desfășurate alături de cei dragi.

7/16 – vibrația numerologică a lunii decembrie. Legământul lui Dumnezeu

Fecioară

Finalul acestei săptămâni îți poate oferi călătorii pe distanțe scurte la rude sau prieteni. Sunt momente bune pentru dialoguri interesante, schimb de informații utile, dar și subiectele amuzante pot fi prin preajmă. Pentru alții vor apărea aspecte legate de instruirea personală. Fii atent la membrii familiei, pentru că în relațiile cu aceștia există controverse!

Balanță

Zilele acestea te preocupă banii și situația bugetului tău. Este vorba despre câștigurile obținute din munca desfășurată la un serviciu. Se pare ca îți vin bani, cadouri sau favoruri, așa încât ai toate motivele să te bucuri. Evită cheltuielile nefondate și pune bani deoparte. Energia vitală fluctuează mult, de aceea fii prudent si dozează-ți eforturile.

Mesajul îngerilor pentru luna Decembrie 2020

ADVERTISING

Scorpion

Ești în mare vervă la finalul acestei săptămâni. Beneficiezi de multă energie astrală, energie care ar fi bine să o canalizezi doar spre treburile tale. Sunt momente bune pentru a-ți trasa planuri noi de viață, pentru a-ți schimba conduita vizavi de tot ce te înconjoară, pentru a începe o dietă sau un program de exerciții fizice. Capitolul financiar este predispus la fluctuații.

Săgetător

Ești învăluit într-o aură misterioasă în acest weekend. Cu greu poți fi depistat în peisajul cotidian, iar ceilalți pot fi surprinși de tăcerea ta. Sunt momente favorabile pentru meditație, izolare de zgomotul vieții și dialog interior. Sănătatea este vulnerabilă pe întreg organismul, de aceea fii prudent și odihnește-te. Remediile naturiste și aerul curat te pot ajuta din plin.

Atmosfera astrală a lunii Decembrie 2020: Zorii unei noi Lumi

Capricorn

Zilele acestea sunt favorabile întâlnirilor și dialogurilor cu prietenii. Bucură-te de prezența celor dragi și ascultă cu interes ceea ce ți se spune. Ai fi tentat să ripostezi la tot ce te înconjoară, însă cu puțin efort vei reuși să-ți controlezi pornirile. Controlează-ți modul în care vorbești! Recomandabil este să eviți promisiunile si explicațiile legate de planurile tale de viitor.

ADVERTISING

Vărsător

Ochii și urechile lumii vor fi ațintite asupra ta la finalul acestei săptămâni. Ori participi la evenimente mondene, ori la întâlniri profesionale cu oameni importanți. Emotivitatea va fi accentuată, de aceea fii atent la ce spui și evită discuțiile frivole. Un șef binevoitor ți-ar putea da responsabilități noi, însă cu puțin efort vei rezolva totul cu bine.

Horoscopul lunii decembrie 2020

Pești

Weekend-ul acesta ocupă-te de spiritualiate, filozofie și de îmbogățirea bagajului informațional. Studiul istoriei lumii te poate fascina și totodată îți poate deschide gustul pentru aventură. Relațiile cu tot ce ține de străinătate sunt de bun augur și ar trebui sa profiți de asta. Dacă ai de învățat sau de pregătit un examen, acum sunt momente deosebite de a asimila mult.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇