Zuckerman, ultimul mesaj ca ambasador al SUA la București: Îi voi fi veșnic recunoscător lui Trump

Zuckerman, ultimul mesaj ca ambasador al SUA la București: Îi voi fi veșnic recunoscător lui Trump

Adrian Zuckerman a adresat în ultima sa zi în calitate de ambasador al SUA la București un mesaj în care spune că îi va fi „veșnic recunoscător” președintelui Donald Trump pentru că i-a acordat încrederea de fi reprezentantul său în România.

„Îi voi fi veșnic recunoscător Președintelui Trump pentru că mi-a acordat încrederea de a mă numi reprezentantul său și al poporului american în România. Sunt foarte mândru de ceea ce am realizat împreună, pe atâtea planuri, în puțin mai mult de un an cât am petrecut aici”, a scris, pe Facebook, Adrian Zuckerman.

ADVERTISING

Acesta susține că România este pe drumul cel bun și este sigur că țara noastră va deveni un lider al Europei.

„Am avut parte de binecuvântarea de a cunoaște mii de români din toată țara. Românii sunt oameni calzi, grijulii și muncitori, care își doresc și merită o Românie mai bună. Sunt sigur că România este pe drumul cel bun și că va deveni un lider al Europei”, a mai scris diplomatul.

Adrian Zuckerman susține că, deși miercuri este ultima lui zi în calitate de ambasador, va continua să lucreze „la consolidarea și îmbunătățirea relației strânse dintre țările noastre”.

ADVERTISING

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇