Zelenski crede că războiul se va termina când moare Putin. A dezvăluit ce-și dorește cel mai mult să facă după (Video)

Zelenski crede că războiul se va termina când moare Putin. A dezvăluit ce-și dorește cel mai mult să facă după (Video)

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a vorbit despre planurile sale de viitor, după ce războiul se va fi terminat.

În emisiunea lui Davin Letterman de pe Netflix, „My Next Guest Needs No Introduction” (Următorul meu invitat nu are nevoie de introducere – n.red.), Zelenski a fost întrebat ce are de gând să facă mai departe.

„Până când ne vom asigura victoria, voi rămâne cu siguranță președinte. Și, după aceea, nu știu. Nu pot să mă gândesc la asta acum, nu sunt pregătit.

Îmi doresc să merg la mare. Ca să fiu sincer cu tine, David, chiar vreau să merg la mare, atunci când războiul se va fi terminat. Și să beau o bere”, a răspuns Zelenski, potrivit Ukrainska Pravda.

My Next Guest with David Letterman and Volodymyr Zelenskyy | Official Clip | Netflix

Întrebat anterior când crede că se va termina războiul, președintele ucrainean a spus că atunci când Putin va muri.

ADVERTISING

Letterman i-a propus lui Zelenski următorul scenariu: „Să ne imaginăm că Putin răcește și moare sau cade de la fereastră și moare. Va continua războiul?”.

„Nu. Nu va mai fi niciun război. Regimul autoritar este cumplit, există un risc major ca totul să fie decis de o singură persoană. Așa că, atunci când acea persoană pleacă, tot mecanismul se oprește. Cam așa s-a întâmplat și cu Uniunea Sovietică. Totul s-a oprit.

Cred că, dacă el nu va mai fi acolo, va fi greu pentru ei să continue. Se vor concentra pe politicile interne, nu pe politica externă”, a răspuns Zelenski, precizând că el crede că rușii vor lupta pentru democrație când vor realiza că au ajuns complet izolați.

ADVERTISING

Episodul special din emisiunea lui Letterman a fost filmat la Kiev, într-o stație de metrou. Pe fundal se pot auzi trenurile cum trec prin stație. Mai mult, la un moment dat, interviul a fost întrerupt de sunetul alarmelor antiaeriene.

My Next Guest with David Letterman and Volodymyr Zelenskyy | Official Clip - Sirens | Netflix

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇