Razie DIICOT la traficanți care vindeau droguri în liceele din Capitală (Video) Surse: Au fost săltați și elevi cu părinții la DNA și MAE

Razie DIICOT la traficanți care vindeau droguri în liceele din Capitală (Video) Surse: Au fost săltați și elevi cu părinții la DNA și MAE

Cel puţin 20 de traficanţi de droguri sunt audiați de procurori, fiind acuzaţi de DIICOT că vindeau droguri în liceele din Bucureşti.

23 de percheziţii au loc luni dimineaţă în Capitală, într-un dosar de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc.

Începând cu anul 2022, membrii grupului au comercializat droguri de mare risc și de risc consumatorilor, inclusiv către elevi din licee din  București, transmite DIICOT într-un comunicat.

ADVERTISING

La perchezițiile de azi, au fost identificate diferite cantități de canabis, cocaina și  ketamină, precum și  comprimate de Xanax.

Conform G4Media, printre suspecți se numără și elevi de la Liceul Teoretic Bulgar ”Hristo Botev” și Liceul Teoretic ”Traian”, care ar fi vândut substanțele interzise pe raza Sectorului 1.

UPDATE Aceeaşi sursă precizează că doi dintre liceenii săltaţi de DIICOT ar avea părinţi care lucrează la Ministerul Afacerilor Externe, respectiv DNA. Procurorii că îi suspectează că, alături de ceilalți membri ai rețelei, vindeau droguri în licee și zona cluburilor din Sectorul 1.

image-39
Foto: DIICOT

Cei 20 de suspecţi sunt audiaţi la sediul central al DIICOT.

PERCHEZIȚII LA O GRUPARE CARE DISTRIBUIA DROGURI ÎN UNITĂȚI DE ÎNVĂȚĂMÂNT


ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇